Sada je: pet 07 kol, 2026 12:26 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
 Scenaristicke nedoslijednosti 
Autor/ica Poruka
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Post Re: Scenaristicke nedoslijednosti
Lore je napisao/la:
Klingonci nemaju suzovode.
Ja se ne mogu sjetiti jesam li ikada vidio nekog Klingonca da plače.

Pa zašto kažeš da je to nelogičnost? Ako je rečeno da nemaju suzovode, a ti nisi nijednog Klingonca vidio kako plače, onda teorija o nedostaku suzovoda kod njih stoji.
Ja sam malo pogledao DS9 epku "Tears of the prophets" gdje valjda najemotivniji od svih Klingonaca, Worf, u sceni na kraju kad Jadzia umire, izgleda beskrajno tužan, ali nije zaplakako, što izgleda kao zgodna scenaristička dosljednost.

pon 12 sij, 2009 3:21 am
Profil ICQ Web stranica
The Traveler
The Traveler

Naj Serija: TNG
TerNek je napisao/la:
Lore je napisao/la:
Klingonci nemaju suzovode.
Ja se ne mogu sjetiti jesam li ikada vidio nekog Klingonca da plače.

Pa zašto kažeš da je to nelogičnost? Ako je rečeno da nemaju suzovode, a ti nisi nijednog Klingonca vidio kako plače, onda teorija o nedostaku suzovoda kod njih stoji.
Ja sam malo pogledao DS9 epku "Tears of the prophets" gdje valjda najemotivniji od svih Klingonaca, Worf, u sceni na kraju kad Jadzia umire, izgleda beskrajno tužan, ali nije zaplakako, što izgleda kao zgodna scenaristička dosljednost.

Pa nisam rekao da je nelogičnost. Rekao sam samo da nisam siguran jesam li ikada vidio Klingonca da plače. Očekivao sam da će me netko nadopuniti.

Malo sam bacio pogled na memory-alphu i doznao sam da je u TNG epizodi Birthright spomenuto kako je Kahless napunio ocean suzama. :mrgreen:

slika

uto 13 sij, 2009 10:36 pm
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Lore je napisao/la:
Malo sam bacio pogled na memory-alphu i doznao sam da je u TNG epizodi Birthright spomenuto kako je Kahless napunio ocean suzama. :mrgreen:

E vidiš, to su ti bile suze od ženki drugih vrsta koje su plakale za svojim muževima što ih je Kahless osakatio u borbi. :zubo: Ne treba sve doslovno shvatiti... :mrgreen:

uto 13 sij, 2009 10:54 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: