|
Sada je: pet 17 tra, 2026 8:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Najljepši deflektor
Sovereign je napisao/la: Slažem se s Cviček da bi trebao i taj novi deflektor u anketu Taj je lijep Al ruši kanon pa ne dolazi u obzir... 

|
| uto 07 tra, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| uto 07 tra, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
.
|
| pet 10 tra, 2009 12:37 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da bi i u slučaju da bude reboot, mogli uvrštati i te brodove u anketu, zašto ne - ST je ST bez obzira kojem svemiru pripadao No činjenica je da je nepredloženi deflektor novog enterprisea lijepši od večine drugih 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 7:54 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Novi film će biti kao i Federacija... sladak i podmukao, asimilira te, a da ni ne skužiš... 

|
| pon 13 tra, 2009 10:22 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Cvicek je napisao/la: Mislim da bi i u slučaju da bude reboot, mogli uvrštati i te brodove u anketu, zašto ne - ST je ST bez obzira kojem svemiru pripadao No činjenica je da je nepredloženi deflektor novog enterprisea lijepši od večine drugih  To su kruške i jabuke. ST od ENT-a do TOS-a je jedna stvar i toga sam fan, Ovaj JJ Abrams star trek je posve druga stvar i to me ne zanima. Kruške i jabuke neću mješati, što se mene tiče postoje samo ''kruške'' ne zanima me JJ Abramsova ''jabuka''. Kako u anketi nisu deflektori iz star wars ili BSG svemira nemaju zašto bit ni ti iz JJ Abramsova svemira.
Isto tako meni taj deflektor uopće nije lijep. 
|
| pon 13 tra, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: Isto tako meni taj deflektor uopće nije lijep.[/b][/color]  Ovo je sad druga priča. Ono što ja mislim, a što će se najvjerojatnije i buco složiti sa mnom... koja je uopće potreba za tim anketama kad se sve zna tko će za što glasati. Oni koji vole TNG kao seriju, njima ENT-D ima najljepši deflektor, oni kojima je VOY najdraži, VOY ima najljepši deflektor... blabla... Vidjelo se to i na primjeru TNG i DS9 anketa...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 13 tra, 2009 2:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Isto tako meni taj deflektor uopće nije lijep.[/b][/color]  Ovo je sad druga priča. Ono što ja mislim, a što će se najvjerojatnije i buco složiti sa mnom... koja je uopće potreba za tim anketama kad se sve zna tko će za što glasati. Oni koji vole TNG kao seriju, njima ENT-D ima najljepši deflektor, oni kojima je VOY najdraži, VOY ima najljepši deflektor... blabla... Vidjelo se to i na primjeru TNG i DS9 anketa... Ja se nebi složila, ja glasam na anketama uvijek za ono što mi je najlijepše. I uvijek bi navela za što glasujem. Upravo zato u većini mojih anketa i postoje 3 opcije da se dobiju što točniji rezultati. Kako sam u njima i napisala. 
|
| pon 13 tra, 2009 2:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Isto tako meni taj deflektor uopće nije lijep.[/b][/color]  Ovo je sad druga priča. Ono što ja mislim, a što će se najvjerojatnije i buco složiti sa mnom... koja je uopće potreba za tim anketama kad se sve zna tko će za što glasati. Oni koji vole TNG kao seriju, njima ENT-D ima najljepši deflektor, oni kojima je VOY najdraži, VOY ima najljepši deflektor... blabla... Vidjelo se to i na primjeru TNG i DS9 anketa... E vidiš kod mene to nije slučaj. Ako pogledaš u nekim anketama nisam uopče glasao za NX-01.
| pon 13 tra, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Suikotreki je napisao/la: Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Isto tako meni taj deflektor uopće nije lijep.[/b][/color]  Ovo je sad druga priča. Ono što ja mislim, a što će se najvjerojatnije i buco složiti sa mnom... koja je uopće potreba za tim anketama kad se sve zna tko će za što glasati. Oni koji vole TNG kao seriju, njima ENT-D ima najljepši deflektor, oni kojima je VOY najdraži, VOY ima najljepši deflektor... blabla... Vidjelo se to i na primjeru TNG i DS9 anketa... E vidiš kod mene to nije slučaj. Ako pogledaš u nekim anketama nisam uopče glasao za NX-01. Tebe onda forum još nije iskvario... Ja sam prije volio sve serije, glumce i brodove... i od kad sam došao na forum... sve sam zamrzio osim svoje najdraže... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 13 tra, 2009 2:28 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
I ja volim sve serije i filmove od ENT-a do TOS-a. 
|
| pon 13 tra, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ni ja ne glasam po omiljenim serijama - glasao sam za Ent NX, Ent D i Voy... a naj serije su mi TNG i DS9.... To što su određeni djelovi broda lijepši ili ružniji ne igra presudnu ulogu koji mi je serijal najbolji.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Isto tako meni taj deflektor uopće nije lijep.[/b][/color]  Ovo je sad druga priča. Ono što ja mislim, a što će se najvjerojatnije i buco složiti sa mnom... koja je uopće potreba za tim anketama kad se sve zna tko će za što glasati. Oni koji vole TNG kao seriju, njima ENT-D ima najljepši deflektor, oni kojima je VOY najdraži, VOY ima najljepši deflektor... blabla... Vidjelo se to i na primjeru TNG i DS9 anketa... zato ja objavljujem da je moj glas najobjektivniji glasah za defiant i nx ... enterprise.
| pon 13 tra, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Voyager, Defiant, Ent-D
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 tra, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Voyager, Enterprise D i Enterprise NX. Tim redom. Voyagerov je prepreprekrasan! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 13 tra, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|