| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Prva epizoda
Sjeća li se tko svoje prve Star Trek epizode koju je pogledao? Moja prva je bila VOY - 03x18 - Darkling.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 28 kol, 2008 4:38 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Prva epizoda
Ja ne , ali znam da sam bia ka i većina potaknut VOY dok je bia na HTV . Ali isto tako nisam gledao od početka seriju . Mislim da je zadnja bila ENT davana tad na HTV ? No oko 1-2 godine nakon toga sam slučajno u razgovoru s friendom spmenuo ST serijal i ..nisam ni znao da je trekker..itd , već pisao da ne davim .. ! Pozdrav Groznica nedjeljne večeri 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 28 kol, 2008 4:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
caretaker. necu valjda poceti negdje iz sredine, pa jesam treki ili nisam? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 28 kol, 2008 5:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
One iz Voyagera, ali to je bila jedina epizoda koju sam tada pogledao, prva epizoda koju sam gledao kad sam se navukao na Trek je bila Genesis ili Journey's End ili negdje blizu njih, uglavnom jedna s kraja TNGa kad je bio na televiziji 2003., bit cu siguran koja kad ponovo dodju te epizode
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| čet 28 kol, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Ja sam tu svoju prvu pogledao kad sam imao 3-4 godine. Tada nisam ni znao što je Star Trek. Navukao sam se kad sam pogledao TOS epizodu Where No Man Has Gone Before tamo negdje oko 2001-2002.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 28 kol, 2008 5:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Lore je napisao/la: Ja sam tu svoju prvu pogledao kad sam imao 3-4 godine. Tada nisam ni znao što je Star Trek.
 Jes ti suguran da si od krvi i mesa !? Mislin da nisi android ? Koje pamćenje , ka pravi "wunderkind" ! Pozdrav Memory basics 1 P.S. Onda bi aj to moga reć za TOS original C/B tehnika TVZ sjećan se onega Spoka bia je faca , iako nisan niš kapija ima san druge afinitete pa to nebih ubraj u moje "svjesno " gledanje STa ! Nego ka ono "u prolazu " tu i tamo , io sjećan se samo Spoka !

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 28 kol, 2008 6:02 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
buco je napisao/la: Lore je napisao/la: Ja sam tu svoju prvu pogledao kad sam imao 3-4 godine. Tada nisam ni znao što je Star Trek.
 Jes ti suguran da si od krvi i mesa !? Mislin da nisi android ? Koje pamćenje , ka pravi "wunderkind" ! heh Tad sam bio naučio čitati pa sam upijao sve ko spužva. Inače, nisam znao koja je to epizoda do danas. Sjećao sam se da je moja prva epizoda bila ta iz Voyagera u kojoj je Doctor poludio i htio ubiti Kes. A prije mjesec dana sam počeo gledati ponovno Voyager i danas sam gledao 3x18 i tako sam saznao da se radi o toj epizodi. 
|
| čet 28 kol, 2008 6:06 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Lore je napisao/la: Tad sam bio naučio čitati pa sam upijao sve ko spužva. Ajme , pa kako to , nisi zna "kineski" ...hmmm...?! Nema veze , objašnjenje se prihvaća ,...hhmmm..sad ! Pozdrav Misterioznog 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 28 kol, 2008 6:12 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
buco je napisao/la: Lore je napisao/la: Tad sam bio naučio čitati pa sam upijao sve ko spužva. Ajme , pa kako to , nisi zna "kineski" ...hmmm...?! Nema veze , objašnjenje se prihvaća ,...hhmmm..sad ! Pozdrav Misterioznog 5 Al tvoja uvijek mora biti zadnja. 
|
| čet 28 kol, 2008 6:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: caretaker. ... i meni je isto caretaker... ...i znam da me tata usred epizode poslaoo u dućan... ...na moje nevoljko neodobravane prije sam došao doma nego u dučan...
...i nastavio gledati... a nisam imao pojima da gledam star trek... još...
| sri 10 ruj, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
I meni isto Caretaker.
| sri 10 ruj, 2008 12:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Prva epizoda voaygera je ujedno i moja prva star trek epizoda 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 10 ruj, 2008 2:57 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
captain je napisao/la: Prva epizoda voaygera je ujedno i moja prva star trek epizoda  Znači i tebi Caretaker 
| sri 10 ruj, 2008 3:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da , bas smo careteker team 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 10 ruj, 2008 5:22 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
da,TNG-reunion 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 10 ruj, 2008 8:41 pm |
|
 |
|