|
Sada je: ned 26 srp, 2026 10:34 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: B~R~O~D F~O~R~U~M~A
Da, u teškom smo stanju. Admiral floti: tko ima višak medicinskog osoblja neka ga šalje na USS Croatiu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 01 kol, 2007 7:40 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Salju nam pomoc. Tri bolnicara, hajdete odmah u bolnicu 2 i pocnite raditi. Naime posla ima na pretek. (brod je primio udar.Borg puca. Brod Akira klase nas stiti. Jaka eksplozija i brod je unisten a kocka onesposobljena.) JA: uzbuna. Dr. Daso svim medicinskim sluzbenicima koji me cuju. Dodite do hangara 2. Ponesite pribor idemo pomoc prijateljima. Dr. Daso svim medicinski sluzbenicima na svim brodovima koji mogu pomoci podite satlovima, pomoci prezivjelima u Akira pogibelji.ponavljam stanje je treceg stupnja. pozurite ljudi. Vas petorica ostajete zbrinuti nase pacijente. Spremite se dolazimo sa puno prezivjelih. aktiviraj prostor za evakuaciju. tamo cemo organizirati poljsku bolnicu. (odlazimo) JA: Medicinski brode USS Nobel dolazimo vam pomoci na ovim kordinatama.Isuse pogledajte ovaj prizor koliko je brodova

_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 01 kol, 2007 7:53 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Por. Alokin zove most. Šaljite pomoć kod strojarnice, dronovi su se teleportirali i gadno nas gaze. Ne znam koliko još...
| sri 01 kol, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Iz stozera su mi preko tajne veze poslali ove specifikacije. To su pulsna oruzja koja unistavaju tkiva na stanicnoj razini. borg se nece uskoro prilagoditi jer varijacije izlazne snage variraju i svaka kao da je unikat prakticki. mozete ih jedno tristo poubijat dok se ne prilagode. a onda predes na modem 2 i skines jos tristo. ima 3 modema dakle mozes ubiti devesto radilica.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 01 kol, 2007 10:24 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Sazivam sastanak viših časnika u promatračnici. Neka svatko kaže što misli o nastaloj situaciji i neka predloži rješenje/a.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 01 kol, 2007 11:27 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
vrlo je vjerovatno da ce borg opet napasti,postavi cu naouruzane timove po brodu ako se teleportiraju na brod,oruzija ce biti na rotirajucim frekvencijama da se teze prilagode ali neznam koliko cemo tako izdrzati
| sri 01 kol, 2007 11:52 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
cujete li vi mene evo vam nova oruzja koja smno napravili. iskoristite ih.
|
| čet 02 kol, 2007 1:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
podjeljena su
| čet 02 kol, 2007 9:29 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
Borg ponovno napada. Torpedo je pogodio most. Mnogo je ranjenih. JA: Most sto se dogada, zasto gubimo sustave u bolnicama (sutnja) JA: Mobilni medicinski tim 1. Dodite na most. Idem i ja na most. Zastavnice, vasa je bolnica. (turboliftovi su u kvaru. Idemo jefersonovim cijevima. ulazimo.dolazimo do mosta. strasan prizor, po mostu se vide pale cijevi i razbijena stakla i mnogo pozara. Sve je puno dima. izlazimo) JA: Racunalo pocni gasiti pozare. COP: Nemoguce, protupozarni sustavi ne rade. JA: Mogao sam i misliti. Vas dvojica pocnite gasiti pozar a vi prebacite prezivjele u podrucje za evakuaciju. Racunalo prebacite zapovijednistvo u pomocni most. Visi casnici u pomocni most. COP: prebacivam. Pozor, eksplozija prve palube za minutu. JA: Pozurite, nosite ih. Brze, brze. (u zadnji trenutak smo zatvorili vrata. ) JA: Racunalo zastiti poljem 10 razine vrata. COP: Zasticeno (eksplozija-s vanjske strane se moze vidjeti kako prva paluba nestaje u plamenu a s njom i most. )PORUKA IZ STOŽERA FLOTE: Posado ovdje predsjednik Federacije. Obracam vam se iz potrebe za ocuvanjem zivota kojeg poznajemo. Obracam vam se iz potrebe za ocuvanjem svemira kakvog poznajemo, ali nadsve obracam vam se iz razloga da zastitimo jedino sto smo oduvijek posjedovali, ono sto nas ujedinjuje onoliko koliko nas razdvaja, a to je nasa individualnost, jedinstvenost, posebnost. Apeliram na vasu savjest, na vase sposobnosti da unistite pravog neprijatelja Federacije onoga koji zeli istrgnuti osnovna prava pojedinca - njegovu pojedinost! Ne dopustimo da zavlada onaj koji ne treba, zapravo koji ne smije da zavlada, jer onaj tren kada zavlada to je kraj i tebe, pojedinca i cijelog kvadranta, jer sto ce mu onda stati na put. Cuvari Zemlje ujedinite se.Ujedinjeni govorimo: Ad astra(posegnite za zvijezdama), i neka bude tako! Ucinite ono sto mislite da je najbolje. -KRAJ ZAPISA- ej evo cijele price: Download st-brod.dochjade da okoncamo i ovu pricu Svi visi casnici na pomocni most, zabiti cemo se u glavni brod. ako njega uspijemo unistiti dogoditi ce se povratni udar koji ce onesposobiti sve kocke, te ce biti lake mete za ostale brodove. jedino nas brod je dovoljno jaki da to ucini. Posada u kapsule za spasavanje. Napustamo brod. ponoavljam trebam pomoc visih casnika
|
| čet 02 kol, 2007 10:07 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Kapsule na palubi 14, odjeljci 21-27 se ne otvaraju. Računalo javlja: CRITICAL SYSTEM ERROR! Što da radimo?
| uto 07 kol, 2007 6:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
borg ne napada trenutacno, spustite stitove i pocnite direktnu teleportaciju clanova posade. Kormilo unesi kurs prema glavnom borgovu brodu.
|
| uto 07 kol, 2007 7:25 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Sve palube evakuirane!
| sri 08 kol, 2007 9:18 am |
|
 |
|
dr.med.
|
Tek kad se svi jave idemo razbiti brod. Ja predlazem da svi svjedocimo ovome 09.08.2007. u 11.00. h
|
| sri 08 kol, 2007 9:32 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ako zelite pucnem prstima i vratim vam brod u prijasnje stanje, tj ono prije nego sto sam otisao na godisnji.. 
| sri 08 kol, 2007 9:51 am |
|
 |
|
dr.med.
|
nakon sto ga razbijemo da se pustolovina moze nastaviti, ali zadatak se mora izvrsiti...
|
| sri 08 kol, 2007 9:56 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|