| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Najljepši Klingonski brod?
Koji vam je najljepši Klingonski brod od sljedećih?
Klingon freighter
 Laneth's starship
 Goroth's starship
 Vorok's battlecruiser
 BOP 22'nd century
 Raptor class
 B'Rel class (Bird of Prey)
 D5 class
 D7 class
 K'Tinga class
 Vor'Cha class
 Negh'Var class

Moj glas ide Neg'Varu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 31 ožu, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Najljepši Klingonski brod?
Negh'Var class 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 31 ožu, 2009 9:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Negh'Var class definitivno najljepši i jedini primjereni bojni brod u alfa i beta kvandrantu
|
| uto 31 ožu, 2009 9:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
Negh'Var je zakon,ali ja sam ipak dao glas Vor'Cha,mainstream battleship koji je tokom dominijskih ratova vidio najvise akcije  a i dobro izgleda
| uto 31 ožu, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Od navedenih, najbolja mi je D-7 klasa.
|
| uto 31 ožu, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
d-7?? ta ružna krntija,mislim svaka cast TOS-u,ali gadni su brodovi 
| uto 31 ožu, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
MAHER je napisao/la: d-7?? ta ružna krntija,mislim svaka cast TOS-u,ali gadni su brodovi  Pa tebi možda, meni je to najlijepši dizajn. Sviđaju mi se njegove linije, i to što nema previše izraženu grbavu teksturu. 
|
| uto 31 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Negh'Varčina rula.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 01 tra, 2009 2:55 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Goroth's starship Vor'Cha class Negh'Var class
...su mi najbolji...
...a odlučio sam se za Negh'Var class... djeluje najubojitije... ...brod koji je dostojan Klingonaca...
| sri 01 tra, 2009 1:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
captain je napisao/la: Negh'Var class  Dambaa_15 je napisao/la: Negh'Var class definitivno najljepši i jedini primjereni bojni brod u alfa i beta kvandrantu TerNek je napisao/la: Negh'Varčina rula. Mr.bobo je napisao/la: ...a odlučio sam se za Negh'Var class... djeluje najubojitije... ...brod koji je dostojan Klingonaca... Slažem se da je Negh'Var najveličanstveniji, najimpresijivniji i najjači brod moćnog izgleda koji je najdostojniji za Klingonsku flotu Poslije njega mi je Vor'Cha i onda Fek'Ihr (nisam siguran dali je Fek'Ihr kanonski brod, al sam čuo da se negdje spominje u seriji ).
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 01 tra, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Glas za Negh'var class Bas mi močno izgleda 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 ožu, 2010 3:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nema do dobrog, starog, Bird of Preya! u biti, iznenadili su mi refultati ove ankete. meni BoP naprosto odiše klingonskim duhom. kao jedna od najefikasnijih ratnih mašina star treka utjelovljije klingonsku filozofiju. naprosto kad pomislim na klingonski brod u pravilu pomislim na bird of prey.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 12 ožu, 2010 4:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Crap. Dao sam glas Gorothu, a mislio sam na Raptora. Nema predomišljanja. 
|
| pet 12 ožu, 2010 5:27 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja se troumim između BoP-a, Negh'Vara i Che'Guevara... 

|
| pet 12 ožu, 2010 7:24 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
T'Rapavi je napisao/la: Ja se troumim između BoP-a, Negh'Vara i Che'Guevara...  Gdje su te tri opcije kad ih trebaš, a... 
|
| pet 12 ožu, 2010 9:34 pm |
|
 |
|