| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Good Guys Vs. Bad Guys
Koji Vam je lik iz ST-a najdraži, a koji najomraženiji i zašto? Meni je najdraža 7 od 9 (mislim da ne moram previše objašnjavat zašto, ako se sjetimo njenih, hm... fizičkih karakteristika  ), a najomraženiji mi je Wesley Crusher, zbog svoje blesave frizure, ulizivanja Picardu, koji ga ne šljivi ni 5% i nabijanja kompleksa ostalim kadetima, pa i meni, da je nužno rano završit Akademiju i da je dobro imat mamu doktoricu, koja je još i super frendica s kapetanom Flotinog flagshipa! Peace and good life!
| čet 29 lip, 2006 8:53 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Najdraži lik mi je McCoy i Spock, njihova prepucavanja mi nikada ne dosade i svaki puta se nasmijem na njegove fore i na Spockov LOGIČKI komentar
A najomraženiji mi je................nitko, hehe svi su mi odlični!!!!!! 
|
| čet 29 lip, 2006 10:19 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
vb23 je napisao/la: Najdraži lik mi je McCoy i Spock, njihova prepucavanja mi nikada ne dosade i svaki puta se nasmijem na njegove fore i na Spockov LOGIČKI komentar A najomraženiji mi je................nitko, hehe svi su mi odlični!!!!!! 
Zgodan izbor. Kad samo pomislim na njihovu blijede i užasno izvedene kopije Parisa i Tuvoka, muka mi dođe.
Najbolji lik mi je Ben Sisko, a o lošima ne bih više, napisao sam dosta u ST alergijama.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 29 lip, 2006 12:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
TerNek je napisao/la: vb23 je napisao/la: Najdraži lik mi je McCoy i Spock, njihova prepucavanja mi nikada ne dosade i svaki puta se nasmijem na njegove fore i na Spockov LOGIČKI komentar A najomraženiji mi je................nitko, hehe svi su mi odlični!!!!!!  Zgodan izbor. Kad samo pomislim na njihovu blijede i užasno izvedene kopije Parisa i Tuvoka, muka mi dođe. Najbolji lik mi je Ben Sisko, a o lošima ne bih više, napisao sam dosta u ST alergijama.
Hehe imaš pravo nije im baš to u Voyageru uspjelo
Makar imali su i oni svoje trenutke...............rijetke, ali imali su ih!!! 
|
| čet 29 lip, 2006 1:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
vb23 je napisao/la: TerNek je napisao/la: vb23 je napisao/la: Najdraži lik mi je McCoy i Spock, njihova prepucavanja mi nikada ne dosade i svaki puta se nasmijem na njegove fore i na Spockov LOGIČKI komentar A najomraženiji mi je................nitko, hehe svi su mi odlični!!!!!!  Zgodan izbor. Kad samo pomislim na njihovu blijede i užasno izvedene kopije Parisa i Tuvoka, muka mi dođe. Najbolji lik mi je Ben Sisko, a o lošima ne bih više, napisao sam dosta u ST alergijama. Hehe imaš pravo nije im baš to u Voyageru uspjelo Makar imali su i oni svoje trenutke...............rijetke, ali imali su ih!!! 
ma u Voyu se takva prepucavanja vode oko EMH-a tak da je ovo Pars-Tuvok tek nesto sporedno, inetreba im povecivati previse paznje. Doktor je dovoljno dobar da popravi sve ostale negativne dojmove.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 29 lip, 2006 1:51 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
NAjdrazi: Data...
Jednostavno mi je lik fora...ponekad je zanimljiva njegova percepcija čovječanstava...kidam se na njegovo neshvatcanje humora i fraza...
Najomrazeniji: Malcom Reed
Nekada ga fakat ne podnosim
|
| čet 29 lip, 2006 3:21 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
da!! sad si me podsjetio - malcom mi je fakat bio iritantan...
_________________ njanjanja
|
| čet 29 lip, 2006 3:31 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Najbolji mi je definitivno Garak, mada je sporedni lik, tip je FACA.
Najomrazeniji? Puno ih je konkurentno za tu poziciju, ali kad bi morao birati Neelix bi prvi zavrsio u airlocku 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pet 30 lip, 2006 10:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Pa pogađate već... NAjbolji lik: je J. Archer zato što je jedinstven, realan pogrešiv, uglavnom čovjek je, i sviđa mi se kako je to Scott odglumio... ...mogao bi mljeti još 2 dana, ali to je to...
Najgori lik: uff... teška odluka , ali ipak Gul Dukat!! ...razlog, ubio je jedinu osobu radi koje sam gledao DS9... Jadzau Dax... ...dva sam dana bio u banani nakon toga...
| pet 30 lip, 2006 10:39 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Moram priznati da je meni dolazak Ezri Dax bio dobar, ne samo jer je Ezri dosta slatka i sve to nego jer se dosta doznalo o toj simbiozi, a i opcenito mi je takva ideja odlicna...
Da ovoi nebi bio off topic zelim se nadovezat na prosli post pa dodati da sam se sjetio da mi je skoro jednako dobar kao data i JL Picard, jer je lik gotrovo nepogresiv...
|
| pet 30 lip, 2006 11:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Osobno ne volim nepogrešive likove, a ne bih rekla da ih u Treku uopće ima?! To me podsjetilo na pregenijalan Kirkov citat "I need my pain!" Najpametnije što sam ga ikad čula reći
Kad smo kod najdražih likova, između Date i Jadzie Dax mi je nemoguće odlučiti. Data je najbolja personifikacija humanosti i najplemenitijih ljudskih težnji koja na ekranu uopće postoji. Jadzia je, kako je rekao Garak u 7 sezoni DS9 - osoba koja je savršeno vladala sobom. Poznavala je sebe, sve svoje strane - i one svijetle i one mračne i umjela ih je upotrijebiti u svoju korist. Ona je lik koji mi podiže samopouzdanje i zato mi je jako draga. Šteta što je stradala.
Likovi koji me živciraju - pa uglavnom se svodi na Neelixa. Toliko je iritantan da poželim ugasiti TV kad ga vidim na ekranu. Zašto ga Tuvok nikad nije pošteno izlemao? (bar ja nisam vidjela).
@Bobo - Archer je super baš zato što je pogrešiv. Treća sezona je na momente bila mučna, a ons e od kapetana dobrice pretvorio u nešto što nije ni znao da nosi u sebi. Šteta što nije bilo vremena da se to nekako izgladi i da se Archer barem dijelom vrati na staro.
@Reed - meni je super - fobičan, neurotičan i nedorečen. Šteta što na Enterpriseu nije bilo Deanna - like šrinka za njega haha
|
| uto 05 ruj, 2006 12:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Good guys Vs. Bad guys
Za najdraži lik ću još razmislit jer ih ima više meni dragih, ali najgori lik znam već u startu. To je za mene Picard. Jednostavno mi taj lik nije sjeo.
|
| ned 22 stu, 2009 2:00 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
in:
7 of 9 tuvok sisko kira bashir garak pikard kirk spok t pol
out:
dzejnvej nilix kvark (i svi ferengiji) o brajan malkolm
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 22 stu, 2009 3:55 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni najdraži likovi su:
Janeway Kes 7 od 9 B'elanna Uhura Worf Tuvok Trip Jadzia T'Pol Spock Ima ih još, ali mislim da su mi ovo najdraži. 
|
| uto 01 pro, 2009 6:20 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Good Guys Vs. Bad Guys
Najdraži...hm...Quark! Općenito su mi Ferengiji super rasa, neću nikad zaboraviti onu scenu kad je Moogie došla obučena pred Quarka i Roma, a oni se brzo okrenu i stave ruku na oči koliko im je neugodno Najgori...the usual suspect is Neelix, jel...Iritantan je, nema šta, ali meni od glavnih likova dosta ide na živce McCoy...Doduše kao i svi doktori u ST-u koji bezlgavo jurišaju i ugrožavaju živote svojih kolega samo zato da pomognu nekom tamo strancu koji leži ranjen jer, Bože moj, njihova je sveta dužnost pomagati svakom i svima McCoy je bio zabavan u razgovorima sa Spockom, ali je u gore navedenom najviše pretjerivao...
|
| pon 11 sij, 2010 4:14 pm |
|
 |
|