|
Sada je: sub 08 kol, 2026 4:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Zelja za trekom
Eh, da mi je cijeli DS9...I Enterprise....I Voyager.... vjerojatno se tjedan dana nebi micala ispred kompa 
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 22 kol, 2007 8:18 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Jeste li uzeli svoju dozu treka?
| sri 22 kol, 2007 9:55 pm |
|
 |
|
Captain
|
Google news u ruke, nadji nekog tko se reklamirao na nekoj od news grupa (.prodaja, .startrek) da prodaje i uzmi od njega. Nije neka mudrost.
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sri 22 kol, 2007 10:18 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ezri je napisao/la: eh, da mi je cijeli DS9...I Enterprise....I Voyager.... vjerojatno se tjedan dana nebi micala ispred kompa  suti, i ovako se ne micem ispred kompa, sta bi jos da dobijem sve te silne epizode...(vec mi sline idu na usta)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 22 kol, 2007 10:20 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Krešo je napisao/la: Google news u ruke, nadji nekog tko se reklamirao na nekoj od news grupa (.prodaja, .startrek) da prodaje i uzmi od njega. Nije neka mudrost. Pa, ako nisam imao keša za nabavu praznih VHS kazeta, onda definitivno nemam ni za kompletne DVD-e (gledao sam po netu, nisam vidio ništa pametno-pristupačno, možda sam tražio na krivim mjestima). Mislio sam da bi se našla koja dobra trekkerska duša od koje bih mogao prebaciti epizode. Hard disk je tu (300 GB), samo da mi je još naći nekoga tko ne želi profitirati na mojoj nesreći...
| čet 23 kol, 2007 9:40 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|