|
Sada je: pon 27 srp, 2026 6:59 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sve dobre TREK teme su mrtve
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 19 pro, 2011 3:33 am Postovi: 66 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: U vezi Koje si vrste?: Trill
|
 Sve dobre TREK teme su mrtve
Znam da sam zakasnila na dobre teme ALI zašto više ne pišete po dobrim Trek temama. Pišete po nekakvim NE Trek temama. Antikrist. Nekako mi se forum čini umrtvljenim. 
|
| sub 31 pro, 2011 2:14 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Sve dobre TREK teme su mrtve
Pa i je umrtvljen ove godine ..negdi do 2010 se pisalo dosta a kasnije kako su zamrle "svemirske" sf serije pa i star trek ..vise se bas i nepise 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 31 pro, 2011 2:15 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 19 pro, 2011 3:33 am Postovi: 66 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: U vezi Koje si vrste?: Trill
|
Pa to ne znači da mi ne možemo pisati o Treku...
|
| sub 31 pro, 2011 2:25 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Nakon 7 tisuća upisa ..kroz nekoliko godina ..meni se pomalo i neda pisat previše
|
| sub 31 pro, 2011 3:10 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Kapetanica je napisao/la: Znam da sam zakasnila na dobre teme ALI zašto više ne pišete po dobrim Trek temama. Pišete po nekakvim NE Trek temama. Antikrist. Nekako mi se forum čini umrtvljenim.  Odgovor na to pitanje ti je jednostavno... Forum je postao personaliziran od strane petero do šestero ljudi i samim time je postao njihovo "privatno igralište". Sve te izlike koje si sad upravo čula dolaze od tih ljudi koji su si prisvojili forum za svoja vlastita međusobna chatanja. I to je to. Krajnji rezultat se vidi. Nestalo ljudi, trek teme izumrle i to je u biti to. 
| sub 31 pro, 2011 3:26 pm |
|
 |
|
Ensign
|
Katastrofa. No comment.
|
| sub 31 pro, 2011 3:55 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A je, nažalost i udruga i forum su vidjeli bolje dane. Svi znaju biti mudri i pametni i govoriti treba činiti ovo, treba činiti ono, ali kad se treba preći s riječi na dijela e onda sto glasa javi se troje do četvoro ljudi koji bi stvarno nešto i radili. Ostali su većinom samo jaki na riječima.
| sub 31 pro, 2011 4:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Suikotreki je napisao/la: A je, nažalost i udruga i forum su vidjeli bolje dane. Svi znaju biti mudri i pametni i govoriti treba činiti ovo, treba činiti ono, ali kad se treba preći s riječi na dijela e onda sto glasa javi se troje do četvoro ljudi koji bi stvarno nešto i radili. Ostali su većinom samo jaki na riječima. kad ste se već uhvatili udruge, treba nešto konkretno organizirati zapravo bolje reći smisliti. Nemaju ljudi ideja ili je malo smanjena zainteresiranost. ali btw pogle kolko nas se skupilo na onom predbožičnom partyju, opet je bila "ona nekadašnja gužva" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 31 pro, 2011 4:09 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
El Zvonko je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: A je, nažalost i udruga i forum su vidjeli bolje dane. Svi znaju biti mudri i pametni i govoriti treba činiti ovo, treba činiti ono, ali kad se treba preći s riječi na dijela e onda sto glasa javi se troje do četvoro ljudi koji bi stvarno nešto i radili. Ostali su većinom samo jaki na riječima. kad ste se već uhvatili udruge, treba nešto konkretno organizirati zapravo bolje reći smisliti. Nemaju ljudi ideja ili je malo smanjena zainteresiranost. ali btw pogle kolko nas se skupilo na onom predbožičnom partyju, opet je bila "ona nekadašnja gužva"  Ma gle Zvonko to su samo izlike. Ideja je bilo ne možeš reći, možda manje nego prijašnjih godina ali što možeš očekivati kad su jedino dvoje do troje ljudi su tjekom cijele godine nešto pokušavali napravit? Da stvar bude još više ironična čak i kad se dala neka ideja i išlo u sprovedbu toga tko se pojavio? Dva do tri nova člana udruge. Što je s svim onim velikim dobrotvorima i velikim trekijima "iznutra i izvana"? Joj imaju obaveze na faksu, poslu, penziji, mir u svijetu, rat u Afganistanu, nestanak života na Marsu, ozonske rupe na Antarktici...izaberi izliku koja ti najbolje odgovara. Da su htjeli našli bi vremena, pa makar i 1h mjesečno... ali nisu i to je to. Šta se tiče Božičnog tuluma što je je bilo je stvarno puno ljudi kao u ono staro "zlatno doba", ali samo malo pogledaj koja je to bila skupina ljudi? Više od polovice ih je bilo iz grupe koju vodi profesorica Uvodić petkom u 5. Osim nas par koji smo regularno dolazili i tjekom ove godine jedino tko je bio novost je Augustin jedan od starijih članova udruge. Tako da je i ta uspješna posječenost kad malo bolje pogledamo je relativna jer većina od tih ljudi nisu došli zato što su fanovi treka niti bi se ikad pojavili tamo dolje da nije bila riječ o tulumu. Tako da problem postoji, pitanje je jedino dali to ljudima ovdje na forumu od kojih su većina jednom bili članovi udruge stalo do toga da se to riješi ili ne. Jer svi mi imamo odgovornost na tome i jedino svi zajedno to možemo riješiti, ne dvoje do troje ljudi koji su dovoljne budale da nešto guraju što nikoga ne zanima. 
| sub 31 pro, 2011 4:27 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Odgovor na to pitanje ti je jednostavno... Forum je postao personaliziran od strane petero do šestero ljudi i samim time je postao njihovo "privatno igralište". Sve te izlike koje si sad upravo čula dolaze od tih ljudi koji su si prisvojili forum za svoja vlastita međusobna chatanja. I to je to. Krajnji rezultat se vidi. Nestalo ljudi, trek teme izumrle i to je u biti to.  Ček, ti želiš reć da je netko nekoga otjerao s foruma? Pa jel itko ikome brani da otvara teme i diskutira u vezi bilo čega (dozvoljenog)? Ne kužim... 
|
| sub 31 pro, 2011 5:33 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
_Oz je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Odgovor na to pitanje ti je jednostavno... Forum je postao personaliziran od strane petero do šestero ljudi i samim time je postao njihovo "privatno igralište". Sve te izlike koje si sad upravo čula dolaze od tih ljudi koji su si prisvojili forum za svoja vlastita međusobna chatanja. I to je to. Krajnji rezultat se vidi. Nestalo ljudi, trek teme izumrle i to je u biti to.  Ček, ti želiš reć da je netko nekoga otjerao s foruma? Pa jel itko ikome brani da otvara teme i diskutira u vezi bilo čega (dozvoljenog)? Ne kužim...  Evo još jedan koji se čudi kao pura dreku. Ok, ajmo ovako. Teoretski evo ja sad dođem i otvorim neku trek temu na forumu i sve super, sve 5, no s kim ću je raspravljat. S samim sobom? Ili možda da kao T'Grel napravim par klonova pa si međusobno odgovaram na postove? U tome je problem više nikoga od starih regularnih članova ne zanima nikakva rasprava. Tako da ti odgovorim na pitanje. Dali je netko nekoga otjerao s foruma? Nije bilo ni potrebno. To što ste ti, Captain i još par ljudi cijeli forum pretvorili u vaše privatno igralište, to je razlog što je forum zamro. To je ono što je ljude odbilo. Ne "zasičenost" Trekom. Jer uvijek postoje ljudi kojima je Trek nepoznanica i nova stvar. Otkriju za nas preko medija dođu ovdje i šta imaju vidjeti? Vas par kako bacate vaše interne fore. Da si ti sad novi član koji je ovdje došao i prvo što zapaziš je ovo što sam sad naveo, dali bi se ikad više vratio? Samo si odgovori na to pitanje. Nije dovoljno pretvoriti forum u "samoposlugu" pa neka svatko piše što želi i što ga je volja. U tome je stvar. I nekako mi je žao da sam nisi svjestan da ste svi djelomice suodgovorni za ovo što se desilo. 
| sub 31 pro, 2011 6:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Kao prvo vi članovi ne trebate se prepucavat u vezi tko je više ili da li bi moglo bolje da je neko.....itd...itd... Stvari su onakve kakve jesu, a to je da su se ljudi "istrošili", nismo više u vremenima kada smo kao djeca bili fascinirani svakom pogledanom epkom, kada je entuzijazam bio na visokom nivou. Da, ljudi idu dalje, imaju obveze, nemaju ni toliko vremena, da li bi mogli nešto odvojit vremena , da, može se naći no ne u onoj mjeri koju bi željeli. Problem je slijedeći, nema mladih naraštaja, nekih novih klinaca koji bi došli da li u udrugu ili na forum. Pa vi si ne trebate šta prebacivat, ja sam na forumu od kraja 2009. pa sam već "stari" član, a ne vi koji ste od samoga osnutka ili kasnije tokom godina dolazili. Rekli smo mi puno toga, raspisali se, družili. No naravno ne želim zvučat melodramatično, ima nade i za forum i za udrugu, nadam se tim novim klincima a naravno i svim nama ostalima da se zadržimo koliko možemo. 
|
| sub 31 pro, 2011 6:09 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Neznan zašto mene prozivaš suiko kad ionako ništa posebno nepišen ima već dugo vrimena Jučer san eto odgovara na dvi -tri stargate teme i to je to ..ne mišajte me u svoje diskusije jer neman veze s njima ..pa prosijek (moj) i je valjda u zadnjih par miseci 1 do 2 upisa dnevno , s tim da je to i manje ako neracunamo one "pitaj me" teme ..koje novi korisnici dok se ne registriraju bome nit nevide ..sta je jos jace nit chat ne koristim S druge strane bobine i tgrelove svađe me ne zanimaju ni najmanje ..nit ih čitam ..neznan čemu mene uvlačiš u ovu temu ..ja nit neznam kakvi su vaši odnosi nit me zanima
|
| sub 31 pro, 2011 6:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: To što ste ti, Captain i još par ljudi cijeli forum pretvorili u vaše privatno igralište, to je razlog što je forum zamro. Ja ne znam koji je tebi vrag, nema te na forumu mjesecima, i onda se vratiš sav nabrijan i ogorčen, i pitaj Boga odakle vadiš neke totalno bezvezne optužbe... Pogledaj malo forumske statistike i vidjet ćeš da su najveći spameri u ovoj godini Spet, Pahuljica, Miki i Cviček, dok se ni Captain ni ja na toj listi gotovo i ne pojavljujemo. Osim toga, kada si MENE vidio da samo "chatam" gluposti po forumu? Zar nisam uvijek bio raspoložen doprinijet nekoj novoj Trekkerskoj raspravi? Kad god vidim da ima neki novi post u temi "Trek pitanja", uvijek uskočim i prokomentiram. Suikotreki je napisao/la: Vas par kako bacate vaše interne fore. Koje interne fore? Gdje? 
|
| sub 31 pro, 2011 7:55 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Moram se složit s -Oz-om , ni ja nit on nismo ni blizu najspamerima ...uistinu neznan suiko zašto nas prozivaš kad su nam upisi toliko rijetki i lokalizirani da se to mora primjetit čim klikneš onu opciju "novi postovi" Možda sam nekad uistinu i ja bia na listama top spamera ali sad bome nisan više 
|
| sub 31 pro, 2011 8:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|