| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Zemlja nakon Terran Empirea???
Imam jedno pitanje. Dali se zna što se dogodilo sa Zemljom nakon pada Terran Empire-a? Ako se ne zna koje su vaše prepostavke što se moglo dogodit sa Zemljom nakon pada carstva...
| uto 10 vel, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Zemlja nakon Terran Empire???
Zna se sta nisi gledo niti jednu epizodu DS9 kada odlaze u paralelni svemir? Ljude(terance) su "zarobili" Bajoranci  I sada su Bajoranci glavni u tim sektorima, cak mislim da ih i Kligonci sluze

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 10 vel, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ma znam što se desilo s ljudima... no mene zanima što se dogodilo s samom Zemljom, planetom. Dali je uništena, dali ljudi još uvijek tamo žive, pod čijem je vlašništvu itd.
| uto 10 vel, 2009 3:19 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pa vjerojatno je blokirana i koriste je kao izvor sirovina , ili mozdasamo blokiraju da se nemoze oporavit brzo 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 10 vel, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ne bi bio siguran da je prezivijela kao planet (u tng bilo je prikazona kako se Kling. rijesavaju planeta ) .
| uto 10 vel, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: Ne bi bio siguran da je prezivijela kao planet (u tng bilo je prikazona kako se Kling. rijesavaju planeta ) . Manemoj u TNG-u, u kojem nastavku ako znaš??? 
| uto 10 vel, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Ne bi bio siguran da je prezivijela kao planet (u tng bilo je prikazona kako se Kling. rijesavaju planeta ) . Manemoj u TNG-u, u kojem nastavku ako znaš???  Neznam tocno ,ali radnja ti je uglavno sastavljali su neku zagonetku po planetima a sve sile Alfe su bile ukljucine .
| uto 10 vel, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
A mislim da znam za koji nastavak misliš... ali se fakat ne sjećam te scene s Klingoncima kako uništavaju Zemlju...
| uto 10 vel, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Suikotreki je napisao/la: A mislim da znam za koji nastavak misliš... ali se fakat ne sjećam te scene s Klingoncima kako uništavaju Zemlju... ne ne ne neunistavaju zemlju vec planet jako slican zemlji . Samo su likovi bacili nesto i cijeli planet pocne crnit.
| uto 10 vel, 2009 8:31 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A mislim da znam za koji nastavak misliš... ali se fakat ne sjećam te scene s Klingoncima kako uništavaju Zemlju... ne ne ne neunistavaju zemlju vec planet jako slican zemlji . Samo su likovi bacili nesto i cijeli planet pocne crnit. Aha kužim, to su isto mogli napravit u Mirror Univese-u.
| uto 10 vel, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Suikotreki je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A mislim da znam za koji nastavak misliš... ali se fakat ne sjećam te scene s Klingoncima kako uništavaju Zemlju... ne ne ne neunistavaju zemlju vec planet jako slican zemlji . Samo su likovi bacili nesto i cijeli planet pocne crnit. Aha, i tu su scenu iskoristili u Mirror Universu kad je Terran Empire pao. ne nema te scene postoji samo par mirror epizoda ,uglavnom nepostoji gdje gube . Ali govorim ti nacin samo kako Kling. postupaju s osvojenim planetima .
| uto 10 vel, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
ak sam dobro upucen u TNG-u uopce ne prelaze u paralelni svemir 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 10 vel, 2009 9:27 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: Ma znam što se desilo s ljudima... no mene zanima što se dogodilo s samom Zemljom, planetom. Dali je uništena, dali ljudi još uvijek tamo žive, pod čijem je vlašništvu itd. Teransko carstvo je palo negdje u šezdesetim godinama 23. stoljeća. Bajoranci, klingonci i ostale vrste robovi teranaca su se pobunili i ljude pretvorili u robove. Vjerojatno na zemlji žive klingonci, bajoranci i kardasijanci, a ljudi im služe i rade za njih. Slično kao sa bajorom i kardasijancima u orginalnom svemiru. 
|
| sub 21 stu, 2009 12:16 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Zemlja nakon Terran Empirea???
Al i na Zemlji valjda postoji neki otpor, ne?
|
| ned 20 stu, 2011 7:01 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
 Re: Zemlja nakon Terran Empirea???
Nista posebno...postala je samo jedna od beznacajnih planeta KCA 
| sri 18 sij, 2012 12:44 pm |
|
 |
|