|
Sada je: pet 17 tra, 2026 8:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 01 srp, 2006 8:57 am Postovi: 60 Lokacija: Croatian F1 Team Padd Dock
|
Ma Federacija može postat opaka, ali vidjeli smo u Dominijskom ratu kako ima slabe brodove, dobro da još nema Constitution klasu u funkciji.
Federacija bi trebala počet malo pravit i velike bojne krstarice poput mojih "Future" i "Mother" klase čije ćete slike uskoro naći na mojoj novoje web stranici, usput odmah recite prvi dojam http://sector385.page.tl
_________________ [
|
| pon 01 sij, 2007 8:55 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Definitivno VOYAGER.
1. Nikad ti nije dosadno.
2. Dosta akcije.
3. Naprednija tehnologija u odnosu na druge brodove.
4. Česti kontakti sa BORG-om i drugim vrstama.
|
| sub 06 sij, 2007 6:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Enterprise NX-01
...super je ekipa... ...ima mnogo događanja ...nikad ni dosadno, uvijek na neku glupost naletiš... ...konfiguracija mi se sviđa... ...upoznajem andorijance... , nove planete... rase...
| pon 08 sij, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Na Enterprise-E ali da ja budem kapetan. Hehe...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 08 sij, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: na kojem brodu?
novi forumasi (a moze i stari) izjasnite se... na kojem brodu bi voljeli sluziti?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 18 sij, 2008 4:03 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne Voyageru. Sviđa mi se raspored paluba, uređena unutrašnjost, a najviše od svega ima najljepši Most
| pet 18 sij, 2008 4:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Na najnovijem enterpriseu ,(sovereign)
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 18 sij, 2008 4:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Ne Voyageru. Sviđa mi se raspored paluba, uređena unutrašnjost, a najviše od svega ima najljepši Most a jos si zaboravio poludjelu kapetanicu (kojoj je inace zivotni cilj postici pedesetpostotono povecanje mortaliteta u delta kvadrantu), udaljenost od bilo kakve civilizacije (dakle, zaglavio si na toj kanti, koliko god ljepa bila to je i dalje kanta, zajedno sa Neelixom!)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 18 sij, 2008 4:16 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ant je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Ne Voyageru. Sviđa mi se raspored paluba, uređena unutrašnjost, a najviše od svega ima najljepši Most a jos si zaboravio poludjelu kapetanicu (kojoj je inace zivotni cilj postici pedesetpostotono povecanje mortaliteta u delta kvadrantu), udaljenost od bilo kakve civilizacije (dakle, zaglavio si na toj kanti, koliko god ljepa bila to je i dalje kanta, zajedno sa Neelixom!) Bar je na Voyageru lako napravit pobunu i doći na mjesto kapetana. 
| pet 18 sij, 2008 4:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
BrickTop je napisao/la: Bar je na Voyageru lako napravit pobunu i doći na mjesto kapetana.  i to sto kazes 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 18 sij, 2008 4:24 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Ant je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Bar je na Voyageru lako napravit pobunu i doći na mjesto kapetana.  i to sto kazes  uglavnom... ja bi na ent D da mogu muskarcima virit pod suknjice a i zbog mogucnosti da u svakom casu naletis na picarda na hodniku... eh 
| pet 18 sij, 2008 4:51 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Enterprise D! Dvanaest mačaka...  To je život!
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 21 ruj, 2008 1:55 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
voyager... definitivno...daleko od pravila... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 21 ruj, 2008 4:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
pa ono... nije u ponudi, ali Wells klasa (mislim da se zna zašto) a ako baš moram birat između ovih tu... Defiant... zbog cloaka... ideš okolo i napucavaš bagru koja ti stane na žulj, a kad se oružje isprazni, upališ cloak i repliciraš si hrpu torpeda 
| čet 25 ruj, 2008 12:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|