| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
 Re: Kapetani uvijek za raspravu
da fakat Janeway mi je bila zakon radi toga, iako i drugi kapetani raspravljaju sa višim časnicima samo što ih ponekad ignoriraju 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 16 vel, 2010 8:47 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ak netko ignorira prve časnike, to je Janeway, pa jel ona ikad poslušala Chakotaya? 

|
| sri 17 vel, 2010 1:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ako ništa drugo ona se uvijek konzultira, dok neki drugi kapetani nisu to nikad radili.
Tu me opet podsjećala na Kirka, i on se uvijek konzultirao sa Spockom i sa Doktorom.
Pa bi uglavnom izabrao neku kombinaciju.
|
| sri 17 vel, 2010 4:47 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ali nije se Janewayino konzultiranje sa časnicima uvijek pokazalo kao pravo rješenje; bilo je situacija kada je svojeglavo donijela odluku unatoč eksplicitnom protivljenju Chakotaya ili implicitnom negodovanju ostalih: primjerice savez sa Borgom ili mučenje posade Equinoxa.
|
| sri 17 vel, 2010 6:00 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Miki je napisao/la: Ali nije se Janewayino konzultiranje sa časnicima uvijek pokazalo kao pravo rješenje; bilo je situacija kada je svojeglavo donijela odluku unatoč eksplicitnom protivljenju Chakotaya ili implicitnom negodovanju ostalih: primjerice savez sa Borgom ili mučenje posade Equinoxa. Upravo tako, savez s Borgom sam i imao na umu. Chakotay se izričito protivio. Nikoga drugog nije ni pitala. Ne znam ni dal je njega pitala ili joj je sam rekao štav mu je na umu (ne sjećam se sada točno više).

|
| sri 17 vel, 2010 7:01 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Ako ništa drugo ona se uvijek konzultira, dok neki drugi kapetani nisu to nikad radili.
Tu me opet podsjećala na Kirka, i on se uvijek konzultirao sa Spockom i sa Doktorom.
Pa bi uglavnom izabrao neku kombinaciju. Daj molim te... Chakotay je Janewayici najboljem izboru riječi bio "otirač za brisanje cipela". Da ona se je konzultirala s njime, ali kakvog to značenja ima da kad god se on usprostivio ili ne slagao s njezinom odlukom, ona mu samo odbrusi i učini po svome...  Konzlutirali su se jedino onda kad se on slagao s njezinim odlukama... 
| sri 17 vel, 2010 7:36 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Rapavi je napisao/la: Miki je napisao/la: Ali nije se Janewayino konzultiranje sa časnicima uvijek pokazalo kao pravo rješenje; bilo je situacija kada je svojeglavo donijela odluku unatoč eksplicitnom protivljenju Chakotaya ili implicitnom negodovanju ostalih: primjerice savez sa Borgom ili mučenje posade Equinoxa. Upravo tako, savez s Borgom sam i imao na umu. Chakotay se izričito protivio. Nikoga drugog nije ni pitala. Ne znam ni dal je njega pitala ili joj je sam rekao štav mu je na umu (ne sjećam se sada točno više). Ukratko, ona je radila onako kako joj se prohtjelo, a svaki put kad bi se Chakotay ili bilo tko drugi usuprostavio njezinoj odluci, ona ih je samo prisilila višim činom da izvrše njezina naređenja...
| sri 17 vel, 2010 7:38 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ako ništa drugo ona se uvijek konzultira, dok neki drugi kapetani nisu to nikad radili.
Pa bi uglavnom izabrao neku kombinaciju. Daj molim te... Chakotay je Janewayici najboljem izboru riječi bio "otirač za brisanje cipela". Da ona se je konzultirala s njime, ali kakvog to značenja ima da kad god se on usprostivio ili ne slagao s njezinom odlukom, ona mu samo odbrusi i učini po svome...  Konzlutirali su se jedino onda kad se on slagao s njezinim odlukama...  Pa ona je kapetanica, ona donosi konačnu odluku. Ali uvijek se je konzultirala sa višim časnicima. Pitala je njih za savjet. Često i Tuvoka.
Ali naravno nije se obavezna držati ničijih savjeta, ona je ta koja donosi odluku.
Već sam dala primjer Kirka. I on je po tom pitanju najsličniji Janeway.
|
| sri 17 vel, 2010 10:11 pm |
|
 |
|