| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Utjecaj Star Treka na vaše ponašanje
Kim se ko lik nije puno minja kroz seriju ..ima slab razvoj lika dok garak mozda nekom i je antipatican zbog svojih osobina poput laganja i muljanja ali je ko lik genijalan i ima fantastican razvoj kroz seriju ..na kraju je cak posta pozitivac , naprimjer i weyoun je negativni lik ali je fantastican i zanimljiv ..dodaje zacin seriji 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 06 vel, 2011 9:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Garak je bio pozitivac i na pocetku  Za njega ne bih rekao da se toliko promijenio koliko smo mi kao gledatelji otkrili nove stvari o njemu, pa tako i eventualno promjenili svoja misljenja i stavove.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 06 vel, 2011 9:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Lampyris je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Polomljene kosti...  Pa s obzirom da sam se predstavila kao napola Klingonka pitanje je bi li bile polomljene moje ili njegove kosti. Dobro, istina je da bi mi jedan čistokrvni Klingonac bio malo pregrub, ali kakva razvodnjena verzija Klingonca u krevetu bi bila sasvim ok. Otkad Kim nema karakter?!  Ccc... Svašta ću ovdje pročitati.  Kim je meni baš simpa.  Garak mi je bljak skroz.  A Pic i Sis mi nisu baš nešto. pa ne znam, divlja cura u krevetu može, al manijakalno divlja do te mjere da mi sj*be ruku ili nogu, e to je već previše i za polukardasijanca
Što se tiče Kima, nije da nema karakter, al je imao dosta pogrešnih odluka, a i ko je vidio ostat Ensing cijelih 7 godina (no za to je više zaslužna baba Janeway)
Garak ti je bljak - nemam komentara na to osim Al dobro, o ukusima se ne raspravlja. Ali Picard i Sisko su dva najjača kapetana u cijelom Treku i moji uzori
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 06 vel, 2011 9:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Lampyris je napisao/la: Otkad Kim nema karakter?!  Ccc... Svašta ću ovdje pročitati.  Kim je meni baš simpa.  Garak mi je bljak skroz.  A Pic i Sis mi nisu baš nešto.  You shall be burned for this! 

|
| ned 06 vel, 2011 9:15 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
captain je napisao/la: Kim se ko lik nije puno minja kroz seriju ..ima slab razvoj lika dok garak mozda nekom i je antipatican zbog svojih osobina poput laganja i muljanja ali je ko lik genijalan i ima fantastican razvoj kroz seriju ..na kraju je cak posta pozitivac , naprimjer i weyoun je negativni lik ali je fantastican i zanimljiv ..dodaje zacin seriji  Ali to što je Garak kroz seriju dobro razvijen kao lik mi ni na koji način ne čini njega privlačnijim. Dapače, podcrtala sam u tvom kvotu ključne osobine koje su mi jako odbojne. Kim mi je kroz seriju relativno staložen i djeluje mi kao osoba na koju se možeš osloniti. Znaš, ovdje pišemo o mom savršenom dečku. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 06 vel, 2011 9:19 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa lampyris svi gledamo serije na svoj neki nacin i svak dozivljava likove isto na svoj nacin ..tako da mogu razumit zasto ti je kim dobar lik ..ipak premalo je razvijan kroz seriju ..nije nista napredova ..cak ga nije nit unapridilo 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 06 vel, 2011 9:21 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Sovereign X je napisao/la: pa ne znam, divlja cura u krevetu može, al manijakalno divlja do te mjere da mi sj*be ruku ili nogu, e to je već previše i za polukardasijanca
Primila na znanje. Ako ti ikad budem sređivala kakvu curu, obavezno ću se prvo raspitati da li svojim dečkima lomi udove. Sovereign X je napisao/la: Što se tiče Kima, nije da nema karakter, al je imao dosta pogrešnih odluka, a i ko je vidio ostat Ensing cijelih 7 godina (no za to je više zaslužna baba Janeway) A tko to nema puno pogrešnih odluka? A Veliku J mi ne diraj. Zaratit ću s tobom k'o i s T'Rapavim.  captain je napisao/la: Pa lampyris svi gledamo serije na svoj neki nacin i svak dozivljava likove isto na svoj nacin ..tako da mogu razumit zasto ti je kim dobar lik ..ipak premalo je razvijan kroz seriju ..nije nista napredova ..cak ga nije nit unapridilo  Pipl, ali ovdje ja biram ST dečka. Uopće se ne raspravlja o tome koliko je Kim razvijen kao lik. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| ned 06 vel, 2011 9:35 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Kim se dovoljno pokazao kad je odbio Sedmu koja mu se nudila Zar bi zbilja takvog dečka? I think not
Uostalom spoj Worfa i Kima je malo prepre...neobičan
P.S. ne diraj mi Garaka, Damara i ostale kardasijance, inače ti se loše piše
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 06 vel, 2011 9:40 pm |
|
 |
|
Commander
|
|
| ned 06 vel, 2011 9:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ma to se ekipa buni jer ne vide u sebi slicnosti s Kimom 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 06 vel, 2011 10:14 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ant je napisao/la: Ma to se ekipa buni jer ne vide u sebi slicnosti s Kimom  Je, je... tako je. Zaboravila sam još nešto reći da za ljude koji su malčice vjerski fanatici skomentiram da su Bajorani. Da, da, znam da nisu svi Bajoranci vjerski fanatici, ali ta etiketa je naprosto ostala... 
|
| ned 06 vel, 2011 10:28 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| ned 06 vel, 2011 11:04 pm |
|
 |
|
Commander
|
Hm... pamet i karakter... ne vidim baš vezu sa seksom, ali dobro... ALI vidim diskriminaciju.  Treba pisati svaki čovjek (um, ovaj, i Ocampa/Klinkonci). Sovereign X je napisao/la: Ajd mi reci ko tu od nas nije neobičan Ma zapravo htio sam reć kak bi takva kombinacija bila teško moguća Moja ex cimerica bi doživjela živčani slom da se nađe u ovakvom društvu. A William Shakespeare bi na tvoj komentar rekao: There are more things in heaven and earth, Horatio, Than are dreamt of in your philosophy. 
|
| ned 06 vel, 2011 11:36 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Vidim da citiraš Šejkspira, biće da je Picard tu utjecao na tebe... 

|
| ned 06 vel, 2011 11:41 pm |
|
 |
|
Commander
|
T'Rapavi je napisao/la: Vidim da citiraš Šejkspira, biće da je Picard tu utjecao na tebe...  Doctor Who. Epizoda The Unquiet Dead. Dickensov citat. 
|
| pon 07 vel, 2011 12:04 am |
|
 |
|