| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Najljepši Kardasijanski brod?
Pitanje je jednostavno. Koji vam je najljepši od ovih Kardasijanskih brodova?
Bok'Nor class
 Antares class
 Cardassian freighter
 Cardassian shuttle
 Hideki class
 Galor class

Keldon class

Ja ću prvi glasat pa moj glas odlazi Keldonu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 31 ožu, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Najljepši Kardasijanski brod?
Pa od svih ipak Keldon klasa... iako mi baš iskreno Kardasijanski brodovi nisu atraktivni...
| uto 31 ožu, 2009 8:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ovo se zove vizualna neprivlačnost  .Hideki klasa za mene.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 31 ožu, 2009 9:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Koji je to nepoznati istomišljenik koji je dao glas za Keldona?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 31 ožu, 2009 9:04 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Koji je to nepoznati istomišljenik koji je dao glas za Keldona? Mmm pa ja sam dao glas Keldonu. 
| uto 31 ožu, 2009 9:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Keldon ali ne zbog ljepote neg zato sto izgleda (ali samo izgleda) kao mocan brod
|
| uto 31 ožu, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
hideki class 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 31 ožu, 2009 9:40 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Suikotreki je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Koji je to nepoznati istomišljenik koji je dao glas za Keldona? Mmm pa ja sam dao glas Keldonu.  Za tebe sam znao, ali nisam znao čiji je treći glas.

|
| uto 31 ožu, 2009 9:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
Keldon jedini cardy brod koji nesto malo moze........
hideki je glorificirani shuttle,a galor je malo vise od dobrog scouting shipa
| uto 31 ožu, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Od navedenik, najlijepši mi je hideki, samo nije li antares bajoranski brod?. 
|
| uto 31 ožu, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| sri 01 tra, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
pa i tako su vecina bajoranski brodova kardy stuff koji su pobrali
| sri 01 tra, 2009 12:10 am |
|
 |
|
Overlord
|
MAHER je napisao/la: pa i tako su vecina bajoranski brodova kardy stuff koji su pobrali Slažem se Ipak su se i Bajorani bavili terorističkim akcijama

|
| sri 01 tra, 2009 12:19 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Definitivno se radi o bajoranskom brodu. Kardasijanci imaju jednoga u floti. Pojavljuju se i u TNG-u kao bajoranski brodovi koji nisu sposobni za warp. 
|
| sri 01 tra, 2009 1:31 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ovo se zove vizualna neprivlačnost  .Hideki klasa za mene. ...eto potpuno se slažem s tobom...
Cardassian freighter mi je još ok...
Keldoni su mi nekak čudni... premasivno djeluju... ...nemaju mnogo manevarskog prostora... ...i mislim da ih je lako skršiti... ...vrtiš se oko njega i bum bum...
| sri 01 tra, 2009 1:49 pm |
|
 |
|