| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Najljepši impulsni motori
Koji od navedenih brodova ima najlijepše impulsne motore. Izaberite 3 opcije, radi što točnijih rezultata. 1. NX Enterprise
 2. Kirkov Enterprise
 3. Kirkov Enterprise prvi refit
 4. Kirkov Enterprise drugi refit
 5. Enterprise-D
 6. Defiant
 7. Voyager
 8. Enterprise-E

|
| uto 31 ožu, 2009 12:45 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Najlijepši impulsni motori
1. NX Enterprise- definitivno 2. Defiant 3. Kirkov Enterprise drugi refit
| uto 31 ožu, 2009 1:01 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
daj prestani sa ovim temema najljepše ovo, najljepše ono, uzmi 10 čamaca i pitaj koji vam je najljepiš, a ovo fkat nema smisla biranje najljepših djelova broda -.-
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| uto 31 ožu, 2009 1:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
no_name.zg je napisao/la: daj prestani sa ovim temema najljepše ovo, najljepše ono, uzmi 10 čamaca i pitaj koji vam je najljepiš, a ovo fkat nema smisla biranje najljepših djelova broda -.- ...a gle, nitko te ne prisiljava da sudeluješ, pa tako ni nemoj omalovažavati nečiji trud... ...tako da ili se pokori ili makni...
...meni se sviđaju ovakve teme... ...a dok se meni sviđaju, ostat će...
| uto 31 ožu, 2009 1:38 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
no_name.zg je napisao/la: daj prestani sa ovim temema najljepše ovo, najljepše ono, uzmi 10 čamaca i pitaj koji vam je najljepiš, a ovo fkat nema smisla biranje najljepših djelova broda -.- Dobri stari popizditis brunek? Enterprise E, Enterprise NX, Kirkov Enterprise drugi refit
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| uto 31 ožu, 2009 1:39 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
no_name.zg je napisao/la: daj prestani sa ovim temema najljepše ovo, najljepše ono, uzmi 10 čamaca i pitaj koji vam je najljepiš, a ovo fkat nema smisla biranje najljepših djelova broda -.- Meni itekako ima smisla. Kao što je Bobo rekao nitko te ne prisiljava da sudjeluješ. Ja volim ankete. Ja sam izabrala NX Enterprise ( uvjerljivo najlijepši impulsni pogon meni ), Voyagerov, Kirkov Enterprise prvi refit. 
|
| uto 31 ožu, 2009 1:48 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ent NX Voyager Ent E I da, nikome ne treba braniti da otvori ovakvu vrstu teme.... nek se izabiru i naj deflectori, impulse pogoni, naj nacelle, command center,... može i naj frizure likova što se mene tiče 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 31 ožu, 2009 1:54 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sovereign Defient Voyager 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 31 ožu, 2009 1:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja ću glasat smao za dva...
NX i Defient
...ostali mi nisu baš nešto...
| uto 31 ožu, 2009 11:25 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
NX enterprise i enterprise D ovo ostalo mi je tak 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 31 ožu, 2009 11:33 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Cvicek je napisao/la: Ent NX Voyager Ent E Slažem se @Rai'tara: obožavam tvoje teme ovakvog tipa 
| uto 31 ožu, 2009 3:09 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Enterprise E Defiant Enterprise NX I dobri su mi impulsni motori od Mallinchea pored Defianta
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 31 ožu, 2009 4:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| uto 31 ožu, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Kaj je tu tak čudno Ipak ima ljepše motore od ovih ostalih za koje nisam glasao
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 31 ožu, 2009 4:42 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da nemrem ni ja vjerovat. Pa ja sam mislio da mu se gadi sve što ima bilo kakve veze s ST Enterpriseom... pa tako i NX.
| uto 31 ožu, 2009 4:48 pm |
|
 |
|