|
Sada je: sub 18 tra, 2026 5:16 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
UEFA Euro 2012 (08.06.-01.07.)
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
 Re: UEFA Euro 2012 (08.06.-01.07.)
GRE - RUS 1:3 CZE - POL 2:2

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| sub 16 lip, 2012 4:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Sovereign X - 11 Captain - 10 Cviček - 9 Elim Garak - 9 Elrond - 6 _Oz - 5 Miki - 5 Shirajzl - 3 Frodo - 1Gah, a bio sam vodeći. Nije ni čudo što me Hrčka napustila. ja prvi u predviđanju. E u ponedjeljak ću definitivno morat otić u kladionicu, jer ako mi ovak dobro ide onda nema šanse a da ne dobim nešto
Evo za danas:
GRE - RUS 1:2 CZE - POL 1:1
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 16 lip, 2012 4:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
shirajzl je napisao/la: Podsjeća me EURO 2004. kad je nacija bila u općoj depresiji kad smo ispali u skupini s Engleskom, Francuskom i Švicarskom. Što si mi umišljamo tko smo mi? Tamo je bila malo drugačija situacija. Repka nam nije bila baš naročito sjajna, ali Švicarce se trebalo dobit. Nije li Olić (?) glavom promašio prazan gol? Ako se dobro sjećam, neke talijanske novine (vjerojatno Gazzetta dello sport) su tu utakmicu proglasile najgorom u povijesti europskih prvenstava. Francuzi nisu bili ništa posebno i mislim da bi ih bili dobili da je onaj kreten Nielsen vidio Trezeguetovo čisto igranje rukom kod izjednačujućeg gola. Sve u svemu, unatoč lošoj repki vođenoj imbecilnim Barićem, svejedno smo imali za čime žalit. Ovdje, sve i da nas Španjolci isprate sa pet komada, nemamo pravo na kukanje. Repka je već sada napravila više nego što se realno moglo očekivat. Potrefili smo tešku grupu i to je to. Mogli smo to izbjeć, da smo tukli Turke u uzvratu. Al šta znaš, da smo bili u drugoj jakosnoj skupini, mogli smo dobit i težu grupu.
|
| sub 16 lip, 2012 5:15 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Defetizam je jedno, a realnost drugo. Nažalost, mi i ostali narodi s ovih prostora prelako gorimo i konstantno idemo iz ekstrema u ekstrem. Treba igrati hrabro i sa srcem i onda se na kraju iskreno osvrnuti na postignuto imajući u vidu krupnu sliku. Međutim, realno sagledavanje stvari vrlo je rijetko u našim medijima, izuzev nekih ozbiljnih sportskih portala, tipa hrsport.net. Kod nas je još uvijek na snazi ona "je, istina je, eno pročitao sam u novinama". Samim time ljudi vjeruju smeću koje se može pročitati u većini pisanih medija i stvara se nerealna slika stvari.
Ponavljam, imamo vrlo dobru reprezentaciju koja može puno, ali ne može se od nje očekivati nešto što nije realno. Nadati se uvijek treba.
|
| sub 16 lip, 2012 5:48 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ma jebe se Biliću, već je 6 godina na klupi, dost mu je. Počeo je protiv svjetskih prvaka, završit će protiv svjetskih i europskih prvaka. Reć će aj bok i ode on u Moskvu radit za prave pare a ne za Konzumove bonove. Samo da ne bude opet baklji i hu hu hukanja i banani. I ustaša. Za poraz me zaboli. Jer očekujem poraz. Španjolci će imat barem 65-70% posjed lopte, izluđivat će i demoralizirat naše, gol će past iz bezveznih situacija jer Šildenfeld ili Strinić će napravit banalnu grešku i toeto. Talijani će napumpat Irce. Baj baj Kroejša.
|
| sub 16 lip, 2012 5:49 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
Svedska i Engleska odigrali najbolje drugo poluvrijeme na prvenstvu. Strasna utakmica i genijalan gol za 3:2.
GRE - RUS 0-2 CZE - POL 1-2
| sub 16 lip, 2012 7:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Koliko znam, Čiro je za '98 pričao nešto kao da je on "morao" igrače uvjeriti (da ne kažem kondicionirati) da će pobjediti Njemačku, i drugačije ne bi išlo. Možda je iracionalno, ali često upali, ne treba podcjenjivati moć takvih stvari, tj. nabrijanost da će se pobjediti... I što se tiče raspleta u prvoj skupini, iznenađenje je da je Grčka prošla, a Rusija koja se na početku nametnula kao favorit - ispala. Nekako mi je drago radi ljudi u Grčkoj, ipak ih sutra (tj. danas) čeka odlučujući dan koji će odrediti njihovu budućnost, a možda... tko zna... to odredi i budućnost civilizacije kakvu poznajemo.... (mogu u npr. temi o EU objasniti ako treba) Bilo kako bilo, čeka ih vrlo gadno razdoblje, i neka se ekipa u Grčkoj bar noćas veseli... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 17 lip, 2012 3:11 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Cjeote Češka je prva u skupini. U prvoj utakmici ih nije bilo, u drugoj su igrali 6 minuta, i sinoć su se uključili dok se Poljacima više nije dalo. I bezveze mi je što Rusi sa boljom gol razlikom nisu prošli, a Grci jesu. Mislim meni je to gledanje međusobnih ogleda idiotsko. Šta naprimjer ak su tri ekipe s istim brojem bodova, i svaka je svaku jednom pobjedila? Papir-škare-kamen. Tek onda gol razlika.
|
| ned 17 lip, 2012 9:49 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: I bezveze mi je što Rusi sa boljom gol razlikom nisu prošli, a Grci jesu. Mislim meni je to gledanje međusobnih ogleda idiotsko.
Šta naprimjer ak su tri ekipe s istim brojem bodova, i svaka je svaku jednom pobjedila? Papir-škare-kamen. Tek onda gol razlika. Mislim da u Premier Ligi prvo gledaju gol razliku. Tako bi po meni trebalo svuda bit, jer ovo s međusobnim omjerom ide na ruku antinogometnim bunkerdžijama poput Grka, koji su zabili ukupno tri gola, od toga dva slučajno. Da se vrtim malo na Njemce 1998. Tada je postojao neki gotovo paranormalan mit o nepobjedivoj Njemačkoj, ali u stvarnosti, bili su, narodski rečeno, zreli za rastur. Repka im je bila stara (prosjek godina iznad 30), najveće zvijezde Klinsmann i Matthaus na kraju karijere. "Jugoslavija" ih je već u skupini imala na koljenima (2:0), pa su se nekim čudom vratili, a u osmini finala im je Meksiko trebao utrpat pet komada, ali su promašivali nemoguće. Da ne kažem i kako su Njemci vrlo s(p)retno osvojili Euro dvije godine ranije... S druge strane, mi nikad jači. Sve je nekako lakše kad ti je kapetan jedan od ključnih igrača Milana, a u napadu špicevi Real Madrida i Valencije. Šuker doduše u to vrijeme više nije bio standardan u Realu (nakon svjetskog je ošo u Arsenal, gdje nije bio Bog zna što, makar je dao par fenomenalnih golova). Al svejedno. Šuker je bio napadački bog. Govno od čovjeka, al napadački bog. Tako da, Ćiro im je morao razbit tu psihološku barijeru koju ima valjda svaka ekipa koja igra protiv Njemačke. Njemci gotovo protiv svakog kreću u utakmicu s psihološkom prednošću. To je jedan od fenomena nogometne igre. 2002. su ušli u finale SP-a s momčadi koju su njemački novinari proglasili njihovom najgorom generacijom u povijesti. ŠPANJOLCI... E to je nešto drugo. Gledano po imenima, to nije najbolja repka na Euru. To je najbolja nogometna momčad na kugli zemaljskoj. Čak i bez Messija (kojem su svojevremeno nudili državljanstvo). Ali... Momčad sastavljena od umornih igrača iza kojih je užasno teška sezona. Zato mislim da su prvi favoriti za naslov Njemci, a ne oni.
|
| ned 17 lip, 2012 10:12 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Sustav natjecanja, tj. rangiranje u slučaju istog broja bodova zaista je blentav. Sama činjenica da jedna Njemačka pobjedi Portugal i Nizozemsku s gol-razlikom 3-0, a opet može ispasti u zadnjem kolu, dovoljno ilustrira stvar. Ili recimo kad se stvori krug od tri ekipe s istim brojem bodova, uopće nije bitno kako su odigrali s ovom četvrtom. Teoretski, prvu utakmicu pobjediš 10:0, a druge dvije odigraš neriješeno i ispadneš.
Idiotizam alla Platini.
|
| ned 17 lip, 2012 11:25 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
shirajzl je napisao/la: Defetizam je jedno, a realnost drugo. Nažalost, mi i ostali narodi s ovih prostora prelako gorimo i konstantno idemo iz ekstrema u ekstrem. Treba igrati hrabro i sa srcem i onda se na kraju iskreno osvrnuti na postignuto imajući u vidu krupnu sliku. Međutim, realno sagledavanje stvari vrlo je rijetko u našim medijima, izuzev nekih ozbiljnih sportskih portala, tipa hrsport.net. Kod nas je još uvijek na snazi ona "je, istina je, eno pročitao sam u novinama". Samim time ljudi vjeruju smeću koje se može pročitati u većini pisanih medija i stvara se nerealna slika stvari.
Ponavljam, imamo vrlo dobru reprezentaciju koja može puno, ali ne može se od nje očekivati nešto što nije realno. Nadati se uvijek treba. Ostali narodi izuzev italije "koja je deifinitivno u istom kulturno - prostornom ambijentu ko i dio hrvatske" .. su naspram hrvatske potpuno neuspjesni ..aj ti meni reci od ex yu ekipa ..osim mozda srbije ..ko je jos uspijesan na velikin nogometnim natjecanjima ? Ako cemo to protegnit i na mađarsku ..nemaju nit oni neke uspijehe zadnjih godina ..znaci ipak u ovon predjelu svita smo po uspijesima u nogometu , mi jedna svitlija tockica na karti A to sa brzim izgaranjem je tipicni juznjacki mentalitet koji se ocituje brzim ulaskom u euforiju pa iz euforije u razocaranje jos brze i tako iz ciklusa u ciklus ..to nije bas rijetka pojava na zemaljskoj kugli ..s tim da mi cesto imamo i razloga za euforiju dok ajmo rec neki i nemaju Tu zapravo nema realnosti ..ako ces pobijedit onda i ides na pobijedu ..normalno da su spanjolci jaci ..ali sta onda ne pobijeđuje uvik jaci i bolji ..ponekad pobijeđuje i onaj ko se vise bori na terenu ..ko je bolji ko ekipa cak i ako nije dobar individualno "naprimjer grcka je bas takva"
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 17 lip, 2012 11:44 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Usput :
Den - Ger 1 : 2
Por - Ned 2 : 1
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 17 lip, 2012 11:49 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Sovereign X - 11 Captain - 10 Cviček - 9 Elim Garak - 9 Elrond - 6 _Oz - 6 Miki - 5 Shirajzl - 3 Frodo - 1  SVI 0. Nitko nije pogodio sinoć. Zato večeras DEN - GER 0-1 POR - NED 0-0
|
| ned 17 lip, 2012 12:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
DEN - GER 0-2 POR - NED 1-2

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| ned 17 lip, 2012 4:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
DEN - GER 1-2 POR - NED 2-2
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 17 lip, 2012 4:37 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|