| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
AKO JE BOG NAPRAVIO ZEMLJU ZA 7 DANA,JA SAM POSTALA TREKKERICA ZA 5 DANA:
1.Dana gledala sam TOS
i shvatila sam da za Star Trek ja imam nos.
2.Dana sam čula ja da postoji prava
TREKKERSKA udruga
3.Dana u udruzi sam bila ja
te sam shvatilA da nisam jedina
4.Dana izgubila sam rimu
5.Dana sam ispala idiot
jer rekoh da je Spock VULKANAC(inače,sada znam da je polu Vulkanac,a polu čovijek,tj.znala sam i prije)
NO IPAK SAM OSTALA TREKKI.................A zašto jer trekkiji žive vječno ili možda zato što sam ja Bog ili se barem igram BogA 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 svi, 2006 7:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mislim da još uvijek imam onaj mp3... mogao bi ga uploadat na server i staviti kao link. 
| sub 06 svi, 2006 7:17 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
TREKKER je biti prava stvar,
u svemiru ovom napravit ćemo dar-mar
Brodove nove konstruirat ćemo mi,
trekkersko društvo će se do vlasti probiti.
Uniforme naše biti će in,
i svi će u njima ići u BRI-IN
Svaki vođa slavit će nas,
pjevat će nama dok ne izgube glas.
Mi ćemo biti početak i kraj,
TREKKERICA poručuje warserima BAJ,BAJ 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 svi, 2006 7:21 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
MOJA DILEMA
Zašto kod nas više nema STAR TREKA
zašto se HRT sa nama zeka?
Zašto predsjednika nije briga
kad lampica na našem svemirskom brodu žmiga?
Zašto nitko sad na forumu nije
zar se netko od mene krije?
Nema problema,ma nije frka,
vidimo se sutra kad ne bude STRKA
|
| sub 06 svi, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ne stvarno jos uvijek imam onaj mp3  Tko je zainteresiran?
| sub 06 svi, 2006 10:49 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ako taj mp3 nema veze sa STAR TREKOM ne vjerujem da je bilo tko zaintresiran 
|
| ned 07 svi, 2006 3:38 pm |
|
 |
|
The almighty Q
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 2:54 pm Postovi: 16 Lokacija: Zagreb, Opatijski Trg 10
|
Ted;DeA je napisao/la: Ako taj mp3 nema veze sa STAR TREKOM ne vjerujem da je bilo tko zaintresiran 
Kako nema pa ti pricas u tom mp3-ju kako je Star Trek zakooonnn i to uzivo. 
|
| ned 07 svi, 2006 3:45 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
"FASCINIRANA SAM" 
|
| ned 07 svi, 2006 3:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Oces da stavim onda? Stavim pod TEDDEIN ST KUTAK 
| ned 07 svi, 2006 4:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
MOŽE,pa nemože biti to baš jako grozno(nadam se) 
|
| ned 07 svi, 2006 4:03 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...i meni se to čini kao haiku...
...a da probaš malo na hip hop... mislim da bi to bilo zanimljivije 
| pet 12 svi, 2006 4:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, ljudi, da i ja nesto napisem.
(imajte na umu da su sljedeci redci napisani u tri i petnaest u noci tko da mi misli nisu bas ciste  )
fazor u ruci;
zacuđujuce lagan;
trenutak odluke;
neznatan drhtaj;
pritisak prsta;
nevin trak svijetla;
zvuk baršunast;
glava na jastuku;
pogled zamucen;
vizija tako cista;
hladnoca iznutra;
oslobođenje duha;
bezdan vremena;
suprotnost postojanju.
znam da nije bas trek, ali spominje se fazor i fazorska zraka 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 21 svi, 2006 3:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...evo vam konkurencije...!!
Star trek je zakon
njega voli svak
kad hodam okolo
bolji mi je zrak
bića razna
love te
kaj od tebe oću
nezna se
Ovo je mala balada
iz predgrađa velegrada
gdje trekiji bivaju
i okolo asimiliraju.
...jel dobro??
| ned 21 svi, 2006 10:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ma zaaakooonnn 
| ned 21 svi, 2006 12:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da sam smišljao više od 2 minute... bilo bi više kitica...
...poslije... 
| ned 21 svi, 2006 1:35 pm |
|
 |
|