| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
 Crtanje brodova
Npravio sam ovaj rad na paintu.Sve specifikacije broda sam odredio prema Ditl.org.Ako neko dobro crta na paintu i ima vremena nek proba izmisliti brod te ga nacrtati itd.. Ovako bi trebalo izgledati...  Dodani su brodski sistemi 
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| sub 11 lis, 2008 5:58 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: Vidi ovo
Kardasija je uvjek gradila brzo i jeftine ali zato jako slabe brodove..što se je vidjelo i u ratu....ali ovaj izgleda močno... 
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 13 lis, 2008 8:28 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Zašto pobogu paint?????
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 13 lis, 2008 12:35 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Ezri je napisao/la: Zašto pobogu paint????? Zato sto je najjednostavniji.Ovo je samo primjer mogu ja i bolje  Kardasijanci su gradili jeftine brodove Hildekije koji su predviđeni za patrole i brze napade u velikoj brojnosti od 3-6 brodova. Galor koji je predrviđen za bitke ima snažan fazor koji je u stanju razbiti štitove manjeg broda s jednim pogotkom ali nemoze protiv brodova tipa Galaxy.Prema statistikama po Ditl Org 3 galora bi trebala bit dovoljna da uniste galaxy bez većih oštećenja Keldon je malo jači i moze biti veliki problem brodovima kao što su,Miranda,Ambassador, itd.. Kardasijska flota nije jaka ali ipak pravili su goleme probleme kod Seltika III i Minos korve i federacija je bila prisiljena napraviti DMZ ili neutralnu zonu izmedju Fed i kardasije.Ta je flota dizajnirana za brze napade iz zasjede i veliku brojnost ali u velikim bitkama nesluže gotovo ničemu...
    For Cardassia!!!
|
| pon 13 lis, 2008 1:36 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ali s Photoshopom možeš brže i bolje
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 13 lis, 2008 6:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ja isto kad nešto crtam koristim Paint jer nemam blage veze radit u Photoshopu - kompliciran mi je.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 13 lis, 2008 7:01 pm |
|
 |
|
Ensign
|
T'Grel je napisao/la: Ja isto kad nešto crtam koristim Paint jer nemam blage veze radit u Photoshopu - kompliciran mi je. Paint je najbolji! a fotoshop ko zna nek crta.. Hajd ko moze nek izmisli svoj brod i nacrta ga sve jedno je dali je u paintu ili photoshop..
    For Cardassia!!!
|
| pon 13 lis, 2008 7:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Crtanje brodova
| čet 16 lis, 2008 12:38 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| čet 16 lis, 2008 11:23 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: čet 13 sij, 2011 7:38 pm Postovi: 43 Lokacija: Ogulin Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Nepoznato
|
bilo bi blje da si napravio flotin,al i ovo je ok 
_________________ Leon
|
| sri 19 sij, 2011 10:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Zašto novi članovi uvijek imaju nekromantske tendencije?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 19 sij, 2011 11:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma zombi topici su ok. treba malo raskopati stvari s vremena na vrijeme.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 20 sij, 2011 12:30 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Meni je to isto ful zanimljivo. 
| čet 20 sij, 2011 2:50 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: čet 13 sij, 2011 7:38 pm Postovi: 43 Lokacija: Ogulin Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Nepoznato
|
koliko si ih napravio di sada?
_________________ Leon
|
| pet 21 sij, 2011 8:41 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Yep, zakon je to nacrtano No ja bih više volio naučit nešto tak radit u nekom 3d programu, a s obzirom da još uvijek imam staru kantu od kompa nisam u mogućnosti nažalost. Also, vidio sam neke programe za crtanje tih brodova na netu, al ono, čini mi se malo komplicirano, a i nemam više inspiracije ko nekad
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 21 sij, 2011 5:16 pm |
|
 |
|