| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Ajmo jednu trek igru
Gdje su ove riječi stavljene u Star Treku
For I dipt into the future, far as human eye could see,Saw the Vision of the world, and all the wonder that would be...
onaj tko poodi stavlja drugi upit.... ima se pravo postaviti pitanje. ali ja na njega mogu odgovoriti samo s da ili ne....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 12 vel, 2009 7:50 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Ajmo jednu trek igru
^ Dedication plaque na USS Voyageru!
"Now we look but through a glass darkly"
Tko je recitirao ovaj tekst, i gdje?
|
| sub 14 vel, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mislim da je Sisko, u jednoj od epizoda iz Mirror Universa.
| sub 14 vel, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hm, nope
|
| sub 14 vel, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
To je cini mi se u Nemesisu reko Picard... a doalzi ako me pamćenje ne vara iz Bibilije Prva poslanica Korinćanima.... to mi je najdraži dio jer se spominje Bibilija i iz nje se citira... lijepo je znat da još postoji....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 15 vel, 2009 12:40 am |
|
 |
|
bubica
|
 Bravissimo! A sad da postaviš pitanjce?
|
| ned 15 vel, 2009 12:57 am |
|
 |
|
dr.med.
|
"It has always been easier to destroy that to create" Tko je to reko i gdje....
|
| ned 15 vel, 2009 1:20 am |
|
 |
|
bubica
|
dašo je napisao/la: "It has always been easier to destroy that to create" Tko je to reko i gdje.... Spock u "Khanovom Bijesu.""I'll have you know that Superman was laced with metaphor. Subtext layered on subtext." Tko i gdje?
|
| ned 15 vel, 2009 1:30 am |
|
 |
|
dr.med.
|
Trip ili Malcom u Ent-u
|
| ned 15 vel, 2009 2:51 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Trip u onoj epizodi gdje spominje Hrvate  točnije 1x16 - Shuttlepod One 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 15 vel, 2009 8:26 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
ajd ja ću
"Voyager to Korok, status?" "Patiens commander, they are trying to remodulate they're secondary shield grid, I' m trying to compensate"
Hint: Korok je osoba

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 24 tra, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Unimatrix Zero.
Korok je ex-borg-radilica, Klingonko.
|
| sub 25 tra, 2009 11:04 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Miki je napisao/la: Unimatrix Zero.
Korok je ex-borg-radilica, Klingonko. ..da tocno...i radi se o Unimatrix Zero Part 2...al nema veze  daj sljedece

|
| sub 25 tra, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Gdje je ovo u Star Treku? ''Nešto sam naučio još u školi. S prvom karikom počinje lanac. Prvi cenzuriran govor, prva zabranjena misao, prva uskraćena sloboda; sve nas baca u lance. ... Prvi put kada se pogazi bilo čija sloboda, svi smo oštećeni.'' Ha? 
|
| sub 25 tra, 2009 6:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
picard citira starog (ako se ne varam) od one admiralice koja mu je digla halabuku na brodu i upustila se u lov na vjestice.
u doticnoj sceni sam Picard biva pozvan da svjedoci dok ona pokusava raskrinkati navodnu urotu na Entu koja ukljucuje onog zbujnenog lika kojemu je djed (ako se ne varam) bio romulanac.
inace, obozavam taj citat.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 27 tra, 2009 1:34 am |
|
 |
|