|
Sada je: pet 17 tra, 2026 8:32 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Najlijepši most, pogled izvana
Najlijepši most, pogled izvana
| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Najlijepši most, pogled iz vana
Hm, mostovi mi izvana baš i nisu lijepi. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 14 tra, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ma imaju neku svoju draž i iz vana. Upečatljivi su. A i stoga dobre mete za gađanje. 
|
| sub 26 ruj, 2009 5:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
naljepši outside view jednog mosta uopće u treku:  BTW, "Izvana," jedna riječ.
|
| sub 26 ruj, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
 Re: Najlijepši most, pogled izvana
Voyager, Enterprise - D i Enterprise -E
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 6:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
so say we all! fakat je zakon sto su se napokon dosjetili staviti taj prozor
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 ruj, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: fakat je zakon sto su se napokon dosjetili staviti taj prozor Nije mi jasno zašto se toga ranije nisu sjetili. Ono, brod ostane bez energije i moraš napustit most i otić u neki prostoriju s prozorom da bi vidio šta je vani.
|
| ned 27 ruj, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ha, dobro, imaju teoretski promatracnicu odmah iza mosta. a i pitanje je koliko toga se moze vidjeti kroz prozor. nije Enterprise kao auto pa da sve vidis okolo.
ali prozor je totalno cool.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 ruj, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Slazen se da su najbolje izvana prikazali most u tom novom filmu. U ostalim serijama i filmovima i nisu se nesto trudili pokazati ga uopce.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 27 ruj, 2009 7:20 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 26 sij, 2010 2:35 am Postovi: 87 Naj Serija: VOY Naj Film: ST: II
|
Vojager, nx i defiant
|
| sri 10 vel, 2010 5:15 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ENT-D, Defiant, Voyager. Premda i ENT-E ima svojih draži... ovi ostali nalikuju na bunkere... ili na gomilu balege u metalu... ja sam stekla dojam da je most ispod tanjura... ne znam zašto...  ... možda radi one epke u kojoj Pici naredi odvajanje tanjura i ostatka broda... Cvicek je napisao/la: Da, zanimljivo je to da je most uvijek na vrhu, najčešće "viri" iz ostatka 'tanjura' Čak i DS9 ima tako fizički odvojen komandni centar.... ja sam si uvijek mislio kako je to dobra meta u slučaju da štitovi padnu... kao u SW epizodi 6. padnu im štitovi, lovac se spuca u imperijalni brod, a taj brod se spuca u glavni komandni brod...  i jedan lovac uništi dva imperijalna broda tek tako... 
| pet 12 vel, 2010 6:00 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: ENT-D, Defiant, Voyager. Premda i ENT-E ima svojih draži... ovi ostali nalikuju na bunkere... ili na gomilu balege u metalu... ja sam stekla dojam da je most ispod tanjura... ne znam zašto...  ... možda radi one epke u kojoj Pici naredi odvajanje tanjura i ostatka broda... Enterprise D ima dva mosta, onaj standardni i borbeni most kada se tanjur odvoji. 

|
| pet 12 vel, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
T'Rapavi je napisao/la: Spet je napisao/la: ENT-D, Defiant, Voyager. Premda i ENT-E ima svojih draži... ovi ostali nalikuju na bunkere... ili na gomilu balege u metalu... ja sam stekla dojam da je most ispod tanjura... ne znam zašto...  ... možda radi one epke u kojoj Pici naredi odvajanje tanjura i ostatka broda... Enterprise D ima dva mosta, onaj standardni i borbeni most kada se tanjur odvoji.  Uf...  koje olakšanje... a ja mislila da sam prolupala... 
| pet 12 vel, 2010 6:05 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: Voyager Enterprise-D Defiant
...su dobili moje glasove... ...oni su mi nekako najbolji na prvi pogled... I meni isto 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 ožu, 2010 2:14 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Nakon Enterprisea iz novog filma bi išli... Ent D, Ent E i Defiant. 

|
| pet 12 ožu, 2010 4:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|