| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
a, cuj T'Grel, imam i ja doma TNG pa mi samo skuplja prasinu na polici. nisam pogledao epku vec mjesecima.
nisamo mi krivi sto se vise nesnima, a konstantno pregledavanje starih epizoda nije svima zabavno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 16 lip, 2007 11:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 16 lip, 2007 11:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
sta buljis? 
|
| sub 16 lip, 2007 11:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Šokirao sam se činjenicom kako nekom trekeru nije zabavno više od jednom gledati Trek serije.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 17 lip, 2007 12:00 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
a, cuj T'Grel, ja bi recimo puno rađe procitao neku trek knjigu (koja ne ukljucuje X-men likove, da se razumijemo  ) nego gledao 100 puta jenu te istu epku.
naravno da postoje epizode koje sam pogledao vise puta, i koje su vjerojatno jos par puta pogledati, ali nekako mi nije prioritet u zivotu bezuvjetno 24satno gledanje treka.
|
| ned 17 lip, 2007 12:04 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Nisam ni mislio da ti je prioritet u životu samo gledanje Trek epizoda non-stop kao ni meni.
Meni je, kao što ti je najvjerojatnije poznato, glavni prioritet u životu upisati, studirati i diplomirati (a možda i nešto više od diplome) povijest. Eto! 
|
| ned 17 lip, 2007 12:20 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
a dobro to sad, studirat, diplomirat, to se podrazumjeva.
ali ja recimo rađe pogledam neku novu seriju (recimo stargate) nego da idem ponovno gledati TNG.
i to neznaci da je TNG los (dobro, neki djelovi nisu bas briljirali, ali nek mu bude) nego da naprosto nista nije toliko dobro (osim mozda FCa) pa da ga idem gledati vise od kojih 3 puta.
(osim, naravno, ako mi za nesto treba, onda cu pogledati ponovno)
|
| ned 17 lip, 2007 10:32 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
 Re: ponovno gledanje epizoda
Ja kad završim sa Voyager-om pređem na ETN. Eh, kad stigne TNG onda krećem od njega i ponovo ispočetka. 
| sub 11 kol, 2007 4:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
| sub 11 kol, 2007 4:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Forever. 
| sub 11 kol, 2007 4:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re:
T'Grel je napisao/la: Šokirao sam se činjenicom kako nekom trekeru nije zabavno više od jednom gledati Trek serije. ...onda si duplo šokiran , jer kao jedan treker još nisi pogledao Enterprise!!
| sri 05 ruj, 2007 4:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
 Re: Re:
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Šokirao sam se činjenicom kako nekom trekeru nije zabavno više od jednom gledati Trek serije. ...onda si duplo šokiran , jer kao jedan treker još nisi pogledao Enterprise!!joj, joj, bobo, bobo. a bas mi se ucinilo da si napokon... ma nema veze. ajmo samo ne ic u tom smjeru vise. ok?
|
| sri 05 ruj, 2007 8:00 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@nermine izgleda da imamo slican ritam gledanja STa....! Meni je baz zanimljivo vrtit .....ENT , DS9 ,VOY i TNG .... Pozdrav Kruznog gledanja 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 ruj, 2007 8:06 pm |
|
 |
|
Admiral
|
buco je napisao/la: @nermine izgleda da imamo slican ritam gledanja STa....! Meni je baz zanimljivo vrtit .....ENT , DS9 ,VOY i TNG .... Pozdrav Kruznog gledanja 5 Baš tako. Sad trenutno gledam TNG. Do kraja mjeseca ću naručiti DS9. I tako kad završim TNG u pripravnosti imam spreman DS9. 
| ned 09 ruj, 2007 7:42 pm |
|
 |
|