|
Sada je: uto 28 srp, 2026 6:40 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Cure fanovi Star Treka, ima li vas?
a di je tu smajli kako bi pokazala smješnu stranu posta? 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 20 kol, 2012 4:02 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
Mimi Sky je napisao/la: a di je tu smajli kako bi pokazala smješnu stranu posta?  Nema smiješne strane.
|
| pon 20 kol, 2012 4:04 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
Bliss je napisao/la: vjeko1701 je napisao/la: Netrebaš ipak tolko zračiti...budemo svi mutirali  U slučaju blage radijacije nećeš mutirati, ali ćeš nakon nekog vremena dobiti leukemiju, rak i slično... A ako baš zrači propisno onda će ti se prvo crijeva rastopiti, i zatim si više manje gotov. Citat: Siguran sam da bude bolje  Ja sam sigurna da ne bude. Već si upoznao druge, ja ti više ne trebam...  A baš volim svoja crijeva, damn Zake misliš da sam te neznam...koristil da upoznam druge? Malo se opusti, imam osjećaj da se nekoliko ljudi tu treba malo opustiti i manje ozbiljno sva shvaćati...ja sam isto imal problema dok nisam to shvatil...sad mi je ljepo u životu.
_________________ http://botf2.star-trek-games.com/viewtopic.php?f=13&t=1356
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| pon 20 kol, 2012 4:45 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
vjeko1701 je napisao/la: Zake misliš da sam te neznam...koristil da upoznam druge? Malo se opusti, imam osjećaj da se nekoliko ljudi tu treba malo opustiti i manje ozbiljno sva shvaćati...ja sam isto imal problema dok nisam to shvatil...sad mi je ljepo u životu. Onda neka ti je sa srećom.
|
| pon 20 kol, 2012 4:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Bliss mi je fora lik 
|
| pon 20 kol, 2012 4:51 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
Imam osjećaj da se svi tu trebate napiti s menom zagorje style xD
Pjesme, jela i pića!
_________________ http://botf2.star-trek-games.com/viewtopic.php?f=13&t=1356
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| pon 20 kol, 2012 4:56 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Meni je isto Bliss fora lik, me gusta, samo depresija, suicid i samoća!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 20 kol, 2012 5:10 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Wildchild je napisao/la: Meni je isto Bliss fora lik, me gusta, samo depresija, suicid i samoća! Daj ne seruckaj. Kao da ja uživam u tom sranju, divljanju hormona i lijekovima.
|
| pon 20 kol, 2012 5:14 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Šta onda radiš na forumu? Tu baš nema terapije.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pon 20 kol, 2012 5:15 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Wildchild je napisao/la: Šta onda radiš na forumu? Tu baš nema terapije. Ne trollaj.
|
| pon 20 kol, 2012 5:16 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Ne trollam, nego pitam.

|
| pon 20 kol, 2012 5:20 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Bliss je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Meni je isto Bliss fora lik, me gusta, samo depresija, suicid i samoća! Daj ne seruckaj. Kao da ja uživam u tom sranju, divljanju hormona i lijekovima. Bavi se kickboxingom. NINJA STYLE
|
| pon 20 kol, 2012 5:39 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Miki je napisao/la: Bliss je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Meni je isto Bliss fora lik, me gusta, samo depresija, suicid i samoća! Daj ne seruckaj. Kao da ja uživam u tom sranju, divljanju hormona i lijekovima. Bavi se kickboxingom. NINJA STYLE Tvoje sprdanje nije duhovito a jos manje lijepo. Ismijavati osobu radi necega sto nije njezina krivnja ne sluzi bas na cast trek fanovima.
|
| pon 20 kol, 2012 6:38 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ismijavanje je svega i svačega Mikijev modus operandi.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 20 kol, 2012 6:45 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Točkica je napisao/la: Ismijavanje je svega i svačega Mikijev modus operandi. Ismijavanje je znak slabosti. Tako Miki prikriva vlastitu nesigurnost.
|
| pon 20 kol, 2012 6:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|