| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Najljepši tanjur od svih federacijskih brodova
Znači koji od navedenih Federacijskih brodova ( klase iz oba svemira ) ima najljepši tanjur ?
1. NX klasa
 2. Constitution klasa
 3. Constitution klasa prvi refit
 4. Constitution klasa drugi refit
 5. Constitution klasa alternativni svemir
 6. Galaxy klasa
 7. Intrepid klasa
 8. Sovereign klasa
9. Kelvin tip 10. Excelsior klasa 11. Prometheus klasa 12. Nebula klasa 13. Akira klasa 14. Ambasador 15. Nova klasa Izaberite 3 opcije radi što točnijih rezultata. 
|
| pet 12 ožu, 2010 6:33 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Najljepši tanjur ( na federacijskom brodu )
A gdje su Excelsior, Nebula, Akira...?
Inače moj glasovi idu Sovereignu, Galaxyju i Intrepidu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 12 ožu, 2010 6:40 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kao i uvijek do sad, u anketu sam uvrstila samo glavne brodove, iz serija i filmova.
Jedino sam izostavila Defiant, jer on nema tanjur. 
|
| pet 12 ožu, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
RAI'TARA je napisao/la: Kao i uvijek do sad, u anketu sam uvrstila samo glavne brodove, iz serija i filmova.
Jedino sam izostavila Defiant, jer on nema tanjur.  Da, ali Excelsior je jedan od glavnih brodova (USS Enterprise B je bio Excelsior klase). I Ambassador (Enterprise C) također fali
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 12 ožu, 2010 6:43 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ent D, Ent E i Defiant...  ...NX zapravo. 

|
| pet 12 ožu, 2010 7:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Evo ja sam glasala za Kirkov Enterprise, Kirkov prvi refit i Voyager.
Kod Constitution klase sviđa mi se ta jednostavnost, a Voyager jednostavno ima prelijep tanjur.
|
| pet 12 ožu, 2010 7:44 pm |
|
 |
|
Overlord
|
RAI'TARA je napisao/la: Kod Constitution klase sviđa mi se ta jednostavnost. Naravno, da možeš ispeć palačinke na toj tacni
BTW ne kužim zakaj bi drugi tanjuri trebali bit komplicirani, ali mi se sad neda objašnjavat zašto žarulja ne svijetli ako nema struje

|
| pet 12 ožu, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Gledaj na to ovako. Jeli ti bolje vidjeti curu koja je prenašminkana. Koja ima kričavo našminkane i oči i usta, sa još nekom napuhanom kričavo obojenom kosom.
Plus ono bunda i brdo nakita da sva blješti, ili ti je pak ljepša cura koja je onako lagano našminkana i ima jednostavnu frizuru, ništa kričavo.
Tako ja gledam i na te tanjure.
Ne znam ukusi se razlikuju istina, ali meni je tanjur Constitution klase baš onako upečatljiv.
|
| pet 12 ožu, 2010 8:20 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Pa po tvojoj nekoj teoriji, Intrepid ima daleko kompliciraniji tanjur i od Sovereign i od Galaxyja, a glasala si za njega zar ne?
BTW brodovi iz TOS-a imaju daleko manje prozora, fazorskih mreža/emitera, torpednih lansera, escape podova, senzor stripova...tak da to nije jednostavnost već zastarjela tehnologija i njen nedostatak (ali isto tako i doba u kojem se snimao serijal) Also to s malim brojem prozora mi također nije jasno - šta su ljudi u 23. st. bili neki mračnjaci, ili su se jednostavni bojali svemira? Također ako pogledaš NX ima čak više tih ''detalja'' od TOS Enterprise i drugih brodova 23. stoljeća što je malo apsurdno al jbg...Ent je sniman u 21.st. zar ne?
A sad što se tiče cura i njihove šminke to nemožeš nikako uspoređivat s ovim, jer ima cura koje su lijepe i bez šminke, a ima onih koje si mogu stavit tone i tone šminke i još uvijek nisu lijepe
Jedino što se može uspoređivat s ovim je tuning automobila. A kad smo kod toga onda je meni npr. ljepši auto sa spojlerom, proširenom karoserijom i sličnim kako ti to zoveš ''detaljima'' nego standardni tvornički dizajn

|
| pet 12 ožu, 2010 8:39 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Enterprise - E. Napeta anketa, inače. 
|
| ned 14 ožu, 2010 1:58 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
1. NX-01 prekrasan... prekrasan... 2. Kirkov ent. drugi refit... To je elegancija, ljudi moji... 3. Enterprise-E Tanjur genijalno izgleda s nacellima. Pravi... u nedostatku drugog izraza, rockerski tanjur... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 14 ožu, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
dakle, glasala za ova tri: 1. NX Enterprise 2. Enterprise-D 3. Enterprise-E 
| ned 14 ožu, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni su svi ti tanjuri lijepi, teško je izabrati najljepše i nemam nekog favorita. Ali kad već glasam neka bude NX, Orginalni Ent i Ent-D. RAI'TARA je napisao/la: Kao i uvijek do sad, u anketu sam uvrstila samo glavne brodove, iz serija i filmova.  Zaboravila si dodati i Kirkov Enterprise iz 11. filma... ako je već 3 opcije za orginalni Enterprise (org, 1.ref, 2.ref) mislim da bi pošteno bilo da se uvrstio i rebootani 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 14 ožu, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kao i uvijek do sad, u anketu sam uvrstila samo glavne brodove, iz serija i filmova.  Zaboravila si dodati i Kirkov Enterprise iz 11. filma... ako je već 3 opcije za orginalni Enterprise (org, 1.ref, 2.ref) mislim da bi pošteno bilo da se uvrstio i rebootani  Nije to samo u ovoj anketi, već u svakoj "Najljepši/a/e" anketi... 

|
| ned 14 ožu, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Cvicek je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kao i uvijek do sad, u anketu sam uvrstila samo glavne brodove, iz serija i filmova.  Zaboravila si dodati i Kirkov Enterprise iz 11. filma... ako je već 3 opcije za orginalni Enterprise (org, 1.ref, 2.ref) mislim da bi pošteno bilo da se uvrstio i rebootani  Nije to samo u ovoj anketi, već u svakoj "Najljepši/a/e" anketi...  Ali... Ali... Ljudi, jel vi niste svjesni da taj brod krši kanon? Anyway, da, glasala za ent D, E i drugi refit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 15 ožu, 2010 12:17 am |
|
 |
|