| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Pravi most
ok, jedna stvar. konzole nema sanse da napravis animirane. jer ugraditi nekakvi pravi ekran u to, a da ljepo izgleda mi se cini nemoguce.
ali animacije ni netrebaju, dalo bi se napraviti nekakvu poluprozirnu plocu i onda po njoj nacrtkariti gumbice i slicno i onda ispod stavis nekakva svjetla i to je to (jos ako preko toga stavis nesto tipa staklo imas konzolu za pet) sto se tipkica tice.
a CIC u BSG stilu je most kakvog ima Galactica u istoimenoj seriji. stvar je u retro looku koji bi bilo puno lakse kopirati. njihovi setovi su sastavljeni na pol od stvari koje bi se lako mogle naci i na nekakvim smetlistina (ne da predlazem kopanje po smecu, stari tavani i podrumi bi bili dovoljni izvor)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 18 kol, 2007 7:28 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
joj ne znam, kako bi izgledala ta tvoja ideja za konzolu, ona sa crtanjem, bi li izgledala uvjerljivo
a ja bi bas volio da napravimo ST most
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 18 kol, 2007 7:31 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Zasto mislis da ni moguce ugradit "ekran" pa da do dobro i izgleda ..? ... Sto se ugradje tice to neznam , videe , covli , kacavide ...i sl tu sam out ..ali interaktivna sucelja , mikroracunala ... FW , HW tu bi moga pomoc... @daso znaci mama te se ni mogla drukcije risit vec se brani prehladom... a stvarno si joj se popea na vrh glave ..kad ni druge . Budi dobaro dite i skuvaj joj caj i daj andol... toplo je , stvarno ma kako ste se uspili preladit to mi ni jasno !? ..lipo toplo ..eh.. Pozdrav Antivirusna 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 7:37 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
nemam pojma, a nikad se ne prehladim zimi.... kako bi to ti mogao pomoci...pojasni malo...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 18 kol, 2007 7:40 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
izradom programa i HW za microracunala , za upravljanje suceljima konzola , tipki , interaktivnih sucelja ..i slicno ..neznam.. zato sam pitao ako imate izvedbeni plan detaljan ..!? Slicice i animacije nisu izvedbeni projekt ....treba konkretna zamisao da bude prezentirana pa da se vidi di tocno mogu pomoc i kako .....vijerojtno bi i drugi onda mogli tocnije locirat sto i kako bi mogli pomoc ...!? Pozdrav Planske privrede 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 18 kol, 2007 7:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
daso je napisao/la: nemam pojma, a nikad se ne prehladim zimi.... kako bi to ti mogao pomoci...pojasni malo... Kaj se tice prehlade, provjerite da nije alergija na Ambroziju. Ja je imam i kishem ko lud, cak i uz lijek Telfast. A jos ambrozija nije ni na vrhuncu cvatnje. Kaj se tice izgradnje mosta , i ja sam za , i voljan sudjelovanja, samo imam prijedlog , da se zamisli i izradi modularno - kako bi se mogla rastavljati i prenositi . => Onda bi je mogli postavljati i izlagati i na konovima. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| ned 19 kol, 2007 11:03 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Dobar plan ..to s modulima ....! Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 21 kol, 2007 12:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Buco , a gdje je potpis npr: Legoland 47 ili sl. daso , Kako se odvijaju planovi i sheme? Ili vec neki dio mosta postoji ? 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 22 kol, 2007 10:36 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
potpis ..da... ovaj tvoj prijedlog je sasvin ok ! Pozdrav Nepismenog 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 22 kol, 2007 12:21 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
nenadg je napisao/la: daso , Kako se odvijaju planovi i sheme?
Ili vec neki dio mosta postoji ? :commbadge: imao sam jednu situaciju objasnjenu u mom kutku koja me sprijecila od mojih nauma....hej mami je bolje pa je pocela raditi skice i planove... rekla je da uz malo love(a ne znam ni di ce mo to malo namaknuti) i ako budemo slijedili njene upute da cemo zavrsiti oko mjesec dana...
|
| sri 22 kol, 2007 3:25 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
I sad pazi da je opet ne zarazis kakin virusima..i slicno.....! Nego jel to tak strasan plan kad treba love ...u kojin kolicinama ..50-100 kuna ili vise !? Jel ti je to neki "fast food" most....?  za mjesec dana .... Jel se mogu vidit sheme i detalji negdje..!? Pozdrav Brzog Gonzaleza 100

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 28 kol, 2007 8:42 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
skica se jos radi, njoj treba vremena jer nikada u zivotu nije pogledala ST- mrzi ih jedino zbog mene gleda neke filmove i serije te pretrazuje stranice da napravi nesto dobro... kaze ona pa negdje materijala bi trebalo oko 300-400 HKN(ali ako stedimo na kvaliteti onda bi trebalo negdje oko 200HKN
|
| sri 29 kol, 2007 12:06 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Stvarno nije lako tvojoj mami s tobom....pa dobro nije to sad neka investicija ..valjda !?  .. ak' budes stedija na kvaliteti onda bolje nemoj pocet ni radit .....! Pozdrav Caritasova 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 29 kol, 2007 11:16 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ma sta ti je... kaze da sa mnom ima najvise posla... nista idemmo da bude kvalitetno... ajmo ko zeli da sudjeluje neka vec pocne skupljati u kasicu prasicu...
|
| čet 30 kol, 2007 10:31 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ovaj ,..ja bih sudjelova neznanjem ak moze , ni beci za drugociji pristup....! Pozdrav B.Gatesova W5

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 30 kol, 2007 12:14 pm |
|
 |
|