Što mi se ne svidja kod...
TOS: svaka sora (glupo izgledaju), naivnost (u nedostaku bolje rijeci)... npr., oni u jednoj epizodi, onako usput, odlaze u povijest sa Enterpriseom u
rutinsku kontrolu proslosti... ili npr. nailaze na planet na kojem nalaze americki ustav,
TAS: nema Chekova

TNG: forsiranje malog Crushera, epizode o obiteljima glavnih likova, zavrsetak (ne svidja mi se kaj je zavrsila serija

)
DS9: silna prica o religiji, Bajoranci, Jake Sisko
VOY: koncentriranje radnje oko 3 lika (Janeway, doktor, 7of9), rijesavanje radnji pomocu technobabblea, gazenje Borga u svakom okrsaju (ako sto je Gul Remal rekao: nije to vise onaj Borg iz TNG-a za kojeg smo imali neko strahopostaovanje), B'Elanna Torres, warp 10 epizoda
ENT: opako krsenje kanona, prozvakane teme, losija radnja, drugacija mjuza u spici, obicni likovi (osim doktora), forsiranje seksualnosti od T'1/2
eto... kod svih sam pronasao po nesto... da li imate vi po neku primjedbu na svaku seriju ili su vam neke (ili sve) bas cisto savrsenstvo

i please nemojte me krivo shvatiti... sve te serije imaju puno PUNO vise stvari koje mi se svidjaju kod njih (pa cak i Enterprise

)