| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
TerNek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...hvala, na ispravkama, no ne spamajte, nego složite svoju ljestvicu!! ...dodao sam i 3 nova imena... ...hvala... Opet te moram ispravljat. Moj nick je TerNek, znači T i N su velika slova, ali ispred N ne ide apostrof jer sam Kardasijanac, a ne Vulkanac. Btw, zašto je el presidente Odo? Po fizičkom izgledu baš nisu slični, a i kad sam ga vidio, djelovao mi je "monoforman", jedino paše ako ga uspoređuješ po zajedničkim afinitetima za rad, red, disciplinu i pravdu, onda nemam što za prigovoriti. (Rule of acquisition no. 33 - "It never hurts to suck up to the boss") 
...no dobro, ako ti toliko apostrof smeta... ispravio sam... ...zašto je bitno kako sam koga opisao... tako mi je došlo, ... no ne vidim tvoj sažet popis...
...svaki sljedeći post koji nema veze s temom brišem...
| sri 24 sij, 2007 1:49 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Wesley Crusher-Mr.Bobo
Jean-Luc Picard-Maxxx
Zefram Cochrane-Chaky
Kathryn Janeway-TDA(jedna i jedina)
7of9-Lil`Mee
Ovo je moje mišljenje,složite se sa njime ili nemojte
NO SVI MI ZNAMO DA SAM JA UVIJEK U PRAVU 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 30 sij, 2007 12:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...e za bucu nisam nikaj napisao... ...ipak je dosta aktivan u zadnje vrijeme... ...pa...
...buco=EMH...
...po njegovim postovima sam dobio inspiraciju... 
...tko se još nije izjasnio? ...tko želi ribati plazma vodove...? ...koga nominirate ?
| pet 09 ožu, 2007 3:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...tko se još nije izjasnio? ...tko želi ribati plazma vodove...?
ja sam najslabija karika (  )
pa da vidimo...
Max - Karl Agathon aka Helo
Chaky - Felix Gaeta
Lil'Mee - Anastasia Dualla aka Dee
T'Grel - Tom Zarek
Mislav - Brendan Constanza aka Hot Dog
TerNek - Galen Tyrol aka ćiff
Gospon Bobo - Billy Keikeya
Shadowh - James Lyman
Q - doctor Cottle
eto, toliko od mene za sad 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 09 ožu, 2007 8:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: Chaky - Felix Gaeta
ima nekaj u tome.... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 10 ožu, 2007 12:56 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
EMH daj me @mrbobo podsijti koji je taj !?
Ja slabo pamntin take stvari .... ince sto bilo slazen se ... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 10 ožu, 2007 9:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
buco je napisao/la: EMH daj me @mrbobo podsijti koji je taj !? Ja slabo pamntin take stvari .... ince sto bilo slazen se ... 
Emergency Medical Hologram ili Egomaniac Minus Hair. Kako god okreneš, ćelavi holodoktor sa Voyagera. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 11 ožu, 2007 1:50 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@Ternek Hvala na pomoci !!!
onaj "djuro genijalac" sta je zamalo unistia Borga s svojim modificiranim virusima !?
Nije los zamalo da ga dopadne 7/9 !? morat cemo malo popravit
tu epizodu !!
Da imamo sound moga bi van otpijevat operu ovako moram dizat seljacke bune !! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| ned 11 ožu, 2007 3:14 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
buco je napisao/la: @Ternek Hvala na pomoci !!! onaj "djuro genijalac" sta je zamalo unistia Borga s svojim modificiranim virusima !? Nije los zamalo da ga dopadne 7/9 !? morat cemo malo popravit tu epizodu !! Da imamo sound moga bi van otpijevat operu ovako moram dizat seljacke bune !! 
...naj ti nikaj popevati nek napiši na koga te podsječaju forumaši... ...(dakako mislim na likove iz treka, a može i ostalo)...
| pon 12 ožu, 2007 3:16 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Kad si bas navali .. ,na Dronove !!!!! kraljicu nisam uspija nac..hmmm...
Da na Borg Drone-ovi !! sef bi ga bia ka "locotus of Borg" [ izvini @T'grel sto tebe nisam stavija na mjesto voljenog lika .. no povijest .. je takva kakva je..]
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 12 ožu, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Ant je napisao/la: Shadowh - James Lyman
Sad sam ovo vidio
Ali tko je to? 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 12 ožu, 2007 8:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shadowh86 je napisao/la: Sad sam ovo vidio Ali tko je to? 
onaj strojar na Galactici.
evo linka na BSG wiki: http://en.battlestarwiki.org/wiki/Blackbird
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 12 ožu, 2007 10:00 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
 Quark to san ja !
Evo naprmjer ja : @buco == Quark ! [ sve za beci i osobnu promociju , neki put je i u pravu] @chaky==Odo .....itd [previse morala skodi zdravlju , nema hrabrosti ] @TDA==Vash [ snalazvljiva tak mi se cini i koristi se nkin atributima ..heh] @Ezri== Kira [ sila boga nemoli , iako djeluje sitna izgleda da je lako zapaljiva] ...sad dosta ostale cu kasnije ......
Pozdrav
SISova 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 05 lis, 2007 6:51 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Quark to san ja !
Mr.bobo = Phlox ( zbog biljikica, služi na Enterpriseu, uvijek dobre volje...)
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 05 lis, 2007 10:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
 Re: Forumaši kao trek junaci
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel = Quark TerNek = Garak Ted'Dea = Seska Lil'Mee = Deana Troi Rhea = Dr. Crusher Capri = Jadzia Ant = Harry Kim Gul Remal = Morn Chaky = Riker General Cgang = McCoy Marsonia = Wesley Jogi6 = Vorik Shadow 86 = Spock Mislav = Data Borg quin = Uhura Cviček = Kirk Nightshot = Malcom Leo = Scotty Predsjednik = Odo Max = Paris ...moram još dopuniti...  ...da se ja malo nadopunim... Ezri = Ezri L. Borgia = Borg Queen Buco = Quark
...promjena T'Grel = Sovol
| uto 09 lis, 2007 10:54 am |
|
 |
|