| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Najlijepši most, pogled izvana
Čiji most izvana, odnosno iz svemira izgleda najlijepše. Izaberite 3 opcije radi što točnijih rezultata.
1. NX Enterprise

2. Kirkov Enterprise

3. Kirkov Enterprise prvi refit

4. Kirkov Enterprise drugi refit

5. Enterprise-D

6. Defiant
 7. Voyager

8. Enterprise-E

|
| čet 02 tra, 2009 4:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Najlijepši most, pogled iz vana
Enterprise E, Enterprise D i Voyager mi imaju najljepše mostove I Defiant također
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 02 tra, 2009 4:38 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni Voyager, Enterprise-E i Kirkov Enterprise prvi refit.
|
| čet 02 tra, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Meni se više sviđaju barovi... @RAI daj otvori temu njaljepši bar vidin da ti to ide os ruke. (naravno ovi moj na board je nja ...nego ostali da vidimo). Od našeg ENT'a oltimera naravno, baš mi je nekako njasimpatičniji, mislin most. Pozdrav Jure Radića 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 02 tra, 2009 4:45 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
buco je napisao/la: Meni se više sviđaju barovi... @RAI daj otvori temu njaljepši bar vidin da ti to ide os ruke. (naravno ovi moj na board je nja ...nego ostali da vidimo). Od našeg ENT'a oltimera naravno, baš mi je nekako njasimpatičniji, mislin most. Pozdrav Jure Radića 2 A da glasaš. Napravit ću ja ankete i o najlijepšim barovima hodnicima i slično. Nek ima što raznovrsnijih tema i anketa. 
|
| čet 02 tra, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Zašto ne. Nek ljudi glasuju. Nego jeli ti imaš iakaove veze sa "pulsom"... mislin i oni svko malo bace koju anketu? Iden glasat. Pozdrav NOSF-ova 13

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 02 tra, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
1. NX Enterprise 2. Voyager 3. Enterprise E
| čet 02 tra, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Voyager Enterprise-D Defiant
...su dobili moje glasove... ...oni su mi nekako najbolji na prvi pogled...
| čet 02 tra, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mr.bobo je napisao/la: Voyager Enterprise-D Defiant
...su dobili moje glasove... ...oni su mi nekako najbolji na prvi pogled... Potpisujem s tim da mi je i Enterprise E lijep!
|
| čet 02 tra, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ent D i E , voyager 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 02 tra, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Svaki federacijski most je uvijek na vrhu, malo čudno, tako je kad malo razmisliš i najranjiviji. 
|
| uto 14 tra, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Svaki federacijski most je uvijek na vrhu, malo čudno, tako je kad malo razmisliš i najranjiviji.  Pa svugdje su mostovi na vrhu broda... Naposljetku most je "mozak" broda... i na njemu se donose sve odluke... pa je to jedan od razloga zašto je na vrhu.
| uto 14 tra, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Svaki federacijski most je uvijek na vrhu, malo čudno, tako je kad malo razmisliš i najranjiviji.  Pa svugdje su mostovi na vrhu broda... Naposljetku most je "mozak" broda... i na njemu se donose sve odluke... pa je to jedan od razloga zašto je na vrhu. Ne uvijek, recimo na većini romulanskih brodova nije na vrhu recimo.
Meni bi bilo logičnije da je most nekako zaštićen, da se nalazi u srcu broda. 
|
| uto 14 tra, 2009 12:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kirkov Enterprise, Voyager, Enterpsrise E.
Da, zanimljivo je to da je most uvijek na vrhu, najčešće "viri" iz ostatka 'tanjura' Čak i DS9 ima tako fizički odvojen komandni centar.... ja sam si uvijek lmislio kako je to dobra meta u slučaju da štitovi padnu...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 tra, 2009 7:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Da, zanimljivo je to da je most uvijek na vrhu, najčešće "viri" iz ostatka 'tanjura' Čak i DS9 ima tako fizički odvojen komandni centar.... ja sam si uvijek lmislio kako je to dobra meta u slučaju da štitovi padnu... ...slažem se... ...jer ako negativci razmišljaju logično... ...mogu većinu glavnih ljudi na brodu eliminirati...ako razore most... ...napraviti veliki kaos... ...a i usput navući gnjev njihovih čelnika...
| uto 14 tra, 2009 9:48 am |
|
 |
|