| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: @Mrbobbo Znaci uclanim se u klub i .... dobijen postom TOS na posudbu ..!? ili san , ka obicno , krivo shvatija , ukapira..ili kak vec... 
iako ti je bobo rekao da si dobro shvatio... ja ti moram reci da bas i nije tako...
definitivno nemamo u planu slanje postom dvda sa serijama...
iz 2 razloga: dugo bi cekali na te DVDe da nam se vrate i na kraju bi ispalo da Udruga trosi novce iznajmljujuci dvde (placanjem postarine)...
tako da... nista od toga
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 11 tra, 2007 4:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: buco je napisao/la: @Mrbobbo Znaci uclanim se u klub i .... dobijen postom TOS na posudbu ..!? ili san , ka obicno , krivo shvatija , ukapira..ili kak vec...  iako ti je bobo rekao da si dobro shvatio... ja ti moram reci da bas i nije tako...  definitivno nemamo u planu slanje postom dvda sa serijama... iz 2 razloga: dugo bi cekali na te DVDe da nam se vrate i na kraju bi ispalo da Udruga trosi novce iznajmljujuci dvde (placanjem postarine)... tako da... nista od toga
...ja sam to drugačije shvatio... ...da on dojde po DVD-ove.. i vrati ih za tjedan dana... ...no dobro... ...nije mi na pamet palo da udruga nekaj šalje, jer je to naprrosto smiješno...
... ili još boje buco... ...aj nadavi nekog da ti sprži to , a ti mu doneseš prazne dvd-ove i to je to...
| sri 11 tra, 2007 5:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Chaky bas steta ono prvo ..razumijen nemogu se serije pogledat za par dana ..filmovi bi mogli . ali ono drugo je rijesivo mislim da postarinu mos stavit na teret primatelja , i to posaljes HP expresom ili nekim drugim servisom i to je to..
..hmmm bas steta .. bas sam se sprema izdvojit beci za clanarinu..kad .. ono ..."tehnicko -moralni" problemi u klubu... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 tra, 2007 6:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
imam lijepo sve u onim kutijicama ko za igre od ps2 sa slikama za sve sezone i kad ih okrenes ispadnu brodovi iz svake serije 
| sri 11 tra, 2007 9:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: @Chaky bas steta ono prvo ..razumijen nemogu se serije pogledat za par dana ..filmovi bi mogli . ali ono drugo je rijesivo mislim da postarinu mos stavit na teret primatelja , i to posaljes HP expresom ili nekim drugim servisom i to je to.. ..hmmm bas steta .. bas sam se sprema izdvojit beci za clanarinu..kad .. ono ..."tehnicko -moralni" problemi u klubu... 
...a gle... ...nadavi nekog da ti sprži kaj treba... ...pošalješ mu novce na račun...
....a on tebi preporučeno poštom kutiju s DVD-ima ... ...nije to nikakvi bauk...
| čet 12 tra, 2007 12:59 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
hmmm da "nadavin"..probat cu ..koga !?  Aaa ..znase .. mog prijatelja @Chakiya ... Pa dobro @Chaki jesmo se vise dogovorili ili nismo..nemoj mi samo rec da nis neznas o tome.. ti meni TOS ..u DVD formatu ja tebi.. ak bas moram , platim DVDe...! Posteno...
Pozdrav
@mrbobo hvala na savijetu..

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 12 tra, 2007 1:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: hmmm da "nadavin"..probat cu ..koga !?  Aaa ..znase .. mog prijatelja @Chakiya ... Pa dobro @Chaki jesmo se vise dogovorili ili nismo..nemoj mi samo rec da nis neznas o tome.. ti meni TOS ..u DVD formatu ja tebi.. ak bas moram , platim DVDe...! Posteno...
nemam ti ja TOS... ja ne planiram skupljati serije na dvdima
pa zar je moguce da sam ti ja najblize prijatelju na ovom forumu? Ak je to istina... onda mi te stvarno zao

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 13 tra, 2007 12:17 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
|

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 13 tra, 2007 12:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
nermin_st je napisao/la: Imam ST VOY i filmove od ST III do ST X.
Samo da ispravim ovo. Kolekcija se povećala za dva člana. TAS i ENT. 
| pet 11 svi, 2007 1:08 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...i moja kolekcija se povečala... ...od TOS-a mi fali 1 DVD... (MAX je kriv... ...od TNG-a isto jedan...
...DS9 imam jednu verziju:)
...VOY trebam još u DVD obliku i kvalitetniji oblik Ent-a...
| pet 11 svi, 2007 2:49 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 12 lip, 2007 10:01 am Postovi: 24 Lokacija: tuzla/bih
|
Imam sve serijale i sve filmove.
_________________ grilee
|
| sub 16 lip, 2007 9:42 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...i kvalitetniji oblik Ent-a...
ENT-ovac, a nema kvalitetni ENT! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 16 lip, 2007 12:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
T'Grel je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...i kvalitetniji oblik Ent-a... ENT-ovac, a nema kvalitetni ENT! 
heh... ja trenutno nemam nikakav trek u svom posjedu... sve sto sam imao sam poklonio drugima ili udruzi
i ja sam los TNG-ovac

|
| sub 16 lip, 2007 3:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
E, nisam to od tebe Chaky očekivao ali i najvećima se to događa! 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 16 lip, 2007 11:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ja cekam da si nabavim mega hard disk i da drzim kompletan trek na tome... neda mi se imati na kile dvd-a
ako zazelim pogledati nekaj onda imam klupsku arhivu 

|
| ned 17 lip, 2007 4:26 am |
|
 |
|