|
Sada je: ned 26 srp, 2026 8:19 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: B~R~O~D F~O~R~U~M~A
nemamo pilota Evo ja cu unjeti kurs.Unosim kurs. Koja brzina
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 27 srp, 2007 8:02 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma zna računalo voziti
ja: Računalo... računalo: ....onaj zvuk... ja: ...Kurs za Breen... računalo: confirmed, engaging
Eto...
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 27 srp, 2007 8:05 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
cool juhu nasa prva misija, a sta imate na umu comander
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 27 srp, 2007 8:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja vam cuvam ispravnost broda, koliko mogu, mozda cete me morat hejlat ako se ne javljam... 
| pet 27 srp, 2007 8:09 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ok, ali trebat cemo nekoga za osiguranjem. dok cekamo da stignemo na planetu, morat cemo pozvat chakya- zna li ga netko dobro
|
| pet 27 srp, 2007 8:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Grga i Ternek su najbolji za securiry... 
| pet 27 srp, 2007 8:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
aj zovi nekog od njih da se prikljuce. evo trenutnog stanja casnik osiguranja-Chaky i Alokin zapovjednik stroja-Shadowmaster glavni brodski lijecnik- dr. Daso savjetnica-Ezri cistac-Buco admiral-T`Grel
|
| pet 27 srp, 2007 8:14 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
...u tišini broda...
ja: Računalo, koliko do Breena? r: approximately 1 day with warp 4...jada jada jada... ja: Kajjj? Brže u warp 9!! r: Confirmed, warp 9 ja: I kol'ko sad ima do Breena? r. approximately 6 hours ja: Ajd' 'fala
|
| pet 27 srp, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Stožer Zvjedane Flote San Francisco, Zemlja Admiral T'Grel
Brodu i posadi..
Zadatak vam je da istažite neobična kretanja u Demilitiziranoj Zoni i da mi javite rezultate.
San Francisco, 27.07.2307.
Admiral T'Grel
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 27 srp, 2007 8:46 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Za: Stožer Zvjedane Flote San Francisco, Zemlja Admiral T'Grel
Admirale, uz svo dužno poštovanje, ja sam naredila da se ide uništiti Breen. Da li je u redu nakon toga poslušati vašu zapovijed?
Ezri
|
| pet 27 srp, 2007 8:49 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
evo zasto nisam htio admirala u posadi. A nista morat cemo se uputiti prema zapovijedima
|
| pet 27 srp, 2007 8:57 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
ja u sebi... Grrrrrrr....
Računalo, ka Demilitiziranoj Zoniiii
Engage
još jednom u sebi...grrrrrr....
|
| pet 27 srp, 2007 9:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Svoje prijašnje zadatke obavite onda krenite ka Zoni. Ako imate nešto protiv recite jer uskoro (za 10 min.) dolazim s USS Cairom u osobnu inspekciju broda.
Zanemarite to! Radite zadatke po volji, ja ću samo doći u inspekciju.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 27 srp, 2007 9:15 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
U redu...
Računalo novi kurs! Prema Breeeenu!
Puni sva oružja i neka netko obriše onu fleku na displeju
|
| pet 27 srp, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Pozdravljam sve članove posade? Tko je ovdje zapovjedni broda? Hoćete li me odvesti da napravim inspekciju broda? Inače, admirali su davež.
|
| pet 27 srp, 2007 9:27 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|