| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Najbolji Star Trek outfit
Mr.bobo je napisao/la: ...pa ovaj, meni je Hoshi ljepša, prirodnija... ...T'Pol je sva nekako umjetna... ...eto podjelili smo se...
..ja govorim za outfit..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 06 ožu, 2009 3:34 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Najbolji outfit... Definitivno Deanna Ima stvano predobre haljine, mislim da mi je ova mozda najbolja:  A one Kesine haljinice u "ja sam djevojka sa sela" stilu su mi... hm... u nedostatku bolje rijeci... Seljacke 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 ožu, 2009 5:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kesine su slatke. Deannine bezvezne, tijekom cijelog trajanja serije, ono promjenila je samo 4-5 outfita. 
|
| pet 06 ožu, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
RAI'TARA je napisao/la: Kesine su slatke. Deannine bezvezne, tijekom cijelog trajanja serije, ono promjenila je samo 4-5 outfita.  dušo, jesi ti sigurna da si manekenka? Ja mislila da vi, posto se krecete u tim krugoovima, imate vise stila...  ocito da sam bila u krivu  Da, kesine jesu slatke  za neku seljancicu  deannine su sexy i zenstvene 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 07 ožu, 2009 5:30 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Dejanira je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Kesine su slatke. Deannine bezvezne, tijekom cijelog trajanja serije, ono promjenila je samo 4-5 outfita.  dušo, jesi ti sigurna da si manekenka? Ja mislila da vi, posto se krecete u tim krugoovima, imate vise stila...  ocito da sam bila u krivu  Da, kesine jesu slatke  za neku seljancicu  deannine su sexy i zenstvene  Baš zato jer se krećem u tim krugovima mogu reći da su Deannine skroz ne maštovite, dizajn ništa posebno.
Kesine su naprotiv, maštovitije, imaju više slojeva i više je truda uloženo u njih. 
|
| sub 07 ožu, 2009 1:45 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Evo malo Kapetanice Janeway u opuštenijim izdanjima.     
|
| pon 16 ožu, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Baš zato jer se krećem u tim krugovima mogu reći da su Deannine skroz ne maštovite, dizajn ništa posebno.  Istina, totalno su bezveze. Čak je netko (mislim Berman) izjavio kako bi bilo pametnije da je Deanna od početka nosila samo uniformu, jer u njoj izgleda bolje, a i uštedili bi novca. Nego, ajde, iskreno, koji se outfit može usporediti s ovim? 
|
| pon 16 ožu, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Malo Kes, i njenih outfita.     
|
| pon 16 ožu, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...obožavam Kes-ine haljinice... ...to bi trebalo na modnu reviju staviti...
| pon 16 ožu, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Sad moram malo staviti i slika Sedme od Devet i njenih outfita.     
|
| pon 16 ožu, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| uto 17 ožu, 2009 7:49 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 17 ožu, 2009 1:15 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
locutusofborg je napisao/la: Potpisujem  Da 7/9 stavi vreću na sebe, svejedno bi bila super mica 
| čet 19 ožu, 2009 4:39 pm |
|
 |
|
Ensign
|
 Ništ posebnio kaj se tiče outfita,ali T'Pol u tim "lisičinama"  , spojili bi mi umove haha
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| sri 29 tra, 2009 3:11 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo jedne lijepe slikice od Kes bez outfita
 Mislim da joj outfit nije ni potreban 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 30 tra, 2009 3:04 pm |
|
 |
|