| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Star Trek Posteri
Zanima me gdje bih mogao nabavit Star Trek postere većeg formata, po mogućnosti negdje u Hr
| pet 03 kol, 2007 9:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: Star Trek Posteri
E drug, to i ja tražim. Nego ti lijepo skineš s neta sliku velike rezolucije (ništa manje ispod 1280x1024) i odneseš da ti to odštampaju. Ako uspiješ naći veću rezoluciju to još bolje.
| pon 06 kol, 2007 7:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| pon 06 kol, 2007 10:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj!!! sto je ova druga slika zakon!!! moram si to saveati! di si to iskopao?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 06 kol, 2007 11:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
BrickTop1984 je napisao/la: Recimo imaš firme koje se bave pravljenjem reklama ili foto radnje gdje izrađuješ fotografije. Pogledaj i raspitaj se. Kod mene u gradu ima firma koja se bavi pravljenjem reklama i tu imaju ogroman printer koji može printati velike formate. Uglavnom širina je 1 - 1,3 metra. 
| uto 07 kol, 2007 12:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ili pitajte marija (kad bi on bio ovdje da napise nesto) on to radi sam i rezultat je vise nego ok.
|
| uto 07 kol, 2007 12:18 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Ant je napisao/la: joj!!! sto je ova druga slika zakon!!! moram si to saveati! di si to iskopao? U google sam upisao Star Trek i pretraživao velike slike
| uto 07 kol, 2007 12:19 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja sam ovu sliku dobio za rodjendan (od skvadre iz kluba) kao veliki poster  (to je najveca slika koju sam ja bio nasao.... photobucket ju je smanjio tokom uploadanja ... orginalne dimenzije te slike su 3282x1898) ova mi je slika odlicna a i velika je... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 17 kol, 2007 11:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
joj, ova druga slika je stvarno odlicna! (pocinjem se ponavljat  al' sta cu kad je istina!) malo ima nesto warsericticno u sebi, ali super je.
|
| sub 18 kol, 2007 1:50 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
i meni je isto super, bas cu je odnjeti da mi naprave poster...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 18 kol, 2007 6:18 pm |
|
 |
|
Captain
|
Prva mi je super, druga mi je... pomalo meh  Previse zelenkasto, cudni modeli...
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 18 kol, 2007 6:32 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 Star Trek stuff
evo zanima me jel se netko bavi skupljanjem star trek wallpapersa, i ostalih zanimljivih stvari...screen savers, ikone, visual styles, logons... jedna web stranica koja mi je upala u oko s tim sto ima najvise wallpapersa i koji su dobre, mogu reci vrhunske kvalitete... pa evo je... http://www.startrek-wallpaper.com/
| čet 01 stu, 2007 10:20 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Star Trek stuff
Locutus DM je napisao/la: odlicna stranica! nego... ne mogu vjerovati da se jos nekom svidjela jedna slika koju sam od pitaj Q-a kud nabavio daavno... u pitanju je jedan screenshot iz generationsa... kada galaxy bjezi od klingonskog broda... i da ne duljim... taj screenshot mi je jaako prirastao srcu screenshot sa mog kompa  i wallpaper 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 01 stu, 2007 5:19 pm |
|
 |
|