| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Najruzniji brod
...i meni su ferengijski brodovi malo smiješni... ...i od Kardasijanaca sam očekivao više...
...federacija jednako tako ima neke svoje gafove...
| ned 29 ožu, 2009 3:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 4:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ah, jadan, mišljen ja nam se razilaze...
...pa Kadrasijanski djeluju ko neke igračkice, ne daju dojam nekih pravih opasnih brodova... kakvi bi to trebali biti... ...Dominij ima zanimljivije brodove od njih... ...pa čak i Vulkanci...
| ned 29 ožu, 2009 4:16 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 29 ožu, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...Hotlink alert je najljepša slika koju su stavio...
| ned 29 ožu, 2009 4:42 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Slike rade uredu, bar meni

|
| ned 29 ožu, 2009 4:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 LOL OT Ferengijski su mi najružniji 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 29 ožu, 2009 5:28 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Tolijanski 
| ned 29 ožu, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ruku na srce... nekako mi najneimpresivnije izgleda originalna constitucion klasa Federacijskog broda iz 23. st. Od svih krasotica od klasa koje Federacija ima... taj je stvarno onako malo prejednostavan i definitino netipičan za okičenost brodova Federacije...
| ned 29 ožu, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Alokin je napisao/la: Tolijanski  A meni se tolijanski baš sviđaju. Imaju lijep i zanimljiv oblik, i onaj efekt mješanja plinova u njima.  Suikotreki je napisao/la: Ruku na srce... nekako mi najneimpresivnije izgleda originalna constitucion klasa Federacijskog broda iz 23. st. Od svih krasotica od klasa koje Federacija ima... taj je stvarno onako malo prejednostavan i definitino netipičan za okičenost brodova Federacije... A meni se baš zbog te jednostavnosti sviđa, ostali imaju nepotrebne detalje koji su tu samo zbog izgleda. Orginalni Enterprise mi izgleda najrealnije od svih.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:30 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| ned 29 ožu, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Taj tanjur odnosno deflektor izgleda najrealnije, kao pravi uređaj. A ne kao neka svijetleća lampa. Ako ikad i naprave deflektor on će vjerojatno više sličit tome nego ovima koji svijetle.
Sovereign ima bespotrebne detalje. Cijeli dizajn je prekompliciran, da bi bio doista realan. U stvarnosti se ide na jednostavnost i funkcionalnost.
|
| ned 29 ožu, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| ned 29 ožu, 2009 11:42 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Taj tanjur izgleda realno, kao pravi uređaj, kao prava tehnologija, koju bi ljudi mogli konstruirati. Ostali deflektori izgledaju kao neonke, ili bilo kakve lampe koje su tu samo zbog ukrasa.
Cijeli sovereigenov dizajn mi je pretjeran, pre kompliciran, da bi bio realan. Sva ona nepotrebna izduženja, uvučenja i zaobljenja, ne vidim im svrhu, osim u estetskom smislu. 
|
| ned 29 ožu, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa Sovereign je i napravljen tako kako je izričito zbog esteskog izgleda... Nisu tu izražene tehnologije... nego eto samo da brod lijepo izgleda...
| pon 30 ožu, 2009 7:16 am |
|
 |
|