| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Traljava smrt Trek junaka
Ponukan ovim quoteom iz teme o Generations: Lore je napisao/la: Recite mi jednog lika u Star Treku koji nije traljavo umro(Tasha, Jadzia, Data, Trip... svi su oni traljavo umrli). Zanimljivo Tasha je umrla bezveze od onog uljastog bića, Jadzia samo zato što se slučajno našla Dukatu na putu do orba... Data... on se išao žrtvovati da spasi stvar, i to ima nekakvog smisla.... iako ako si jedan od glavnih likova bolje je da na neki drugi način pokušaš spasiti stvar - u 95% epizoda ćeš i uspjeti Spock je umro, ali je i uskrsnuo idući film pa ne znam da li se on računa  Trip je umro da spasi Archera... da nije nastradao on onda bi nastradao Archer pa bi došlo na isto... Nadopunite me ako se sjetite još likova  Koji je od njih imao "najsmisleniju smrt", da je nešto značila? 189
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 lip, 2009 2:00 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Traljava smrt Trek junaka
Hehe, čim sam vidio naslov topica, odmah su mi navedeni primjeri pali na pamet...  Ajde, Data možda čak i zadnji (iako mi nije drago što su ga ubili/uništili). Dok svi ovi Tasha, Trip, Jadzia (dakle ovi od glavnih likova što su poginuli) su baš nekako bezveze ginuli. Sjećam se da dok je išao TNG i bila epka u kojoj je Tasha poginula da sam pisao nešto tipa da ne moraju svi uvijek ginuti kao junaci. I u stvarnom životu rijetki ljudi ginu kao junaci. Najčešće se gine bezveze. Ali eto, u Treku su baš svi ti glavni likovi ginuli totalno bezveze. Zanimljivo i glupo pomalo, moram napisati. Jer ipak na seriji i filmu glavni glumci uglavnom ginu kao junaci. Pogledajmo Kirkovog ćaću naprimjer (iz novog filma) [istina on nije glavni lik, ali], poginuo kao junak. Pak s druge strane, kapetan Robau je poginuo bezveze iako je bio kapetan (ali nije ni on od glavnih likova).

|
| čet 18 lip, 2009 11:38 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Trip je umro da spasi Archera... da nije nastradao on onda bi nastradao Archer pa bi došlo na isto... 189 Al je Trip umro?? 
| čet 18 lip, 2009 11:41 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Trip je umro da spasi Archera... da nije nastradao on onda bi nastradao Archer pa bi došlo na isto... 189 Al je Trip umro??  Nije, ne znaju ovi dečki šta pričaju, pusti ih Trip nije mrtav, molim lijepo... 
|
| čet 18 lip, 2009 11:43 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
*okreće se prema ostalima* Al je Trip umro? 
| čet 18 lip, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Najbesmislenija smrt je ona weyouna 7 od srane worfa , onako previse se priblizio i ovaj mu okrenuo vratom usred kardassie , a bome nit smrt jadzie dax nije nesto bila 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 18 lip, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Spet je napisao/la: *okreće se prema ostalima* Al je Trip umro?  Trip je umro. Ali poričemo to...svjesno. Da ne ponavljam, sve stoji što je Cvicek rekao.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 18 lip, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Smislene smrti...
K'Ehlyr. Duras ju je ubio zbog političkog cilja, tj zataškavanja njegovih spletki. Ciljano i promišljeno.
Damar. FOR KARDASSIAAA.
Lon Suder. Ne sjećam se točno kako, al znam da je imao veze sa spašavanjem Voyagera iz ralja onih kazonskih čobana.
John Doe. Svi oni koji su izginuli u bitkama u DS9.
|
| čet 18 lip, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da dodam:
Tora Ziyal - poginula je zato jer je Damar naletio taman dok je pričala sa Dukatom - proglasio ju je izdajnicom i upucao... isto poprilično banalno...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 lip, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tora Ziyal i Jadzia su definitivno imale najgluplje smrti koje sam vidio
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 18 lip, 2009 5:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Tasha po meni ima najgluplju smrt
| čet 18 lip, 2009 10:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Oke, jel ima ikoja smrt u Star Treku koja je po vama 'pametna'? 
|
| čet 18 lip, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Ona kada se Troi pripremala sa viši časnički stupanj pa je hologramskog Geordia poslala u smrt... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 18 lip, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Miki je napisao/la: Oke, jel ima ikoja smrt u Star Treku koja je po vama 'pametna'?  naklon do poda... 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 18 lip, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Miki je napisao/la: Oke, jel ima ikoja smrt u Star Treku koja je po vama 'pametna'?  Damarova i Weyounova i Curzonova od onih koje mi sad padaju na pamet....
|
| pet 19 lip, 2009 12:01 am |
|
 |
|