|
Sada je: pon 24 kol, 2026 1:45 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Time travel
captain je napisao/la: Da , temporalni rat je malo zafrkao cijeli tok povijesti  Ako vas toliko mući Enterprise i njegova prića, doživite ga na drugi naćin. Recimo ja Enterprise doživljavam kako dio treka ali u nekom od alternativnih svemira, tako teško može kršiti kanon. Zaboravih se tako izjasniti kao sudac na paralaonici.
| pet 15 vel, 2008 4:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Meni se uglavnom svidja time -travel , ali nevolim previse temporalne petlje, jer ak se petlja razrijesi , a mora inace je serija zaglavila , kak uopce znamo za dogadjaj iz petlje, kao epizoda u Voju gdje je Voj sam izazvao eksploziju onih opasnih vodova i temporalne krhotine , pa kad su ih rijesili , odjednom Voj prolazi pokraj nekog M planeta koji je prewarp, pa ih ni ne diraju ...
ili Year of hell, gdje prezive dvije grde epizode i nakraju sve resetiraju na pocetnu situaciju i nikaj se nije ni dogodilo - pa kak onda mi to znamo?
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sub 16 vel, 2008 12:29 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nenadg je napisao/la: ili Year of hell, gdje prezive dvije grde epizode i nakraju sve resetiraju na pocetnu situaciju i nikaj se nije ni dogodilo - pa kak onda mi to znamo? gledali smo na TVu?  ne, meni se bas te petlje sviđaju. ijako nemaju veze s mozgom ili logikom, meni je bas super. recimo ona epka TNGa u kojoj se na kraju svake petlje unisti Enterprise. to sam tako sa uzitkom gledao! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 16 vel, 2008 5:06 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
BrickTop je napisao/la: captain je napisao/la: Da , temporalni rat je malo zafrkao cijeli tok povijesti  Ako vas toliko mući Enterprise i njegova prića, doživite ga na drugi naćin. Recimo ja Enterprise doživljavam kako dio treka ali u nekom od alternativnih svemira, tako teško može kršiti kanon. Zaboravih se tako izjasniti kao sudac na paralaonici.A cujes onda to mozes reci za bilo koju losu epizodu bilo kojeg serijala. Uostalom, ako je to neki alternativni svemir onda to nije Trek. A posto je zakljuceno da je Ent Trek, onda ne moze biti alternativni svemir. Jer nije. Uglavnom, to im nije trebalo, kao ni cijela treca sezona.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 17 vel, 2008 1:43 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Gdje su u vremenu i prostoru nestali sulibani i xinidi? njih nema u 24 stoljecu? (ili su mozda xinidi kako neki tvrde zapravo tzenketi)?
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 17 vel, 2008 2:04 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Gul Remal je napisao/la: Uostalom, ako je to neki alternativni svemir onda to nije Trek. A posto je zakljuceno da je Ent Trek, onda ne moze biti alternativni svemir. Jer nije. Po ovome Trek nisu ni mnogobrojne epizode DS9 sa temom alternativnoga svemira.
| ned 17 vel, 2008 2:09 pm |
|
 |
|
|
BrickTop je napisao/la: Gul Remal je napisao/la: Uostalom, ako je to neki alternativni svemir onda to nije Trek. A posto je zakljuceno da je Ent Trek, onda ne moze biti alternativni svemir. Jer nije. Po ovome Trek nisu ni mnogobrojne epizode DS9 sa temom alternativnoga svemira. Jesu jer se u njima javljaju likovi iz "pravog" svemira.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 17 vel, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Gul Remal je napisao/la: Jesu jer se u njima javljaju likovi iz "pravog" svemira.
Javljaju se i u Entu. Primjer, Dr.Soong.
| ned 17 vel, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
|
BrickTop je napisao/la: Gul Remal je napisao/la: Jesu jer se u njima javljaju likovi iz "pravog" svemira.
Javljaju se i u Entu. Primjer, Dr.Soong. Sto je Dr. Soong skocio iz pravog svemira u Ent svemir? Gdje je to prikazano u Entu? Imas li dokaz da je to "pravi" Soong ili je to Soong iz paralelne dimenzije (Enta)? 
|
| uto 19 vel, 2008 1:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|