| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
|
Prije mene ubilo fejzeroooooom,
Nego da ja postanem vorseroooom!
_________________ -Bllaa!-
|
| čet 27 tra, 2006 12:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 trazi se lektorica...
Istina, da je kvalitetno
bolje od onog drugog,
ali ja se kuzim u poeziju ,
kao i u haiku,
(na japanskom jasno)
(da i ovo moje nalikuje na poeziju  )
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| čet 27 tra, 2006 12:52 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
Shadowmaster je napisao/la: G'Kar je napisao/la: Chaky je napisao/la: seljaČina mode: a di je rima?  nije fora pisat u rimi... tako svi pišu ovih dana...  Bool*** ne moras zavrsit muzicku skolu da mozes prepoznat losu prozu. 
misliš - poeziju? 
_________________ njanjanja
|
| pet 28 tra, 2006 1:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
A i to, ti se kuzis super u knjizevnost pa bi bilo najpostenije da ti das svoju ocjenu ipak si ti i koliko cujem tvoj sajdkik najbolje u tome,  pa obadvije dajte ocjenu. 
| pet 28 tra, 2006 2:09 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
nećemo pretjerivat, više se ja kužim u lektoriranje nego u poeziju  ali i ne trebaš se puno kužit da znaš da nije nužno da pjesma ima rimu da bi bila dobra - evo ti s druge strane moja štikla cikla mrkva afrika paprika -ima puuuno rime pa baš i nije nešto, ne? 
|
| pet 28 tra, 2006 1:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Lil'Mee je napisao/la: ..evo ti s druge strane moja štikla cikla mrkva afrika paprika -ima puuuno rime pa baš i nije nešto, ne? 
pa ti si studentica... pa kako mozes protiv novinara
novinari kazu da je "Štikla - himna ZG studenata" ... dakle i tvoja himna
i sad ti nesto protiv svoje himne kazes... kako te nije sram...

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 28 tra, 2006 3:20 pm |
|
 |
|
Counselor
|
ajme, sad me sram kak sam neupućena i nekul...  kaznit ću se polusatnim slušanjem štikle! 
|
| pet 28 tra, 2006 3:41 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
 KONVENCIJA TREKERA
KONVENCIJA TREKERA
HRABRO ODOŠE
GDJE JOŠ NITKO NIJE
I KO KOLUMBO OTKRIŠE
SVIJET I RASU
ŠTO IH RAZUMIJE.
NITKO NIJE VJEROVAO
DA POSTOJI.
POSADIŠE POLJA MAŠTE
UMJESTO GLUPOSTI
NA KOJE NAILAZIMO
SVAKI DAN.
SIVILO UNIFORMI,
ŠARENILO BOJA,
PODJELA ČINOVA...
HRABRO ODOŠE
GDJE JOŠ NITKO NIJE
I BROD NA POLA IMPULSNE
PLOVI MEĐU OBLAKE
KOJE BISMO NA KONCU
ŽELJELI POZAJMITI.
IZRASLI IZ NIČEGA
TELEPORTIRALI SU BITNO
I ONO VIŠE NIJE
NEVIDLJIVO.
ZVJEZDANE SU STAZE
UVIJEK IZNAD NAS
SAMO JE PITANJE
DA LI IH VIDIMO?
_________________ NO ONE HERE IS EXACTLY AS HE APPEARS
|
| pet 28 tra, 2006 7:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 8:47 am Postovi: 114 Lokacija: Babylon 5, our last, best hope for peace
|
nije fora kad niko tu ne piše  moram ja
di su ljudi,
di su zvijezde
svi su nešto
odletjeli negdje  loše je ali tako i treba bit... nema poezije o ST čak ni od fanova, pih 
|
| sri 03 svi, 2006 11:37 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
G'Kar je napisao/la: nije fora kad niko tu ne piše  moram ja
heh.. kad si pogodio područje di je, IMHO, većina fanova tanka. Većina nas je tehnički orjentirana pa nismo vješti u stihoklepstvu.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 03 svi, 2006 4:52 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
 ODGOVOR
dobih nedavno jedan telefonski poziv koji me je inspirirao:
SLUŠAO SAM LED ZEPPELIN KAKO SE PENJE
STUBAMA DO RAJA.
NEGDJE PRIJE SOLA I VRIŠTANJA
NADMAŠILA JE PLANTA
A TO NIJE LAKO,
SVA NEKA NAPETA,
SVA NEKA NERVOZNA,
PREGLASNA I NERAZUMLJIVA.
REKOH JOJ DA SE SMIRI
I REALNO SAGLEDA STVARI.
REKOH JOJ DA JE DOKAZALA
TEORIJU BEZ PREMISA.
ČISTO IMPLICITNO.
DVIJE STRANE ISTOG OSJEĆAJA
NEKONTROLIRANO SE SLUŽE
SILOM. GLASOM. EMOCIJOM.
A TO NIJE TREKERSKI.
|
| čet 04 svi, 2006 9:22 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Evo jedne važne obavijesti,ja se bacih u pjesničke vode te imam još par stihova te će biti dovršena moja star trek pjesma u kojoj međuostalog dokazujem da sam prava trekerica  Sutra ću na ovu temu napisati svoju pjesmu pa sutra se pripremite za komentiranje.P.S,ne podnosim KRITIKU 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 05 svi, 2006 8:45 pm |
|
 |
|
Counselor
|
dobro da si najavila da se psihički pripremimo 
|
| pet 05 svi, 2006 8:53 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Na TV-u il na slici,
STAR TREKOM se udruga diči
Prije par dana jedna osoba *teška*
nazvala me WARSERICOM što je bila greška...
Warserica nisam nit ću ikad biti,
za Star Trek čak ću i UBITI
Gardo TREKKERSKA,skupite se sada,
napravimo planet Zemlju TREKKERSKOM
za SVAGDA 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 svi, 2006 6:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
G'Kar evo ti konacno konkurencije
seljaČina mode: Ovdje cak ima i rime 

|
| sub 06 svi, 2006 6:59 pm |
|
 |
|