| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Star Trek glazbeni instrumenti
Svi znamo za kaminovu frulu i za muziku iz inner lighta , e sad mene zanima koji su sve glazbeni instrumenti bili aktualni u star treku i uz koga su se vezali a koliko je njih bilo aliensko a koliko zemaljsko ?
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 07 stu, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Star Trek glazbeni instrumenti
...evo sad sa ubijem temu odmah... ...evo cijelog popisa... LINK...pa možemo komentirati tko se najviše iskazao i ostavio najbolji dojam... 
| sub 07 stu, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
meni je super ovaj instrument 
| sub 07 stu, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Onda bobo komentiraj 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 07 stu, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Oni klavir sta ga fino odmotaju... ono kad su Picard i ona njegova sviruckali po brodu. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 08 stu, 2009 2:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: Onda bobo komentiraj  ...nja nja...
...pa Picard mi je jedan od najboljih... sa prekrasnom melodijom na fruli... ...Kim je dobar na klarinetuu... ...a Data na violini nenadmašiv...

| pon 09 stu, 2009 2:14 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Baš me zanima jesu imali harmoniku...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 09 stu, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Baš me zanima jesu imali harmoniku... ...možda u nekom holodeck programu... ...hm... trekohistoriolog... bi to trebao znati...
| uto 10 stu, 2009 2:32 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ispravite me ako sam u krivu... al zar Kim nije svirao klarinet?  picard i njegova frula su mi bili najbolji... ostalo je sve manje zanimljivo...
| uto 10 stu, 2009 5:54 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da i meni je taj instrument zanimljiv. Čini se da on funkcionira pomoću neke vrste telepatije ili slično. 
|
| uto 10 stu, 2009 6:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Spet je napisao/la: ispravite me ako sam u krivu... al zar Kim nije svirao klarinet?  ... ...ne griješiš, ja sam izvalio nebulozu... ...idem ispraviti...
...a i Riker na trombonu je znao biti fora...
| uto 10 stu, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nja nja...
...pa Picard mi je jedan od najboljih... sa prekrasnom melodijom na fruli... ...Kim je dobar na klarinetuu... ...a Data na violini nenadmašiv...
  predobro! trombon bobo trombon...
| uto 10 stu, 2009 6:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Baš me zanima jesu imali harmoniku... ...možda u nekom holodeck programu... ...hm... trekohistoriolog... bi to trebao znati... Pa ako sam trekohistoriolog nismo trekomuzikolog.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 10 stu, 2009 7:55 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Harry Kim prelijepo svira!  Osim toga, sviđa mi se resička frula. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 13 stu, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A Spock i njegova kitara il šta je već?
|