| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Utjecaj Star Treka na vaše ponašanje
Sovereign X je napisao/la: Mislim svaki imalo pametan muškarac s imalo karaktera bi pristao na seks sa Sedmom (ja prvi ) Iz čiste znatiželje, molim te objasni mi gdje je tu točno u priči karakter? A može objašnjenje i za pamet.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 07 vel, 2011 10:36 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ako koristim plavi i žuti lak za nokte, kao i yeomanice u TOS-u, znači li to da je to utjecaj ST-a na moje ponašanje? 
| pon 07 vel, 2011 10:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
I kad smo vec kod yeomenica iz tosa ni one minice ne bi bile los utjecaj. Just saying.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 07 vel, 2011 10:53 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ajmo se zapitat zaš se u treku sve uvijek svede na sexploatation. I roni mi neće odgovorit. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 07 vel, 2011 10:56 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Mislim svaki imalo pametan muškarac s imalo karaktera bi pristao na seks sa Sedmom (ja prvi ) Iz čiste znatiželje, molim te objasni mi gdje je tu točno u priči karakter? A može objašnjenje i za pamet. Stvar je u tome da pametni ljudi ne propuštaju dobre prilike u životu i kao takvi ujedno imaju karakter. Kak ide ona stara: Uzmi sve što ti život pruža, jer danas si cvijet, a sutra uvela ruža
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 07 vel, 2011 10:58 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Znači koja god ti se cura ponudi, ponuda se prihvaća?
Wow, karakterno totalno.
|
| pon 07 vel, 2011 10:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ajmo se zapitat zaš se u treku sve uvijek svede na sexploatation. Ja bih samo naveo ferengije kao protuprimjer.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 07 vel, 2011 11:01 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ženke kojih hodaju gole okolo. 
|
| pon 07 vel, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Znači koja god ti se cura ponudi, ponuda se prihvaća?
Wow, karakterno totalno. naravno da se podrazumijeva da samo dobre i imalo atraktivne dolaze u obzir
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 07 vel, 2011 11:04 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Sovereign X je napisao/la: naravno da se podrazumijeva da samo dobre i imalo atraktivne dolaze u obzir A tko od žemskih u ST nije ((i)malo) atraktivan po tvom mišljenju? 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pon 07 vel, 2011 11:08 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Lampyris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: naravno da se podrazumijeva da samo dobre i imalo atraktivne dolaze u obzir A tko od žemskih u ST je ((i)malo) atraktivan?  Ovdje sam mislio općenito na cure (ne samo iz ST-a)
Al da ima puno atraktivnih cura u ST-u to neosporavam, i lijepo je ak su vam neke od njih uzori

|
| pon 07 vel, 2011 11:09 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Sovereign X je napisao/la: Ovdje sam mislio općenito na cure (ne samo iz ST-a) Al da ima puno atraktivnih cura u ST-u to neosporavam, i lijepo je ak su vam neke od njih uzori Uzori... Je, ima fakat komada... Ne toliko zbog ljepote (meni npr. Seven nije neka osobita ljepotica), ali karakterno je liga. Ono, žemska i pol. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pon 07 vel, 2011 11:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Zanimljiva tema, Zbog treka se javila moja ljubav prema astronomiji odnosno proučavanju svemira, i čestim razmišljanjima o tome što nas očekuje u budućnosti i sl. 
|
| pon 07 vel, 2011 11:33 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Lampyris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Ovdje sam mislio općenito na cure (ne samo iz ST-a) Al da ima puno atraktivnih cura u ST-u to neosporavam, i lijepo je ak su vam neke od njih uzori Uzori... Je, ima fakat komada... Ne toliko zbog ljepote (meni npr. Seven nije neka osobita ljepotica), ali karakterno je liga. Ono, žemska i pol.  Hmmmm...vidiš ja i nisam neki pretjerani fan Voyagera, ali smatram Seven of Nine (Jeri Ryan) jednom od najljepši žena u Treku općenito (i ne nije samo zbog njenih sisa i dupeta, nego i zbog face), a karakterno mi isprva ko Borgica i nije bila nešto impresivna, ali kasnije kad se promijenila je bila super
Nego, koja je po tebi ženska iz Star Treka atraktivna (kad za jednu od najatraktivnijh kažeš da nije ništ posebno)?

|
| pon 07 vel, 2011 11:44 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jadzia ju owna, točka... točkice...... .... puno točkica........ 

|
| uto 08 vel, 2011 12:11 am |
|
 |
|