| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Moda i dizajn u Star Treku
Mr.bobo je napisao/la: ...i mene je fascinirala ta frizura... ...pitam se koliko je sati bilo potrebno da se to tako isplete... ...i tako uredno... ma ja bi rekao da su joj to samo tutnuli nesto na glavu svaki dan. nema sanse da je to prava kosa. to bi morala doc dva-tri dana prije pocetka snimanja samo da joj naprave frizuru.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 02 ožu, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...i mene je fascinirala ta frizura... ...pitam se koliko je sati bilo potrebno da se to tako isplete... ...i tako uredno... ma ja bi rekao da su joj to samo tutnuli nesto na glavu svaki dan. nema sanse da je to prava kosa. to bi morala doc dva-tri dana prije pocetka snimanja samo da joj naprave frizuru. ma koješta. Pa frizerke bi bile sretne da takav posao dobe, ziher je plaća velika. To je pravo ziher
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 02 ožu, 2008 7:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: ma koješta. Pa frizerke bi bile sretne da takav posao dobe, ziher je plaća velika. To je pravo ziher ma to je naprosto protivno zakonima fizike! a njih ni Scotty nemoze promjeniti! 
|
| ned 02 ožu, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: Ezri je napisao/la: ma koješta. Pa frizerke bi bile sretne da takav posao dobe, ziher je plaća velika. To je pravo ziher ma to je naprosto protivno zakonima fizike! a njih ni Scotty nemoze promjeniti!  Ma ponavljat ću se pa reći, koješta. To je pravo
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 02 ožu, 2008 7:44 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 14 svi, 2008 5:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: http://www.net.hr/webcafe/page/2008/05/14/0233006.html  legendarno... steta sto nema slike tih novih sudackih uniformi 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 14 svi, 2008 11:57 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Meni je moda u star treku sasvim ok. Mnogima se iz današnjeg vremena čini glupa i ne znam šta još, a po meni je to sasvim primitivno shvaćanje. Da nas (ljude iz 21. st.) neki lik vidi iz 18. st. vjerojatno bi mu bila naša odijela jednako glupa kao što nekima liče iz star treka.
Ovo me podsjetilo na jedan događaj. Neki dan smo gledali snimke učenika iz moje škole iz 2000.te godine. I svi se smiju: vidi frizuru od onog, kakvu ona ima torbu.... A to je samo 8 godina razlike. I većina mojih kolega toliko primitivno razmišlja i ne shvaća da će se i njima najvjerojatnije još više smijati za 8 godina tj. 2016.te.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 15 svi, 2008 8:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lore je napisao/la: Meni je moda u star treku sasvim ok. Mnogima se iz današnjeg vremena čini glupa i ne znam šta još, a po meni je to sasvim primitivno shvaćanje. Da nas (ljude iz 21. st.) neki lik vidi iz 18. st. vjerojatno bi mu bila naša odijela jednako glupa kao što nekima liče iz star treka.
Ovo me podsjetilo na jedan događaj. Neki dan smo gledali snimke učenika iz moje škole iz 2000.te godine. I svi se smiju: vidi frizuru od onog, kakvu ona ima torbu.... A to je samo 8 godina razlike. I većina mojih kolega toliko primitivno razmišlja i ne shvaća da će se i njima najvjerojatnije još više smijati za 8 godina tj. 2016.te. ...dobro razmišljaš... ...no , za mene je to nekako puno bolji dizajn, nego ono što se danas nosi... ...kreatori istog si mogu dati neograničenu slobodu i iskombinirati nešto, bez straha od zlih jezika kritičara... ...i onda to često super u treku ispadne... 
| ned 18 svi, 2008 12:55 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
|
| pet 13 lip, 2008 1:42 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
@ modesty ...wow... sviđa mi se... ...dobra kombinacija... Ant je napisao/la: ma ja bi rekao da su joj to samo tutnuli nesto na glavu svaki dan. nema sanse da je to prava kosa. to bi morala doc dva-tri dana prije pocetka snimanja samo da joj naprave frizuru. ...hm,,, malo si u zabludi... ...u nekim slučajevima to prolazi, no većinom ne...
...Slušao sam jedan intervju s Archerom koad je spominjao da znaju snimati i nekoliko dnevno... tj. popravljaju neke scene... ...te da make up stilisti imaju pune ruke posla jer moraju ih spremiti tako da im je kosa jednako počešljana kao i u prošloj epizodi... uniforma jednako namještena... uglavnom , nije to tak jednostavno kako ti zamišljaš...
...a da ne zaboravimo kada glavnim likovima maske rade... to traje po nekoliko sati... ...za epizodu Extinction trebalo je za potpuni preobražaj oko 6 sati... ...pa si onda ti misli...
| ned 15 lip, 2008 2:21 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
da, a opce je pozanto da Archer ima istu frizuru k'o Janice Rand. 
|
| ned 15 lip, 2008 4:24 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: da, a opce je pozanto da Archer ima istu frizuru k'o Janice Rand.  ...to nije bila moja poanta... 
| sri 25 lip, 2008 2:53 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
|
| sri 10 ruj, 2008 4:14 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
modesty blaise je napisao/la: weeeeeeeeeeeee idem naručiti XD to moram imati 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 10 ruj, 2008 8:44 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
ja mislim da je Ferengijima najlakše jer se dizajneri na Ferenginaru moraju fokusirat samo na mušku modu. al dobro... i Moogie se voli obuć, pa vjerovatno čini neki postotak žena koje se zanimaju za modu 
| čet 25 ruj, 2008 1:01 pm |
|
 |
|