| Autor/ica |
Poruka |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a ti si mi bio super jučer - "uh nakon ovog filma se više ne bih približio ni enterpriseu kojeg poznajem..." 
_________________ njanjanja
|
| pon 29 sij, 2007 2:51 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Moja baka jedva zna gledati Tv, iako je to jedino što zna...
Moj stari prebaci program čim vidi ST(dok je igrao barem), kaže
da mu se zgadi čim vidi te ružne glave...mislio je naravno na Worfa...
Koja tuga braćo...eh...mamu bih još i mogao nagovoriti jer je vrlo podložna sugestijama, ali više ne igraju na tv-u...
No nije me briga, za ST imam entuzijazma za sve ukućane, a bio sam
i te ogromne sreće da mi cura obožava ST kao i ja...milina!
| uto 30 sij, 2007 9:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Moji svi znaju da volim Star Trek i to im je ok mada ukućani treće životne dobi nisu baš oduševljeni tim "Marsijancima".
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 30 sij, 2007 10:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 01 vel, 2007 12:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Moja misli da je sve na TV-u stvarno 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 01 vel, 2007 12:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowh86 je napisao/la: Moja misli da je sve na TV-u stvarno 
...pa neš tako... ...moramo joj onda to poslije objašnjavati...
| čet 01 vel, 2007 12:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 rezime
Bake mogu biti naši najbolji prijatelji ili najgori neprijatelji!
| čet 01 vel, 2007 9:08 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
U oba slučaja meni su bake bile kao najbolji prijatelji, a jedna (ona koja nije iz Zg nego iz Vt mi je bila poput vršnjakinje!).
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 02 vel, 2007 12:13 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
U tom slučaju ti prijateljski zavidim...meni je moja bila pojam dobrote i svega što bakica treba biti...sve do prije par godina kada sam shvatio...da je ovo preozbiljna tema za ove forume...
Uglavnom...neprijatelj
| pet 02 vel, 2007 12:42 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Meni su obje bake bile dobre, a i sada su tj. sada je samo jedna. Druga baka se znala sa mnom zajebavati i mogli smo pričati o svemu pa čak i o... (zna se čemu) i nije ju to smetalo ni 5 %! Bila je cool. Obje su bake cool.
Ova baka trekerica čita engleski, čita Enciklopediju... strašna je!
|
| pet 02 vel, 2007 1:02 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: I moja baka obožava Star Trek!
T'Grel, jel baka i dalje prati Star Trek? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 01 vel, 2009 11:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dejanira je napisao/la: T'Grel, jel baka i dalje prati Star Trek?  Hvala na pitanju, prati. No, ne toliko kao prije. Zna pogledat koju DS epizodu. No, nije baš oduševljena DS-om, bolji joj je bio Picard i TNG. TNG joj je bio ljudskijij. 
|
| pon 02 vel, 2009 12:20 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Zna baka sta je najbolje 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 02 vel, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dejanira je napisao/la: Zna baka sta je najbolje  E, da. Slažem se sa njenim odabirom. 
|
| pon 02 vel, 2009 12:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Dejanira je napisao/la: T'Grel, jel baka i dalje prati Star Trek?  Hvala na pitanju, prati. No, ne toliko kao prije. Zna pogledat koju DS epizodu. No, nije baš oduševljena DS-om, bolji joj je bio Picard i TNG. TNG joj je bio ljudskijij.  ...ček , ček... ...DS9 ide poslije 00:30... ...nemoj mi reči da gleda u tako kasnom terminu... ?
| pon 02 vel, 2009 12:46 am |
|
 |
|