| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Najbolje oružje
Koje vam je najbolje oružje u Star Treku? Kratki opis izbora bio bi poželjan. Nisam ovaj topic postavio u oblku ankete jer sam mislio općenito na oružja, nije bitno je li brodsko, kopneno, ručno, sve kategorije su uključene.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 06 lip, 2006 7:32 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
moje najdraze oruzje?
sustav za samounistenje. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 lip, 2006 8:55 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ant je napisao/la: moje najdraze oruzje? sustav za samounistenje. 
Ne može mu se poreći efikasnost. Ako se ne isključi, šteta je totalna. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 06 lip, 2006 9:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
phaseri... brodski ili osobni...
zasto?
drugaciji su od ostalih laserskih i sl. oruzija... di se puca kao sa metcima... zrakica po zrakica
phaseri su me osvojili na prvi pogled sa svojim kontinuranim zrakama (kao sto vidite... padam na vizualno  )
a jos su u jako prakticni... mozes se zgrijati s njima, mozes dezintegrirati itd.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 07 lip, 2006 12:09 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...phasarske puške su mi ok... onako cijele primiš u ruku i piči...  ...i igricama mi dobro izgledaju... ...a i phasari si legendarni, i to što s njime možeš samo omamit čovjeka, ili već koga dok se ne smiri...
| sri 07 lip, 2006 12:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Va-Dienski teleporterski Plućokradljivi trycorderi. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 07 lip, 2006 12:55 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
nenadg je napisao/la: Va-Dienski teleporterski Plućokradljivi trycorderi. 
E taj mi se sviđa, i meni je u najužem izboru. Prije svega zato što je multifunkcionalna spravica, oružje i oruđe u jednom. Radiš s njim kaj ti se svidi, skeniraš, nekoga upucaš, mazneš talaksijanskom stvoru pluća, omamiš lika, a ako te živcira brbljanjem, izvadiš mu i jezik. To su trebali voyagerovci maznut, imali su nekoliko prilika.
|
| sri 07 lip, 2006 1:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Kolko su tehnologija upoznali , trebali su vec imati unaprijedjeniji brod od BORGa
I jednako ruzan i efikasan. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 07 lip, 2006 1:06 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mogli su, ali išli dalje isti kao i prije jer su se prava poboljšanja čuvala za "grand finale" koji je dosta toga pokvario.
|
| sri 07 lip, 2006 1:08 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
od rucnog oruzja najbolja mi je ona TR-116 rifle iz ds9 Field of Fire.
onaj upgrade sa teleporterom nije ni nuzan.
nekako ju dozivljavam kao svojevrsno osvjezenje nakon svih fazorskih pusaka koje stalno ispoaljuju nekakve zrake i tome slicno.
|
| čet 08 lip, 2006 7:58 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Totalno bolesna puška, kao stvorena za profi ubojice. Možda je mini telepoprter malo pretjeran, ali samo pojačava bolesnoću gevere. Nešto slično vidio sam dosta davno u jednoj igri. Puška je bila ruska i zvala se UAS 300, isto je probijala gotovo sve na udaljenosti do 300 metara.
|
| pet 09 lip, 2006 12:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kad smo vec kod teleporterskog oruzja, Mobilni teleporter (iz epizode kad su Kim i Paris bili na Zemlji) bi bio vrlo koristan. Nije oruzje u klasicnom smislu, ali jednom operativcu bi jako dobro dosao, bolje nego bilo koja puska.
Strah me i pomisliti kaj bi teroristi radili da imaju takvu stvarcicu.
|
| sub 10 lip, 2006 2:09 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
cvicek je napisao/la: Strah me i pomisliti kaj bi teroristi radili da imaju takvu stvarcicu.
ja mislim da bi se teleportirali
ali meni to teleportersko oruzje i nije bas nesto. sve sto treba je podici stitove i ti se mozes slikat sa svojim mikroteleporterom, ali pobjec neces nikud.
|
| sub 10 lip, 2006 11:16 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Jedini top špijunski teleporter bi bio onaj borgovski site-to-site kojeg ima svaka radilica, ta zraka brijem prolazi kroz štitove.
|
| sub 10 lip, 2006 11:56 am |
|
 |
|