| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Pon farr
Edit by Mimi Sky: Pon farr... svojevrsna 'ona stvar' koja se pojavljuje kod vulkanaca svakih 7 godina. Samo što se ovaj put to onosi na 'spolne odnose. Jest smiješno - nezgodna tema, ali služi nekoj svrsi. Izvolite:
Dejanira [Bot] je napisao/la: Pa i vulkanci se mogu seksat bilo kad  Ofkors. Baš bi se Amanda udala za Sareka kad bi čovjek bio napaljen svega 14 puta u 100 godina...
|
| pon 04 sij, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Pon farr
Dejanira [Bot] je napisao/la: Pa i vulkanci se mogu seksat bilo kad  Sad sam se izgubio? Kaj je sa pon farrom?
|
| pon 04 sij, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Vilenjaci = Vulkanci
Miki je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Pa i vulkanci se mogu seksat bilo kad  Sad sam se izgubio? Kaj je sa pon farrom? Onolko kolko sam skužio tjekom pon farra im hormoni polude i tad se Vulkanci moraju sexati ili će umrijeti, a inače se valjda mogu normalno kao i svaka druga bića...
| pon 04 sij, 2010 8:12 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Re: Pon farr
Kolko si skužio...a jel to bilo spomenuto igdje u treku? 
|
| pon 04 sij, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Kolko si skužio...a jel to bilo spomenuto igdje u treku?  Pa ono, Trip i T'Pol... 
|
| pon 04 sij, 2010 8:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Fakat Trip: ''We didn't mate...'' T'Pol: ''Aha...'' 
|
| pon 04 sij, 2010 8:17 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Nevjerojatni su mi ti Vulkanci, od fiziološke potrebe (I guess  ) naprave filozofiju. Sexat se iz zabave je njima nelogično. Samo sex kad se rade potomci - to je logično!  Zabava je irrelevant.  Borg i oni bi se složili
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 04 sij, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ezri je napisao/la: Nevjerojatni su mi ti Vulkanci, od fiziološke potrebe (I guess  ) naprave filozofiju. Sexat se iz zabave je njima nelogično. Samo sex kad se rade potomci - to je logično! Otkud sad pak to? 
|
| pon 04 sij, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
_Oz je napisao/la: Ezri je napisao/la: Nevjerojatni su mi ti Vulkanci, od fiziološke potrebe (I guess  ) naprave filozofiju. Sexat se iz zabave je njima nelogično. Samo sex kad se rade potomci - to je logično! Otkud sad pak to?  Razmišljam Tuvokovim mozgom.
|
| uto 05 sij, 2010 1:17 am |
|
 |
|
bubica
|
Ezri je napisao/la: Razmišljam Tuvokovim mozgom. Wrong, ispod fasade stoicizma i logike kriju se strastveni ljubavnici. Tuvok nije iznimka. 
|
| uto 05 sij, 2010 1:19 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa ono da ako ne prakticiraju sex dugo ili nekakvo samozadovoljavanje ..nije nit cudo da polude kad imaju pon farr 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 05 sij, 2010 1:36 am |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Ma ti koji idu protiv normalnoga su baš žešći takvi. BBB su pederi a Vulkanci su jebači. Eto sad.
|
| uto 05 sij, 2010 1:39 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Pa i vulkanci se mogu seksat bilo kad  Ofkors. Baš bi se Amanda udala za Sareka kad bi čovjek bio napaljen svega 14 puta u 100 godina... Vulkanci se seksaju samo svakih 7 godina kad nastupa Pon farr ( normalno ), to je potvrdio Spock u TOS-u, a i Tuvok u VOY-u, kad je rekao da su sva njegova djeca začeta za vrijeme pon farra.
Vulkanci normalno potiskivaju sve osjećaje i primitivne nagone, tako i te seksualne.
|
| uto 05 sij, 2010 3:31 am |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Vulkanci se seksaju samo svakih 7 godina kad nastupa Pon farr ( normalno ), to je potvrdio Spock u TOS-u, a i Tuvok u VOY-u, kad je rekao da su sva njegova djeca začeta za vrijeme pon farra.
Vulkanci normalno potiskivaju sve osjećaje i primitivne nagone, tako i te seksualne. Idiotizam. DC Fontana (majka Star Treka) je rekla da se vulkanci mogu seksat kad god hoće, ali je istna da su plodni samo u vrijeme pon farra.
|
| uto 05 sij, 2010 1:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto ja se slažem s OZovom zadnjom izjavom... ...to tako je... ...pon far je specifičan... zato se i spominje... ...no Vulkanci su ''aktivni'' i izvan njega... 
| uto 05 sij, 2010 2:36 pm |
|
 |
|