| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Mrbobo svaka cast .. onda se izvinjavan .. znaci 100% ^n tu ...za ENT.. to je vec ka pravi ENTeovac... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 tra, 2007 2:00 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
Citat: Koju epizodu nisi pogledo? Bas me zanima
ma nisam gledao one sa borgom...šmrc.. one su bile najbolje bitka kod wolfa...
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| sri 11 tra, 2007 6:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
To je jedino sto i valja tamo... pa kak si to moga propustit ..!?
Onaj pogled locotusa kak upucava fedse.. "ej man" ... bez toga ti je blize da si vidija 0,6% ..ostalih 99.. je to 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 11 tra, 2007 11:33 pm |
|
 |
|
Trekkie
Pridružen/a: ned 29 tra, 2007 10:05 pm Postovi: 1 Lokacija: Sesvete
|
Nisam uopće pogledao TAS i ENT, a sve ostalo veliku većinu da. Filmove sam sve pogledao.
|
| ned 29 tra, 2007 10:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
nermin_st je napisao/la: TOS 50% TNG 90% DS9 80% VOY 100% ENT 50% Filmovi 100%
Smo da dodam i TAS 100%.
| pon 14 svi, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
 Re: koje ST serije niste gledali?
Zasad gledam Voyagera, ali na "chekanju" su TNG i ENT.
| pet 31 kol, 2007 6:39 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
sve sam ih gledo samo nisam ent do kraja
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 31 kol, 2007 7:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa to ti je obavezna literatura... ...ajd , primi se malo gledanja ... 
| uto 04 ruj, 2007 12:40 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa to ti je obavezna literatura... ...ajd , primi se malo gledanja ...  Nemoj previše pozivati ljude na red, imaš i ti još puno obavezne literature... 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 04 ruj, 2007 6:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...pa to ti je obavezna literatura... ...ajd , primi se malo gledanja ...  Nemoj previše pozivati ljude na red, imaš i ti još puno obavezne literature...  ...npr?? ...vjerujem da sam 99% treka pogledao... ...uključujući i filmove!!
| sri 05 ruj, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...uključujući i filmove!!
spavanje preko filma se ne racuna kao gledanje 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 05 ruj, 2007 5:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
daso je napisao/la: sve sam ih gledo samo nisam ent do kraja bobine komentare na stranu, zadnju sezonu Enta bi se trebalo pogledati. ne samo da je najbolja sezona serije, nego je meni u nekoh top 5 sezona treka sve skupa. (posljednja epka nije na nivou, al ajde)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 05 ruj, 2007 8:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...pa to ti je obavezna literatura... ...ajd , primi se malo gledanja ...  Nemoj previše pozivati ljude na red, imaš i ti još puno obavezne literature...  ...npr?? ...vjerujem da sam 99% treka pogledao... ...uključujući i filmove!!Kao što kaže Chaky spavanje tijekom filma ili epizode se ne računa kao gledanje. Ako već tvrdiš da si gledao, obnovi gradivo iz DS9 i TNG-a, dosta "visiš" u raspravama. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 06 ruj, 2007 2:17 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ma daj... neka prvo zapamti koji sve postoje filmovi  da nebi bilo.... "nakon generationsa je bio jedan film prije nemesisa"... takav nekakv biser je bio u pitanju 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 06 ruj, 2007 2:52 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Chaky je napisao/la: ma daj... neka prvo zapamti koji sve postoje filmovi  da nebi bilo.... "nakon generationsa je bio jedan film prije nemesisa"... takav nekakv biser je bio u pitanju  ...a prije nemesisa je samo jedan film... Pobuna... ...a i to mi je čak bolji film od Prvog kontakta... Tedica me zafrkava što se tiće toga, pa sam naučio...
...a prespavao sa 1 ili 2 filma...  ...ne sječam se...
...dobim ih uskoro, pa ću pogledati... !! ...i naučiti , pa ako treba u pola noći me budite znat ću!!!!!!!!
...a zašto štekam s raspravama u TNG-u... ...nisu mi nekako epizode bile previše zanimljive, pa su mi u glavi izbljedile... ...a čak se DS9-a bolje sječam... ...no opet nedovoljno... naspram enta, voy , a čak i tos-a
| čet 06 ruj, 2007 12:19 pm |
|
 |
|