| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Najtuznije star trek epizode
Pa nije bitan samo kraj. Meni je bitna cijela epizoda. Od 42 minute što epka traje, bilo je tužno 39, za razliku od These Are The Voyages gdje je od 42 minute bilo tužno možda 5.
To što sam rekao da je najtužnija nije u negativnom smislu. Nego nisam mogao vjerovati kako je utjecala na mene. Od onog trenutka kad stari Jake na početku kaže da mu je umro otac, pa do samog kraja, kada se onako Benjamin slomi, počne plakat i kaže: Everything is fine now.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 19 srp, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
nermin_st je napisao/la: Tears of the Prophets. Jadzia umire. Apsolutno ta je i meni jedna od najtužnijih epizoda. Tears of the Prophets i iz ST Enterprise "Twilight", kad Xindi unište Zemlju... to je stvarno jedna od najtužnijih a ujedno i najzanimljivijih epizoda Enterprise-a.
| sub 19 srp, 2008 6:58 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Twilight je kopija Visitora što ne znači da nije dobra. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 21 srp, 2008 8:30 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Visitor? A koja je to epizoda i gdje u Next Generationsu?
| pon 21 srp, 2008 8:51 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
To je DS9, četvrta sezona, treća epizoda. 
|
| pon 21 srp, 2008 8:53 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ček jel to ono kad su Bashir i Kira upali u Mirror univerzum ili?
| pon 21 srp, 2008 9:11 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
Suikotreki je napisao/la: Ček jel to ono kad su Bashir i Kira upali u Mirror univerzum ili? jok http://memory-alpha.org/en/wiki/The_Visitor_%28episode%29
|
| pon 21 srp, 2008 9:13 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Aaaa to. Eh, eh, eh.... a šta da kažem stvarno ima puno vremena od kad sam zadnji put gledao DS9 (zadnji put kad su ga prikazivali na HRT-u) pa možeš zamislit kolko onda dugo ima, pa nije ni čudo da mi je znanje u vezi nastavaka malo zahrđalo. 
| pon 21 srp, 2008 9:17 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Suikotreki je napisao/la: Ček jel to ono kad su Bashir i Kira upali u Mirror univerzum ili? To je 2x23 - Crossover
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 21 srp, 2008 9:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni je dosta tužna bila TNG 5x17 - The Outcast... ...pokazuje kako svako odstupanje od društvenih normi biva smatrano kao devijantno ponašanje... ...i onda ga isprave... ...čudno društvo u kojem svi žele biti normalni...
...tko se ne uklapa, poprave ga...
| uto 22 srp, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
MacGyver je napisao/la: Zasto Visitor, pa u Visitoru se sve vratilo u normalu Dobro, možda se nisam najbolje izrazio. Možda sam trebao reći najemotivnija epizoda. I epka koju sam pogledao danas je isto jedna od najemotivnijih. DS9 - 04x19 - Hard Time.
|
| uto 22 srp, 2008 5:40 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
endless je napisao/la: Meni je kad je Trip umro,mislim da je zadnja ili predzadnja epizode enterprisea ono nemam treće i četvrte sezone... fuck... btw... u mene su dvd-ovi prva i druga... na sigurnom su... izvinite ... posebno ant ali sam kasnio i nisam mogao izaći inače bi mi otišo bus....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 08 kol, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Lore je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Zasto Visitor, pa u Visitoru se sve vratilo u normalu Dobro, možda se nisam najbolje izrazio. Možda sam trebao reći najemotivnija epizoda. I epka koju sam pogledao danas je isto jedna od najemotivnijih. DS9 - 04x19 - Hard Time. Jel to ono kad je O'Brien bio 20 godina u zatvoru, ali ustvari nije? Ta mi je bila dosta tuzna
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 18 kol, 2008 6:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
MacGyver je napisao/la: Jel to ono kad je O'Brien bio 20 godina u zatvoru, ali ustvari nije? Ta mi je bila dosta tuzna indeed it is. and indeed it was. jedna od boljih epki, i emotivnijih. (a ja opcenito volim kad ubace malo te psihologije u pricu)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 20 kol, 2008 12:16 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
DS9 What You Leave Behind The Sound of Her Voice Far Beyond the Stars
VOY Deadlock Tuvix Coda Real Life
I naravno,The Inner Light.
| sub 06 ruj, 2008 10:46 pm |
|
 |
|