| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Ja nisam rekao da ENT nije Trek  , nego sam samo naveo razloge po čemu je on lošiji od TNG-a i obranio svoje stajalište, a oni koji će se tomu protiviti dobit će odgovor kakav zaslužuju (no offense) 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 03 vel, 2009 7:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...Ent se itekako može mjeriti s TNG-em... NOT! Mr.bobo je napisao/la: ...NX klasa je imala nekakve pragove preko kojih nije smnijela proći, dok je TNG imao puno više manevarskog prostora u dizajnu broda...
...našo si se brodove uspoređivati... ...zapravo vanjski dizajn NX-a je puno ljepši no Galaxy klasa... Već sam ti rekao da Ent NX klase u biti nije ni postojao. A i da je, ne znam po čemu bi ta ružna podmornica mogla konkurirati ljepotici Galaxy klase, iako mi je Galaxy četvrti brod po ljepoti. Mr.bobo je napisao/la: ...Archer je veći nego Picard...
Po kojem mjerilu? Visini? Ako je to kriterij, onda je Sisko i po tome iznad svih, osim što je najbolji kapetan.  Ako ćemo tako onda i Galaxy klasa nije postojala... Si ti vidio da je recimo Enterprise letio negdje iznad Zagreba??? A drugo smiješeno je uopče uspoređivati "ljepoticu" Galaxy klase Enterprise-a koja je ubiti samo loše napravljena maketa od 30-ak centimetara i NX Enterprise koji je kompleksna i prelijepa kompjutorska animacija... mislim jednostavno se ne može uspoređivat...
| uto 03 vel, 2009 7:41 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Suikotreki je napisao/la: TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...Ent se itekako može mjeriti s TNG-em... NOT! Mr.bobo je napisao/la: ...NX klasa je imala nekakve pragove preko kojih nije smnijela proći, dok je TNG imao puno više manevarskog prostora u dizajnu broda...
...našo si se brodove uspoređivati... ...zapravo vanjski dizajn NX-a je puno ljepši no Galaxy klasa... Već sam ti rekao da Ent NX klase u biti nije ni postojao. A i da je, ne znam po čemu bi ta ružna podmornica mogla konkurirati ljepotici Galaxy klase, iako mi je Galaxy četvrti brod po ljepoti. Mr.bobo je napisao/la: ...Archer je veći nego Picard...
Po kojem mjerilu? Visini? Ako je to kriterij, onda je Sisko i po tome iznad svih, osim što je najbolji kapetan.  Ako ćemo tako onda i Galaxy klasa nije postojala... Si ti vidio da je recimo Enterprise letio negdje iznad Zagreba??? A drugo smiješeno je uopče uspoređivati "ljepoticu" Galaxy klase Enterprise-a koja je ubiti samo loše napravljena maketa od 30-ak centimetara i NX Enterprise koji je kompleksna i prelijepa kompjutorska animacija... mislim jednostavno se ne može uspoređivat... Ne, nisam ni ja vidio Enterprise iznad Zagreba, a to je isto fakat  pitanje. A što se mene tiče, ja više cijenim lijepu i dobro napravljenu maketu od bilo kakve kompjuterske animacije. Ako još uvijek misliš da je NX najljepši brod onda si pogledaj Sovereigna, pred kojim se NX može samo sakrit 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 03 vel, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Suikotreki je napisao/la: A drugo smiješeno je uopče uspoređivati "ljepoticu" Galaxy klase Enterprise-a koja je ubiti samo loše napravljena maketa od 30-ak centimetara i NX Enterprise koji je kompleksna i prelijepa kompjutorska animacija... mislim jednostavno se ne može uspoređivat... Naravrno da se ne mogu uspoređivati. Galaxy je inače u real lifeu maketa od 120 cm, a NX simulacija. Dakle i u stvarnom životu je samo virtualna, kao što je cijeli ENT virtualan, odnosno dio Rikerovog holodeck programa. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 03 vel, 2009 7:49 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
TerNek je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A drugo smiješeno je uopče uspoređivati "ljepoticu" Galaxy klase Enterprise-a koja je ubiti samo loše napravljena maketa od 30-ak centimetara i NX Enterprise koji je kompleksna i prelijepa kompjutorska animacija... mislim jednostavno se ne može uspoređivat... Naravrno da se ne mogu uspoređivati. Galaxy je inače u real lifeu maketa od 120 cm, a NX simulacija. Dakle i u stvarnom životu je samo virtualna, kao što je cijeli ENT virtualan, odnosno dio Rikerovog holodeck programa.  Heh samo si zaboravio jednu malenu činjenicu... Enterprise jest dio Rikerovog holodeck programa... ali samo u zadnjem nastavku. 
| uto 03 vel, 2009 7:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Cvicek je napisao/la: ... radije ću spomenuti da se u jednom drugom društvo vode rasprave da li je Hladno Pivo nakon "Desetke" pravo Hladno Pivo, ili kvazi Hladno Pivo  Imao sam priliku raspravljati sa Zrnkom o tome na jednom od tvojih "loših" tuluma.  ...a falilo mije malo prepucavanja i nadmudrivanja, pa eto... ...lavina j pokrenuta...
...a zadnje epizoda Enta je zapravo TNG epizoda... ...nažalost...
...jer se fakat dobija dojam, jedne ležerne TNG epizode... ...tu je slučaj epizoda u epizodi... Ent završio u TNG epizodi...
| uto 03 vel, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Riker je najbolje što se moglo desit ENT-u... 

|
| uto 03 vel, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 03 vel, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
"ENT-ovci srikes back" TNG-ovci slušajte proročanstvo. Vi ste kao dinosauri... vrijeme vas je pregazilo. Ovo je novo doba, doba ST ENTERPRISE-a. 
| uto 03 vel, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
ENT je star trek i kanon, pa mi je glupo sad nešto o tome raspravljati, ali po pitanju koji je bolji ENT ili TNG tu već možemo. Meni je ENT puno zanimljiviji i gledljiviji od TNG-a. Čim čujem moraliziranje Kapetana Picarda, meni se počne spavati. 
|
| sri 04 vel, 2009 4:32 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Iskreno,ne znam zašto se uopće upuštamo u rasprave ovog tipa...jeste čuli za ono ˝o ukusima se ne raspravlja˝...zar zbilja očekujemo da ćemo nekoga uvjeriti da je ENT bolji...i don't think so...  imam flešbek na montecchije i capulete  čini se da moramo žrtvovati jednog entovca i jednog tngovca da bude mir između nas...ima dobrovoljaca? (inače,archer može pobrisati pod picardom HA HA)
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 04 vel, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Iskreno,ne znam zašto se uopće upuštamo u rasprave ovog tipa...jeste čuli za ono ˝o ukusima se ne raspravlja˝... zar zbilja očekujemo da ćemo nekoga uvjeriti da je ENT bolji...i don't think so...  I ja mislim isto, slažem se... 

|
| sri 04 vel, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ent totalno . Ima jedna prica koja nisam shvatio iz ent a proteze se u tng. Naime onaj otac od Date I Lora ,Dr.Sung pa jel njega u Ent-u zatvore zbog toga sto je geneticki ing. i sto je stvorio vojsku super ljudi i super vojnika koja je zapocela 3.svjetski rat ?
| sri 04 vel, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
4 od 1 je napisao/la: Ima jedna prica koja nisam shvatio iz ent a proteze se u tng. Naime onaj otac od Date I Lora ,Dr.Sung pa jel njega u Ent-u zatvore zbog toga sto je geneticki ing. i sto je stvorio vojsku super ljudi i super vojnika koja je zapocela 3.svjetski rat ? Griješiš. Tvorac Date i Lorea (i B4) je dr. Noonien Soong. Vođa u Eugeničkim ratovima i kasniji veliki neprijatelj kapetana Kirka kojeg smo vidjeli u TOS epizodi "Space seed" i u drugom filmu "The wrath of Khan" je Khan Noonien Singh. Vrlo je lako zamijeniti imena zbog izgovora (sung i sing). 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 04 vel, 2009 3:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Dobro da si mi obasnio bas mi to nije bilo jasno 
| sri 04 vel, 2009 3:08 pm |
|
 |
|