| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Drugačiji prvi kontakt
da, dođe ti Troi starija i da vidis prijateljskih odnosa! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 07 ruj, 2009 11:51 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hm, nekako su mi Vulkanci ipak najbolji za prvi kontakt. Držali su se nadmoćno, to stoji, ali i ljudi su uobraženi i mislimo da smo štogod posebno pa je možda i potrebno da tko pametniji pazi na nas i pokaže nam da ima i boljih od nas.  Ako moram birati koga drugoga, izabrala bih Betazoiđane jer su i oni po nečemu nadmoćni (telepatiji) pa ih ne bismo mogli iskorištavati, a ne vjerujem ni da bi oni nas.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 07 ruj, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Točkica je napisao/la: Hm, nekako su mi Vulkanci ipak najbolji za prvi kontakt. Držali su se nadmoćno, to stoji, ali i ljudi su uobraženi i mislimo da smo štogod posebno pa je možda i potrebno da tko pametniji pazi na nas i pokaže nam da ima i boljih od nas.  Ako moram birati koga drugoga, izabrala bih Betazoiđane jer su i oni po nečemu nadmoćni (telepatiji) pa ih ne bismo mogli iskorištavati, a ne vjerujem ni da bi oni nas. Pa što se tiće ljudi to zavisi o stoljeću. Recimo ljudi iz 22.st. po meni nisu bili uobraženi i arogantni, više znatiželjni, pomalo naivni, te djelomice homofobični... dok recimo uobraženost i arogantnost više priliči ljudima u 24.st.
| pon 07 ruj, 2009 6:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
S Vulkancima ali onaj Teranski 
| uto 08 ruj, 2009 2:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, to je bilo zakon! dok Cochrane dođe i proba namjestiti ruku u vulkanski pozdrav, ne uspije, slegne ramenima i izvato shotgun. legendarno.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 08 ruj, 2009 2:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sa betazoidima definitivno.
|
| pet 25 ruj, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
RAI'TARA je napisao/la: Sa betazoidima definitivno. To bi bilo jakooo zanimljivo. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 25 ruj, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma Andorijanci su zakon ...sa onim svojim antenama na glavi odmah bi oni ocitali da smo mi miroljubiv narod i da nemamo nikakve zle namjere 
| pet 25 ruj, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
pahuljica je napisao/la: ma Andorijanci su zakon ...sa onim svojim antenama na glavi odmah bi oni ocitali da smo mi miroljubiv narod i da nemamo nikakve zle namjere  A onda bi nas porobili. 
|
| pet 25 ruj, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
RAI'TARA je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ma Andorijanci su zakon ...sa onim svojim antenama na glavi odmah bi oni ocitali da smo mi miroljubiv narod i da nemamo nikakve zle namjere  A onda bi nas porobili.  A-a...ne bi oni ...oni su meni i najbolja vrsta...=)

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 27 ruj, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cmd Data je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ma Andorijanci su zakon ...sa onim svojim antenama na glavi odmah bi oni ocitali da smo mi miroljubiv narod i da nemamo nikakve zle namjere  A onda bi nas porobili.  A-a...ne bi oni ...oni su meni i najbolja vrsta...=)Da oni bi najbolje odgovarali ljudima jer su najviše slični ljudima.... Kao što sam mnogo puta prije rekao Andorijanci su kao "stariji brat" čovječanstva. 
| ned 27 ruj, 2009 9:57 pm |
|
 |
|