|
Sada je: čet 17 ruj, 2026 11:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Stargate Atlantis
Ne sječam se baš detalja, ali Ark of Truth meni nije bio baš neponovljiv spektakl.... dobar film za pogledati ali ništa neponovljivo... pretpostavljam da tak i tebi  Ako Atlantis filmovi budu na razini Arka ili Continnuuma, ja zadovoljan.... ako budu još i bolji - super 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 04 ruj, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, fakat mi treba sarkazam znak.  dakle, recimo ovako: SG-1 su odlucili dovrsiti sa filmom Arc of Truth. i premda je meni osobno cijela prica o Orijima zakon njen zavrsetak u gorespomenutom filmu bio je ocajan. zbrljan, zbrzan, zgurano previse stvari u film, nedorecen, ma prica nije nista valjala. tako da sam svojim predhodnim postom htio sugerirati razocarenje koje bih osjetio da Atlantis film bude poput AoT-a. jos sam htio ukazati na skeptizam koji osjecam prema ideji o zavrsavanju price iz serije u filmu. a sad, sto se tice Continuuma koji si gore spomenuo, on je, za razliku od AoT-a, zakon film. ima sve sto se moze ocekivati od jednog TV filma, pa na kvadrat. i premda sumnjam da ce tako nesto uspjeti ponoviti u atlantis filmu, nitko sretniji od mene ako bi im to poslo za rukom.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 04 ruj, 2009 4:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
imam 4 sezone te serije ali nikako da ju pogledam...vecina mi cak sugerira da bi bilo dobro da prvo odgledam Stargate pa onda tu seriju...imam onda vremena 
| pet 04 ruj, 2009 7:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
želiš reći stargate sg1? NEMA SGA bez SG1!!!!!! 
| pet 04 ruj, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
-fallen-one- je napisao/la: želiš reći stargate sg1? NEMA SGA bez SG1!!!!!!  ock ock 
| pet 04 ruj, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Baš će mi ova zima goditi, pripremam se odgledati sve epke Atlantisa ( i naravno SG-1 ) 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 07 ruj, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
-fallen-one- ja sam prvo pogledo SG continuum, pa SG-A, pa SG1, pa SG ark of truth, pa continuum da ponovim gradivo, pa sam pogledo mal na preskokce SG-A da skontam neke stvari sta nisam skonto u startu 
i naravno sad SG-U
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| ned 18 lis, 2009 6:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Jesi ga ti zakomplicira...  Kako si uopce zapamtija sta si gleda i kako? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 18 lis, 2009 8:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
no_name.zg je napisao/la: -fallen-one- ja sam prvo pogledo SG continuum, pa SG-A, pa SG1, pa SG ark of truth, pa continuum da ponovim gradivo, pa sam pogledo mal na preskokce SG-A da skontam neke stvari sta nisam skonto u startu 
i naravno sad SG-U oy kako si ti naopak. ajmo da ti objasnim red i poredak. - stargate the movie - sg1 - sga se gleda nakon 8 sezone 2 epke SG1 (NEW ORDER pt 1 i pt 2) - nakon kraja sg1 gleda se ark of truth - continuum se gleda nakon 5 sezone 1 epke SGA (Search and Rescue) - sgu gledaj nakon svega ovoga 'el ti jasno?! ha? ha? ha?
| ned 18 lis, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
-fallen-one- je napisao/la: oy kako si ti naopak. ajmo da ti objasnim red i poredak. - stargate the movie - sg1 - sga se gleda nakon 8 sezone 2 epke SG1 (NEW ORDER pt 1 i pt 2) - nakon kraja sg1 gleda se ark of truth - continuum se gleda nakon 5 sezone 1 epke SGA (Search and Rescue) - sgu gledaj nakon svega ovoga 'el ti jasno?! ha? ha? ha? Kristalno jasno.. sir samo kaj ja nikad ne gledam takvim redom.. ja si uvijek spojam 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 20 lis, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: SG brbljaonica
Ovo mi je jedna od najdražih Atlantis Epizoda, ujedno i jedna od najboljih pjesama legendarnog Johnnya Casha
| uto 24 stu, 2009 12:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Meni je bila cudna ta epizoda.  Ceka san da Sheppard skine naocale u Horatio Cane stilu, ali nista od toga. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 24 stu, 2009 1:03 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ma Horatio je nula za Sheparda 
| uto 24 stu, 2009 1:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Odlicno mi je bilo ono kada je spakira stvari iz ureda i isa van, pa je ostavija sve sefu, osim postera. 
|
| uto 24 stu, 2009 1:05 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ova chaya sar je pravi mali anđel od ancientsa ... shepard je bas nasa pravu srodnu dusu  (danas odgledana epizoda..wraighti su lose prosli) Da...ako se pitate dal gledam atlantis ...odgovor je ... pozitivan ..samo se nadam da mi ga nece maknit 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 02 pro, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|