| Autor/ica |
Poruka |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Moda i dizajn u Star Treku
Ezri je napisao/la: Ali to nije sve, ako nazovete unutar tih 10 min dobit ćete i Sweepu, čarobnu metlu te posebne lanene krpice on kravlje kože za ugodno i temeljito čiščenje vašeg novog desnog infrared oka na borg odijelu! alien she je napisao/la: kako kul  a koji broj trebam nazvati da naručim?  0800 88 00 - plativo u samo 4 rate po 1000 poluga latinuma. Požurite - količina je ograničena. Ali ni to nije sve... ako nazovete odmah, dobit ćete i komoru za dozrijevanje... potpuno besplatno!!! Nazovite odmah! I ne zaboravite... Everybody wears Borg!
| ned 12 lis, 2008 9:14 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ajme ovih par postova je presmješno, predobro 
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 12 lis, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Bush wears Borg  Bill Gates wears Borg 
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| ned 12 lis, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bush nosi borg  , necem ja onda borg to nevalja 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 12 lis, 2008 10:23 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
captain je napisao/la: Bush nosi borg  , necem ja onda borg to nevalja  Ma hebeš Buša, daj si zamisli kakve dirty pričice i slikice iz White House on ima u glavi i morao bi podijeliti sa svima nama plus znali bi neke američke tajne i tako
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 12 lis, 2008 11:10 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Istina , ali mozda bi se njegova budalastina prosirila kolektivom , mene toga strah 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 12 lis, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Mene više strah Gatesa... da je on Borg, loše bi im se pisalo... Borg is not responding and it needs to be closed. Do you wish to notify Microsoft? 
| pon 13 lis, 2008 9:34 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ontopic... Kardaši mi imaju nekako fora uniforme. Strogo dizajnirane i kao takve se savršeno uklapaju u njihovo društvo. Dizajn postaja i brodova je dosta dobar, ali najviše su me se dojmile građevine na Kardasiji 1... pogotovo one sa ogromnim monitorima u službi kardasijske propagande. 
| uto 14 lis, 2008 10:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
je, nekako podsjecaju na nacisticku njemacku. nemojte me krivo shvatiti, ali ti ljudi su fakat znali kako uređivati prostor za svoje skupove/govore i slicno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 14 lis, 2008 10:24 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
Uvjek sam volio sve kod kardasijanaca kad se radi o stilu ali njihovi brodovi su mi najljepši...
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| uto 14 lis, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Bassman je napisao/la: Uvjek sam volio sve kod kardasijanaca kad se radi o stilu ali njihovi brodovi su mi najljepši... Da... točno znaš kad te Kardasijanci dolaze okupirat... parkiraju ti desetak Galora u orbitu (naravno... prvo ih uglancaju da se sjaje  ), pa ti iskrcaju nekih parsto tisuća vojnika (isto tako slickanih), pa pokokaju malo bagre, al sve "sa stilom"  . Ma zezam se... rasa je ok šta se tiče dizajna al mi se one njihove zalizane zurke fakat gade. Goru zurku ima samo Wesley Crusher  .
| uto 14 lis, 2008 10:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Romulanci
romulanske uniforme tek u Nemesisu lice na nesto. opcenito, tng ima ocajne alienske uniforme. (sjetite se samo onih jadnih kardasijanaca)
|
| uto 21 pro, 2010 10:39 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: romulanske uniforme tek u Nemesisu lice na nesto. opcenito, tng ima ocajne alienske uniforme. (sjetite se samo onih jadnih kardasijanaca) Misliš na onu ljubičasto-zelenu presijavajuću koju je nosio Picijev klon? 
| pon 27 pro, 2010 7:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Spet je napisao/la: Misliš na onu ljubičasto-zelenu presijavajuću koju je nosio Picijev klon?  ne, ta je uzas zivi. plus, daj zamisli samo kako to u stvarnosti škripi dok se pokusavas u njoj pomicati. na poboljsanje sam mislio na one vojne uniforme koje su furali bas romulanski vojnici.
|
| pon 27 pro, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ant je napisao/la: Spet je napisao/la: Misliš na onu ljubičasto-zelenu presijavajuću koju je nosio Picijev klon?  ne, ta je uzas zivi. plus, daj zamisli samo kako to u stvarnosti škripi dok se pokusavas u njoj pomicati. na poboljsanje sam mislio na one vojne uniforme koje su furali bas romulanski vojnici. Pa kakve god bile Romulanske uniforme i one prije Nemesisa i za vrijeme Nemesisa su puno bolje nego recimo starfleet uniforme. Gdje si vidio da se članovi neke vojne organizacije (a što god mi pričali starfleet je unatoč i ostalim funkcijama primarno vojna organizacija) imaju uniforme sve onako šarene kao da su na nekakvom karnevalu. Tako da su po tom pitanju romulaske uniforme ipak ponešto realnije i bolje.
| sub 08 sij, 2011 1:55 pm |
|
 |
|