| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: na kojem brodu?
Alokin je napisao/la: ... repliciraš si hrpu torpeda  Da se torpeda mogu replicirati, zašto bi svojevremeno toliko polemizirali o tome kako je baba Đejnvej 7 godina u Delta kvadrantu glumila šerifa sa samo 38 torpeda. Btw, kako bi ti replicirao potrebnu antimateriju za torpeda? Izumio bi antireplikator? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 26 ruj, 2008 12:11 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
TerNek je napisao/la: Btw, kako bi ti replicirao potrebnu antimateriju za torpeda? Izumio bi antireplikator?  šta mi znamo šta su oni tamo izumili dok su imali pauze između snimanja  uostalom, nešto su morali smislit... nebi se rokali u Delti 7 godina sa tih par torpeda koje su imali kad su krenuli, a nije bilo baza za obnove zaliha...
| pet 26 ruj, 2008 1:12 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Na Voyageru. Prošao je kroz najviše pustolovina a i taj će brod bit zapamćen u Federaciji. 
|
| čet 26 ožu, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Dvojim se izmedu Enterprise E , defianta i voyagera
|
| čet 26 ožu, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mislim da je odgovor više nego jasan. Na "staroj" ljepotici Enterpriseu NX-01. Zajedno s legendom Archerom, frajerom Tripom, cool Malcolmom, cute Hoshi, zanimljivom T'Pol i unerbesnim i uvijek optimističnim Phloxom. Definitivno bi bila čast služiti na brodu s takvim visokim časnicima... 
| sub 28 ožu, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Suikotreki je napisao/la: Mislim da je odgovor više nego jasan. Na "staroj" ljepotici Enterpriseu NX-01. Zajedno s legendom Archerom, frajerom Tripom, cool Malcolmom, cute Hoshi, zanimljivom T'Pol i unerbesnim i uvijek optimističnim Phloxom. Definitivno bi bila čast služiti na brodu s takvim visokim časnicima...  Sve rečeno. Ali bih izdvojila Archera. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 28 ožu, 2009 7:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Na Enterpriseu E - ipak je on najmoćniji i najljepši brod u Starfleetu i flagship Federacije
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 28 ožu, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Na Enterpriseu D, jel itko sumnjao uopće? Osim što mi je najljepši brod, prostran je, ima sve što ti srce može poželjeti, a i posada mi je nekako najviše prirasla srcu. Malo zaigrati pokera sa ekipom, Pomoći Sherlocku Dati riješiti kakav slučaj u holodecku, upustiti se u kakvu raspravu sa Picardom ili potražiti Guinan neki savjet, izjadati joj se i tak... Opaliti Wesleyu šamar... 

|
| sub 28 ožu, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ma enterprise D jedan jedini za mene  imaju datu i isla bi na cajic s pikijem i maltretirala wesleya i zaj*bavala worfa s don't worry be happy 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 29 ožu, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 i naišao ja na svoj glas u anketi u kojoj uopče nisam glasovao  pa ljudi jel to moguče ...i to još za ENT NX-01  - nikada
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 29 ožu, 2009 2:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
El Zvonko je napisao/la: :o  i naišao ja na svoj glas u anketi u kojoj uopče nisam glasovao  pa ljudi jel to moguče ...i to još za ENT NX-01  - nikada ...to je tu tako loše...?
| ned 29 ožu, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ma i E je kul,ali mi je D vise prirastao srcu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 29 ožu, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ent E bi isto bio najs... novi... ispoliran... i još k tome flagship 
| ned 29 ožu, 2009 9:30 pm |
|
 |
|