|
Sada je: ned 26 srp, 2026 10:34 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: B~R~O~D F~O~R~U~M~A
Evo složio sam vam da u sljedecoj epizodi imate ponovno cijeli brod i svu posadu baš kao po kanonu. 
| sri 08 kol, 2007 10:04 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ok, poslije sutra imamo ponovno brod... sto mislite hoce li se o ovome pjevati i pjesme pisati...
hajde da i ovu pricu zavrsimo... JA: Racunalo, unesi kurs prema maticnom brodu... COP: Unosim. Kurs unesen... JA: Maksimalnom brzinom prema njemu. Kurs za sudar. COP: Ulazimo u kurs za sudar. Maksimalna brzina. JA: Sve postaje, pripremite se za udar... Flota ovdje zapovijedni brod USS Croatia, nakon udara napadnite svim silama... COP. Udar za, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1,...
S vanjske se vidi udar dva broda i ogromna eksplozija. Croatie vise nema a maticni brod se raspada. Sve sto je ostalo od Croatie je dio na kojem pise "USS Croatia NCC-1707. Punom brzinom iznad toga djela prolazi ostatak flote, pucaju svim raspolozivim oruzjima na Borga... za pola sata sve kocke su unistene... USS Enterprise E teleportira naplatu Croatie i odlaze prema sektoru 001.
ok shadowmaster na tebe je red...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 08 kol, 2007 10:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Pucanj, prstima... uvodna špica... brod prolazi kroz maglicu..., čuje se zvuk vuššššš.... i onda opet kroz neki trosunčani sustav i onda ode u warp... imate novi brod....  Postavio sam vam na Warp 2 za uvodnu muziku... 
| sub 25 kol, 2007 4:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
a mogao si i skompat neki filmic(spicu mislim)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 25 kol, 2007 4:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
| ned 26 kol, 2007 6:07 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
posluziti ce... he he...
|
| pon 27 kol, 2007 1:24 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
primate jos kojeg clana posade? tj. clanicu? razumijem se u kuhanje, u dizajn, u organiziranje zabavica, voznja, tooning, u zenske stvari, u muske stvari, u ST, i oduvijek sam zeljela biti psihic..
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| sri 29 kol, 2007 5:02 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
taman smo izgubili savjetnicu...
|
| sri 29 kol, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
super..
|
| čet 30 kol, 2007 10:24 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Započinjem novu priču. Beep, beep, beep... beep, beep, beep - začulo se s računala u mojoj kabini. Dobio sam kodiranu poruku najvišeg prioriteta. Nosila je oznaku Crvenog odreda Zvjezdane Flote i glasila: "Protokol Gama-Epsilon aktiviran. Svi ostali zadaci sekundarni." Znao sam da je ne smijem zanemariti i da mi nalaže da zaobiđem zapovijedni lanac broda. Samo je pitanje kako je izvršiti, a da ostali ne primjete...
| čet 13 ruj, 2007 8:42 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
Koji je ovo vrag... tko prebacuje preko bolnickih sistema poruku... JA: Most ovdje dr. Daso Netko salje skrivene poruke preko bolnickih sustava istrazite to...
|
| pet 14 ruj, 2007 9:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ubacujem komandu "Gama-Epsilon-000-Override"-komanda će zaključati pristup računalu za sve časnike osim mene. Žalim Daso, ali ovo su službeni poslovi Crvenog Odreda. Pokušaj pitati Starfleet Command za objašnjenje, ali mislim da ga nećeš dobiti... Unosim kurs prema Breenskom matičnom planetu.
| sub 15 ruj, 2007 11:17 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
komanda naravno nije upalila... doktorica je poslala nas security kvrge da posjetimo Alokina u njegovoj kabini. Izgleda da nije popio svoj lijek. Primjecujemo da su vrata zakljucana. Ukucavamo security code te ulazimo. Kolega vulkanac nerve pincha Alokina i ovaj pada onesvjesten direktno u moje ruke. Odnosimo ga do brodske bolnice gdje nam se doktorica zahvaljuje i ispricava zbog dodatnog posla. Mi odgovoramo da je sve to dio posla i neka ubuduce pokusa pripaziti na alokina. Oblacimo ronilacka odijela i vracamo se na rodjendansku zabavu u holodecku. Kiaphet Amman'sor je slavio 400. rodjendan, sto je i za Aquatic Xindia podosta godina.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 15 ruj, 2007 2:34 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ne, ne shvaćate. Gama-Epsilon je tajni projekt Crvenog Odreda koji treba spriječiti svaki pokušaj stvaranja dimenzionalne pukotine koja bi uzrokovala poremećaj u prostor-vremenu i omogućila putovanje u paralelnu dimenziju. To je CO otkrio na Breenskom matičnom planetu. Kao pripadnik CO-a, ne bih smio govoriti o tome, ali sada kršim tu zapovijed kako bih vas uvjerio. Zovite Predsjednika Federacije i recite mu kod: GE-001. On će vam reći ostalo. Senzori će pokazati 40 naših brodova koji su krenuli našim kursom. Ma, uostalom, tako im i treba kad postavljaju poručnika za zapovjednika misije, pa mu nitko ne vjeruje... 
| sub 15 ruj, 2007 4:58 pm |
|
 |
|
Captain
|
u veselom raspolozenju zbog rodendana savjetnica izlazi iz holodecka u namjeri da ode pod tus kada najednom osjeti cudnu vibru u zraku.. kao da se dogada nesto jako cudno.. zaboravljajuci da je u ronilackom odjelu potrci prema mostu. Dosavsi na most pita kapetana sta ima novoga? Kapetane.. osjetila sam nesto jako sumnjivo.. no ne mogu reci sto.. moja vulkanska krv cudno djeluje na moje sposobnosti predosjecanja..
|
| sub 15 ruj, 2007 5:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|