|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pet 17 tra, 2026 8:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Najljepši tanjur od svih federacijskih brodova
Najljepši tanjur od svih federacijskih brodova
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Najljepši tanjur ( na federacijskom brodu )
U mojim anketama su samo brodovi iz Prime svemira. Sovereign x Intrepid nema kompliciraniji tanjur od Sovereigena.
Nakompliciraniji je upraqvo Sovereigenov tanjur.
Jedan od razloga zašto mi se ne sviđa, previše mi je kičast. Ali to je naravno moje mišljenje. 
|
| pon 15 ožu, 2010 12:18 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 26 sij, 2010 2:35 am Postovi: 87 Naj Serija: VOY Naj Film: ST: II
|
Intrepidov, sovereignov i kirkov drugi refit...
|
| čet 18 ožu, 2010 3:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ispričavam se na resetu ankete, koja je sada kompletnija (dodani su "alternativni" Enterprise, Kelvin i Excelsior). Uređivanje izvedeno uz suglasnist glavnog admina. 
|
| čet 18 ožu, 2010 5:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Ispričavam se na resetu ankete, koja je sada kompletnija (dodani su "alternativni" Enterprise, Kelvin i Excelsior). Uređivanje izvedeno uz suglasnist glavnog admina.  Odlično, sad ova anketa ima puno više smisla (makar bi bilo dobro da ste stavili još Akiru)
A glasovi po novom idu: Sovereignu, Galaxyju i Excelsioru
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 18 ožu, 2010 5:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ent D, Ent E i ovi novi, alternativni kako tu piše. 

|
| čet 18 ožu, 2010 5:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Najljepši tanjur od svih federacijskih brodova
Glasao sam za NX-01, alternativni Constitution i Kelvin. Kelvin mi se posebno sviđa (ne samo saucer section nego čitav brod), ima nekakav retro feeling, a opet izgleda dosta badass...
|
| pet 19 ožu, 2010 9:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Najljepši tanjur od svih federacijskih brodova
NX, Sov i Prometej. 
|
| sub 20 ožu, 2010 12:30 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|