| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Star Trek i sport
Budući da su Olimpijske igre u punom zamahu pade mi na um popisati kojim su se sportovima bavili pojedini Trek likovi (računajući samo zemaljske sportove, ne i one tuđinske). Trenutno su mi na um pali slijedeći, ako znate još neke svakako dopunite: Sulu - mačevanje Picard - mačevanje i jahanje Worf - nogomet (bio je opasniji od Joea Šimunića  ) Sisko - bejzbol Archer - vaterpolo O'Brien - veslanje i pikado  Bashir - pikado Kirk - hrvanje ? (  )
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 13 kol, 2008 10:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek i sport
Izgleda kako je bilo i dosta alpinista: Travis Mayweather Kirk Tom Paris Worf Inače, na izbrisanim scenama Generationsa, jest i scena u kojoj je Kirk padobranac.  BTW. evo popisa spotova Treku - LINK.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 13 kol, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
sad mi je jasno zašto deanna hoda u gimnastičkom trikou  (tako sam već prije nazvala njenu uniformu). ona i crusherica gimnasticiraju. zanimljivo je da se glumica koja glumi crushericu bavila plesom i smislila koreografiju za bal u filmu Labyrinth. vjerojatno su zato malo njenog gimnasticiranja ubacili u seriju.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 14 kol, 2008 1:38 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
I Quark se bavija mačevanjem , no ne onim "štapičen od mača " več pravim Klingoonskim , A i osvojija je dobru nagradu nakon dvoboja . Zapravo svi su oni kao morali , "flotaši" naravno , upražnjavati redovito vježbanje i održavanje kondicije ka prava vojska i naravno uz to "sir"-kati ! Tako da ne kapim baš to pitanje "ST i sport" kad su u pitanju "flotaši" , njima je to obaveza . Picard je čak i sedlo drža na brodu ! Da ima šta ...ovajj..na čemu jahat ! Možda bi bilo zanimljivo da nabrojite ne flotaše koji su upražnjavali sport . Ka Siskov mali , Quark , Rom , negov komad , ......de sad vi ! Pozdrav Stolimpijada 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 14 kol, 2008 11:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Nije li se i Picard bavio alpinizmom? Ako se ne varam, to je prikazano u onoj epizodi kad je upoznao svog sina
I jel Worf igrao pravi nogomet ili americki?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 18 kol, 2008 6:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
MacGyver je napisao/la: I jel Worf igrao pravi nogomet ili americki? Pravi nogomet.
Benedikt XVI
|
| pon 18 kol, 2008 7:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Riker se bavio onim nekim pomalo smjesnim borilackim sportom, sto se vidi u epki kad se sastane sa svojim starim. ijako mi se cini da je to bio neki fiktivni sport, ali ne sjecam se tocno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 20 kol, 2008 12:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...he, he... dobra tema... ...no ja bi samo i nadopunio koji bi sportovi odgovarali po karakteru likova...
Kirk – judo Uhura – gimnastika Chekov – jedrenje Bones – šah Spock – šah Scotty – skok s votkom
Picard – mačevanje Riker – bacanje kugle, diska Data – moderni petoboj Deanna – streličarstvo Worf – hrvanje Beverly - košarka Wesley – trčanje (1500-5000m) Keiko – skokovi u vodu O'Brain – pikado Guinan – kuglanje Ro – tenis
Sisko - dresurno jahanje Kira – tekwando Jadzia – zračni pištolj i puška Ezri – trčanje (800-3000m) Bashir – brzo hodanje Gerek – šah Odo – gimnastika Quark - basebal
Janeway – squash Chokotay – boks Seven of Nine – moderni petoboj Harry – snowboard cross country Paris – daskanje Tuvok – šah B'Elana – rukomet Kes - carling Neelix – boćanje
Archer – vaterpolo , trčanje Malcom – sprint (100-400m) Trip – mautin bike cross country Hoshi – stolni tenis T'Pol – slobodno penjanje Travis - alpinizam
| uto 16 ruj, 2008 10:18 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: Scotty – skok s votkom legendarno!!! (inace, nije ti bas najsmislenija lista, al ajde... zbog skoka s votkom ti sve orastam  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 16 ruj, 2008 3:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Scotty – skok s votkom legendarno!!! (inace, nije ti bas najsmislenija lista, al ajde... zbog skoka s votkom ti sve oprastam  ) ...he he... inspiracija je bio jedan lik koji skače u vis , koji je na natjecanje došao pijan...
...ajd... napravi ti onda smisleniji popis... 
| čet 18 ruj, 2008 10:04 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Pa ako ćemo baš po karakteru... Garak: šah (to se slažem sa Bobo-om) Janeway: dama (ilitiga checkers) Bashir: aerobik Paris: formula 1 Tuvok: curling Dukat: streljaštvo Worf: ultimate fight Quark: Texas holdem poker Mayweather: karting. Premda po karakteru bi mu pasalo i skakutanje u vreći. 
|
| uto 15 ruj, 2009 10:27 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Janeway je igrala Tenis.
|
| sri 30 pro, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Odo -Svemoguce Garak - Sah Sisko -bejzbol Picard - Tenis Bashir - Tenis Tom Paris -Nogomet Riker - Box
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 30 pro, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...zanimljivo bi bilo vidjeti u boksačkom ringu Chakotaya i Rikera...
| pon 04 sij, 2010 11:56 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Chakotay bi ga uništio. Osim ako ne računaš Rikera iz prve sezone TNGa kad je bio relativno vitak 
|
| pon 04 sij, 2010 4:35 pm |
|
 |
|